Η θεωρία που δικαιώνει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τι πραγματικά έγινε!
Τι γίνεται τελικά εκεί μέσα...
Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πριν πούμε οτιδήποτε θα ήθελα να παρακολουθήσετε το παραπάνω βίντεο

Τι βλέπουμε στο παραπάνω βίντεο:

Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να γκρινιάζει και να λέει στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον τρόπο που διαχειρίζονται τις προμήθειες. Χαρακτηριστικά λέει στην Ευρυδίκη και στην Λάουρα ότι “μας μοιράζουν 2 πατάτες στον καθένα, 20-30 γραμμάρια ρύζι στον καθένα, ότι τα βάζουμε όλα μαζί είναι επιλογή μας”. Με αυτή την έκφραση ο Γιώργος Αγγελόπουλος δηλώνει μια ενόχληση που υπάρχει στην ομάδα των διάσημων ως προς το φαγητό, ένα το κρατούμενο.

Στο χθεσινό επεισόδιο έγινε ολόκληρο θέμα για κάποια ψάρια που κάποιος έφαγε τα οποία δεν μοιράστηκαν ισόποσα με όλη την ομάδα. Αν και η παραγωγή του παιχνιδιού την οποία εκπροσωπεί ο παρουσιαστής δεν έκαναν κάποιο σχόλιο και αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε είναι το εξής

Η παραγωγή πιθανότατα να έδωσε κάποια ψάρια σε κάποιους παίχτες των διασήμων οι οποίοι τα έφαγαν με τα άτομα που επιθυμούσαν. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος το κατάλαβε αυτό και όπως όλα δείχνουν ενοχλήθηκε πολύ. Έτσι και αυτός από την πλευρά του σαν καλός ψαράς δεν έδινε όλα τα ψάρια που ψάρευε στην ομάδα, κρατούσε μερικά για να τα φάει με τους δικούς αγαπημένους.

Τέλος, υπάρχουν πολλά θέματα στα οποία η παραγωγή θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις, όπως τα τσιγάρα που καπνίζουν οι παίχτες, το γιατί ο παρουσιαστής ενώ πάντα επιμένει δεν συνέχισε το θέμα, για το χταπόδι που βγήκε οικειοθελώς στην στεριά ενώ η θάλασσα ήταν ήρεμη και πολλά άλλα!

Όπως και να έχει περιμένουμε τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Περισσότερα για το Survivor θα βρεις εδώ 😉

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;