Gianluigi Buffon: Απίστευτη έκπληξη στους μικρούς του φίλους!
Πριν την προπόνηση, τα παιδιά ρωτήθηκαν σε ποια θέση θα ήθελαν να παίξουν, χωρίς να έχουν ιδέα ότι ο θρυλικός τερματοφύλακας και Παγκόσμιος Πρωταθλητής

Ο γνωστός Ιταλός τερματοφύλακας Gianluigi Buffon, ως Mastercard UEFA Champions League Ambassador, έκανε μία έκπληξη ανεκτίμητης αξίας σε λιλιπούτειους θαυμαστές του, όταν τους επισκέφθηκε στην προπόνηση τους σε ποδοσφαιρική ακαδημία στο Τορίνο.

Πριν την προπόνηση, τα παιδιά ρωτήθηκαν σε ποια θέση θα ήθελαν να παίξουν, χωρίς να έχουν ιδέα ότι ο θρυλικός τερματοφύλακας και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, παρακολουθούσε της απαντήσεις τους κρυφά στα παρασκήνια. Προς μεγάλη έκπληξη του Buffon, κανένα από τα παιδιά δεν επέλεξε τη θέση του τερματοφύλακα, δίνοντας μία σειρά από σπαρταριστές απαντήσεις.

Όταν τα παιδιά μαζεύτηκαν για προπόνηση, ο “Gigi” έκανε την εμφάνισή του, δηλώνοντας στον προπονητή ότι όσοι θέλουν να γίνουν τερματοφύλακες, θα τους προπονήσει ο ίδιος. Οι μικροί ποδοσφαιριστές φυσικά άλλαξαν αμέσως γνώμη και μία προπόνηση έκπληξη ακολούθησε, ενώ στη συνέχεια ο Buffon κάλεσε τα παιδιά να είναι επίσημοι συνοδοί παικτών στον αγώνα μεταξύ της Juventus με τη Dinamo Zagreb.

Ως επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, η Mastercard προσφέρει στους Έλληνες λάτρεις του ποδοσφαίρου την ευκαιρία να ζήσουν και εκείνοι μία εμπειρία ανεκτίμητης αξίας, δίνοντας τους για άλλη μία φορά τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι καρτών Mastercard που θα χρησιμοποιούν τις κάρτες τους για όλες τις αγορές τους, από τις 15 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου, αυτομάτως θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για την ανάδειξη 5 μεγάλων τυχερών, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τον τελικό του UEFA Champions League 2017, στο Cardiff, στο Millennium Stadium.

Καθένας από τους 5 τυχερούς κερδίζει:
-2 εισιτήρια για τον τελικό
-2 αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο
-2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 4*
-Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
-Μεταφορά από και προς το γήπεδο

Επιπλέον, 30 ακόμα τυχεροί κάτοχοι καρτών Mastercard θα κερδίσουν την είσοδό τους σε ένα ξεχωριστό event, για τη ζωντανή παρακολούθηση και τον εορτασμό του τελικού αγώνα, στην Αθήνα. Η Mastercard θα διοργανώσει μία μοναδική βραδιά για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και την παρέα τους, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με live αναμετάδοση του αγώνα και συναρπαστικές δραστηριότητες.

Τα εισιτήρια είναι προσφορά της Mastercard, Επίσημου Χορηγού του UEFA Champions League.
Όροι και προϋποθέσεις στο www.mastercard.gr & στο facebook.com/MastercardGreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;