Η Mastercard σας κλείνει μια θέση στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή!
Πραγματοποιήστε τις αγορές σας με κάρτες Mastercard® και ζήστε μια βραδιά ανεκτίμητης αξίας, στον φετινό τελικό του UEFA Champions League 2017 στο Cardiff!

unnamed (1)

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας με κάρτες Mastercard® και ζήστε μια βραδιά ανεκτίμητης αξίας, στον φετινό τελικό του UEFA Champions League 2017 στο Cardiff!

Η Mastercard, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, δίνει και φέτος στους λάτρεις του ποδοσφαίρου την ευκαιρία να ζήσουν το πάθος τους στη μεγαλύτερη βραδιά του, κερδίζοντας μία θέση για την κορυφαία αναμέτρηση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο, φέτος θα έχουν την ευκαιρία να τα δώσουν όλα στην Ουαλία, στον τελικό του UEFA Champions League, στις 3 Ιουνίου στο Cardiff, και να ζήσουν από κοντά μια εμπειρία ανεκτίμητης αξίας, πανηγυρίζοντας στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή.

Να τα δίνεις όλα, ενώ το παιχνίδι δεν «γυρίζει».

Κάποιοι το αποκαλούν τρέλα. Εμείς, το αποκαλούμε αξία ανεκτίμητη.

Οι κάτοχοι καρτών Mastercard που θα χρησιμοποιούν τις κάρτες τους για όλες τις αγορές τους, από τις 15 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου, αυτομάτως θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για την ανάδειξη 5 μεγάλων τυχερών, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τον τελικό του UEFA Champions League 2017, στο Cardiff, στο Millennium Stadium.

Καθένας από τους 5 τυχερούς κερδίζει:

-2 εισιτήρια για τον τελικό

-2 αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο

-2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 4*

-Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο

-Μεταφορά από και προς το γήπεδο

Επιπλέον, 30 ακόμα τυχεροί κάτοχοι καρτών Mastercard θα κερδίσουν την είσοδό τους σε ένα ξεχωριστό event, για τη ζωντανή παρακολούθηση και τον εορτασμό του τελικού αγώνα, στην Αθήνα. Η Mastercard θα διοργανώσει μία μοναδική βραδιά για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και την παρέα τους, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με live αναμετάδοση του αγώνα και συναρπαστικές δραστηριότητες.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε και φέτος αυτή τη μοναδική εμπειρία στους κατόχους καρτών Mastercard, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζήσουν το πάθος τους στο αποκορύφωμά του. Το να παρακολουθείς ζωντανά τον τελικό αγώνα του UEFA Champions League 2017 και να πανηγυρίζεις live σε αυτή τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή, είναι εμπειρία ανεκτίμητης αξίας».

Κάθε αγορά, ανεξαρτήτως ποσού, ισοδυναμεί με μία συμμετοχή στην κλήρωση. Όσο περισσότερες αγορές πραγματοποιείτε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε ένα από τα πέντε τυχερά πακέτα.

Τα εισιτήρια είναι προσφορά της Mastercard, Επίσημου Χορηγού του UEFA Champions League.

Όροι και προϋποθέσεις στο www.mastercard.gr & στο facebook.com/MastercardGreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;