Nέες θέσεις εποχικής απασχόλησης στην Coca-Cola Τρία Έψιλον!
Πάρε κι εσύ μέρος στο ταξίδι στου προϊόντος που ξεκινά από το Σχηματάρι!

 

Πάρε κι εσύ μέρος στο ταξίδι του προϊόντος που ξεκινά από το Σχηματάρι

H Coca-Cola Τρία Έψιλον δίνει για μία ακόμη χρονιά τη δυνατότητα εργασίας μεσα από 50 θέσεις εποχικής απασχόλησης με προοπτικές εξέλιξης, στο μεγαλύτερο εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών της χώρας, στην υπερσύγχρονη μονάδα του Σχηματαρίου!

Μετά την πρόσφατη επένδυση 24 εκατομμυρίων ευρώ, η μονάδα του Σχηματαρίου αποτελεί την 7η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής στις 28 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο Όμιλος Coca‑Cola HBC. Εκεί, στην αφετηρία του ταξιδιού των προϊόντων της εταιρείας, που απολαμβάνουν οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι νέοι εργαζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στη μεγάλη ομάδα της εφοδιαστικής αλυσίδας και να δουλέψουν για διάσημες, αγαπημένες μάρκες.

Οι νέοι εργαζόμενοι θα συμβάλλουν στην παραγωγή, αποθήκευση και διακίνηση αγαπημένων προϊόντων, ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες εποχικές ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου. Ακόμα, θα συμμετέχουν στην επίβλεψη και τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών, με στόχο να εξασφαλίσουν την άψογη ροή και την άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και των πελατών της εταιρείας.

«Η εταιρεία μας παραδοσιακά ενισχύει το δυναμικό της με εποχικές θέσεις. Όσοι εργαστούν μαζί μας, θα γνωρίσουν το μαγικό κόσμο της παραγωγής των προϊόντων μας, θα εκπαιδευτούν δίπλα μας,» μας είπε ο Σάκης Γεωργίου, Supply Chain HR Business Partner, στην Coca-Cola Τρία Έψιλον. «Κάποιοι από αυτούς, θα έχουν τη δυνατότητα με βάση την απόδοσή τους, να ενταχθούν μόνιμα στη μεγάλη μας ομάδα όπως έχει συμβεί και με πολλούς συναδέλφους στο παρελθόν, που ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στην εταιρεία μέσα από ανάλογες θέσεις.», συμπλήρωσε.

Στο τέλος της εποχικής περιόδου, όπως κάθε χρόνο, οι εργαζόμενοι λαμβάνουν αναλυτικό feedback και αξιολόγηση, βάσει των οποίων υπάρχει και πλάνο απορρόφησης για μόνιμες θέσεις.

Θέλεις να γίνεις κι εσύ μέρος αυτού του ταξιδιού με αφετηρία το εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι;

Μη χάνεις καιρό! Κάνε την αίτησή σου μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;