Reunion Μετά Θάνατον: Έκτακτες παραστάσεις λόγω αυξημένης ζήτησης
Θεατρικό Δείπνο Μυστηρίου «Reunion μετά Θάνατον» Kάθε Κυριακή @ El Convento Del Arte

unnamed (3)

Θεατρικό Δείπνο Μυστηρίου «Reunion μετά Θάνατον» Kάθε Κυριακή @ El Convento Del Arte

H ομάδα του Βρες το Δολοφόνο επέστρεψε… στον τόπο του εγκλήματος με ένα ολοκαίνουργιο, ξεκαρδιστικό μυστήριο, το “Re-union μετά θάνατον”, σημειώνοντας αλλεπάλληλα sold-out από την έναρξη της προπώλησης! Τα δείπνα μυστηρίου θα συνεχίσουν κάθε Κυριακή έως και την Κυριακή, 9 Απριλίου και –λόγω αυξημένης ζήτησης- παρουσιάζονται και έκτακτες παραστάσεις, οι οποίες ανακοινώνονται στη σελίδα http://vrestondolofono.gr/category/live-deipno-mystiriou

Οι Θανάσης Ζερίτης, Μάνος Κανναβός, Μαρία Μπαλούτσου, Αλεξάνδρα Ούστα, Χρήστος Πίτσας, Σωσώ Χατζημανώλη και –από τις 12/3- και ο Γιάννης Σαρακατσάνης –στη θέση του Θανάση Ζερίτη- σας περιμένουν να λύσετε μαζί το μυστήριο του φόνου που συνέβη στη-λατρεμένη- δεκαετία των 80s!

Λίγα λόγια για το Re-union μετά θάνατον!

Οι απόφοιτοι της τάξης του ’87 σε μια αμερικάνικη κωμόπολη κάνουν Reunion, 30 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους. Το Reunion, όμως, παίρνει μια παράξενη τροπή καθώς οι συμμαθητές βρίσκονται παγιδευμένοι στη σκιά ενός εγκλήματος που δεν γνώριζαν καν ότι συνέβη!

Ένα κλασικό αμερικάνικο σχολείο και ο κόσμος των 80’s σας περιμένουν να έρθετε, να εξετάσετε τα στοιχεία, να ανακρίνετε τους υπόπτους και, φυσικά, να βρείτε το δολοφόνο!

Κι όλα αυτά, ενώ απολαμβάνετε το υπέροχο μενού του El Convento Del Arte, που επιμελείται ο Σεφ Μιχάλης Ντουνέτας!

Ταυτότητα Παράστασης

Κείμενο, Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης

Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα

Παραγωγή: Βρες τον Δολοφόνο

Ερμηνεύουν:  Θανάσης Ζερίτης (έως και 12/3), Μάνος Κανναβός, Μαρία Μπαλούτσου, Αλεξάνδρα Ούστα, Χρήστος Πίτσας, Σωσώ Χατζημανώλη και -από τις 12/3- Γιάννης Σαρακατσάνης.

Τι γίνεται σε ένα θεατρικό δείπνο μυστηρίου;

Ενώ εσείς απολαμβάνετε με την παρέα σας το φαγητό ή το ποτό σας, παρακολουθείτε ένα θεατρικό δρώμενο κατά την διάρκεια του οποίου κάποιος πρόκειται να δολοφονηθεί. Εσείς το παίζετε… ντετέκτιβ: αξιολογείτε τα ενοχοποιητικά στοιχεία, λύνετε γρίφους και ανακρίνετε τους υπόπτους.

Ο ρόλος των υπόπτων παίζεται από επαγγελματίες ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται κοντά σας, αυτοσχεδιάζουν και απαντούν αυθόρμητα σε ό,τι εσείς τους ρωτάτε, προκαλώντας γέλιο και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Στο τέλος, βασισμένοι στο αστυνομικό σας δαιμόνιο, θα προσπαθήσετε να λύσετε το μυστήριο και να ξεσκεπάσετε τον ένοχο!

Μετά την επιτυχία των παραστάσεων «Η Μαφία δεν κοιμάται ποτέ», «Cabaret D’Or: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός», «Το Άγιο Έγκλημα», «Σκοτώνουν τον Έρωτα Όταν γεράσει» και «Το Τελευταίο Πανέρι», η εταιρία «Βρες τον Δολοφόνο» παρουσιάζει το έκτο κατά σειρά δείπνο μυστηρίου: «Reunion μετά Θάνατον».

Περισσότεροι από 10.000 θεατές έχουν δώσει το παρών, προσπαθώντας να εξιχνιάσουν… το μυστήριο απολαμβάνοντας το δείπνο τους! Εσείς;

Στοιχεία Παράστασης:

Ημέρες και Ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 21.00

Έκτακτες Παραστάσεις: Κυριακή 19/3 στις 2.00 το μεσημέρι

Διάρκεια: 2 ώρες

Χώρος: El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο (πλησίον Μετρό Μεταξουργείο).

Είσοδος: 16 ευρώ με κρασί/μπύρα ή αναψυκτικό, 26 ευρώ με δείπνο.

Κρατήσεις: 6943 770690 ή info@vrestondolofono.gr

Πληροφορίες παραστάσεων: http://vrestondolofono.gr/category/live-deipno-mystiriou

Προπώληση Εισιτηρίων:

https://www.viva.gr/tickets/theater/el-convento-del-arte/reunion-meta-thanaton/

Η ιδέα!

Η παραγωγός εταιρεία «ΒΡΕΣ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ» ειδικεύεται στη διοργάνωση διαδραστικών παραστάσεων μυστηρίου υψηλής ποιότητας για ενήλικες και παιδιά από το 2013. Οι διαδραστικές παραστάσεις μυστηρίου είναι ιδανικές και για εταιρείες που αναζητούν μια καινοτόμο και πρωτοποριακή δραστηριότητα teambuilding για τα στελέχη τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;