Συνέδριο: “Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα: Το αδιέξοδο των Αφγανών Προσφύγων”
Η Κοινότητα Αφγανών Μ&Π στην Ελλάδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στο συνέδριο με τίτλο “Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα: Το αδιέξοδο των Αφγανών Προσφύγων

Comuniti

Η Κοινότητα Αφγανών Μ&Π στην Ελλάδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στο συνέδριο με τίτλο “Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα: Το αδιέξοδο των Αφγανών Προσφύγων”- “Caught between the Devil and the Deep Sea: the impasse of the Afghan refugees”, που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 από τις 12:00 έως τις 15:00.

Οι λόγοι που μας οδήγησαν στη διοργάνωση του εν λόγω συνεδρίου, με τη συγκεκριμένη θεματική, συνιστούν τα αλλεπάλληλα και ολοένα αυξανόμενα κύματα προσφύγων στην Ευρώπη από το Αφγανιστάν, φαινόμενο που κατ’ουσίαν φέρνει στο προσκήνιο την απελπιστική και ταραxώδη κατάσταση που βιώνουν μεγάλες ομάδες του πληθυσμού αυτής της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες. Όμως, η διεθνής κοινότητα συνεχίζει να αρνείται να ανοίξει τα μάτια της για να συνειδητοποιήσει αυτή την αδυσώπητη πραγματικότητα οδηγώντας στην απόγνωση τον τοπικό πληθυσμό και μοιραία στην προσφυγιά.

Στην απουσία ενεργούς διεθνούς κινητοποίησης έρχεται να απαντήσει η Κοινότητά μας μέσω αυτού του συνεδρίου με στόχο να αφυπνίσει και να κινητοποιήσει όλες τις αλληλέγγυες δυνάμεις εντός και εκτός Ελλάδας, προκειμένου να προστρέξουν σε βοήθεια και να αναδείξουν το πρόβλημα που ταλανίζει αυτήν την περιοχή του πλανήτη που επιζητά απεγνωσμένα την ειρήνη και τη δημοκρατία.

343753-714516

Η τιμή που μας κάνουν οι ομιλητές αυτού του συνεδρίου είναι δεδομένη καθώς προέρχονται από διαφορετικές αφετηρίες και προσωπικές διαδρομές και προσφέρονται να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Εν τούτοις, την πεμπτουσία του συνεδρίου αποτελεί η παρουσία των επισκεπτών που μπορούν να γίνουν οι αγγελιοφόροι των βασικών μηνυμάτων αυτής της ανοιχτής εκδήλωσης, δηλαδή ελευθερία, δικαιοσύνη, δημοκρατία, ειρήνη, αναγνώριση των δικαιωμάτων των Αφγανών προσφύγων.

Η παρουσία σας, λοιπόν, θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε το στοίχημα που δεν είναι άλλο από το να αντιπαρατεθούν ανοιχτά και να ζυμωθούν διαφορετικές απόψεις και ιδέες και εν τέλει διαφορετικές κουλτούρες, που θα μεγιστοποιήσουν στο έπακρο την ακτινοβολία του συνεδρίου μας, κάνοντάς το σημείο αναφοράς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
5'
61 - 60
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
1'
75 - 83
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;