Η θεωρία που δικαιώνει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τι πραγματικά έγινε!

Από neolaia.gr Team 24 Μαρτίου 2017

Τι γίνεται τελικά εκεί μέσα...

Πριν πούμε οτιδήποτε θα ήθελα να παρακολουθήσετε το παραπάνω βίντεο

Τι βλέπουμε στο παραπάνω βίντεο:

Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να γκρινιάζει και να λέει στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον τρόπο που διαχειρίζονται τις προμήθειες. Χαρακτηριστικά λέει στην Ευρυδίκη και στην Λάουρα ότι «μας μοιράζουν 2 πατάτες στον καθένα, 20-30 γραμμάρια ρύζι στον καθένα, ότι τα βάζουμε όλα μαζί είναι επιλογή μας». Με αυτή την έκφραση ο Γιώργος Αγγελόπουλος δηλώνει μια ενόχληση που υπάρχει στην ομάδα των διάσημων ως προς το φαγητό, ένα το κρατούμενο.

Στο χθεσινό επεισόδιο έγινε ολόκληρο θέμα για κάποια ψάρια που κάποιος έφαγε τα οποία δεν μοιράστηκαν ισόποσα με όλη την ομάδα. Αν και η παραγωγή του παιχνιδιού την οποία εκπροσωπεί ο παρουσιαστής δεν έκαναν κάποιο σχόλιο και αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε είναι το εξής

Η παραγωγή πιθανότατα να έδωσε κάποια ψάρια σε κάποιους παίχτες των διασήμων οι οποίοι τα έφαγαν με τα άτομα που επιθυμούσαν. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος το κατάλαβε αυτό και όπως όλα δείχνουν ενοχλήθηκε πολύ. Έτσι και αυτός από την πλευρά του σαν καλός ψαράς δεν έδινε όλα τα ψάρια που ψάρευε στην ομάδα, κρατούσε μερικά για να τα φάει με τους δικούς αγαπημένους.

Τέλος, υπάρχουν πολλά θέματα στα οποία η παραγωγή θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις, όπως τα τσιγάρα που καπνίζουν οι παίχτες, το γιατί ο παρουσιαστής ενώ πάντα επιμένει δεν συνέχισε το θέμα, για το χταπόδι που βγήκε οικειοθελώς στην στεριά ενώ η θάλασσα ήταν ήρεμη και πολλά άλλα!

Όπως και να έχει περιμένουμε τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Περισσότερα για το Survivor θα βρεις εδώ 😉

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486