Ο Blend Mishkin και οι Roots Evolution μιλούν στο neolaia.gr
Καινοτομία, φρεσκάδα με κοινό παρονομαστή τη Reggae! Αυτό και πολλά ακόμη είναι το εντυπωσιακό project που έστησε ο Blend Mishkin με τους Roots Evolution.

unnamed (2)

Καινοτομία, φρεσκάδα με κοινό παρονομαστή τη Reggae! Αυτό και πολλά ακόμη είναι το εντυπωσιακό project που έστησε ο Blend Mishkin με τους Roots Evolution.

Με αφορμή το πρώτο live τους, αυτό το Σάββατο (11 Μαρτίου) στο Six D.O.G.Sμιλούν στο neolaia.gr. Μάθετε περισσότερα για το live εδώ! 

Συνέντευξη: Σπύρος Γαρδίκλης

unnamed (1)

Γιώργο, πότε και πως προέκυψε η ιδέα να περάσεις την μουσική σου σε επίπεδο μπάντας;

Blend: Νομίζω πως ήταν αναμενόμενο, οι 2 τελευταίοι δίσκοι έχουν γραφτεί με τους Roots Evolution στο studio οπότε το επόμενο βήμα και ζητούμενο ήταν να στηθεί ολο αυτο live.


Οι συνεργασίες είναι εφικτές στις μέρες μας; Ποιά είναι τα κριτήρια για να συνεργαστείτε με κάποιον όπως στην περιπτωση του Blend για παράδειγμα; 

Von Loopen : Οι συνεργασίες- όχι μόνο στη μουσική, αλλά σε κάθε τομέα επαγγελματικής δραστηριότητας- είναι συχνά ευχάριστες και δημιουργικές, σε γεμίζουν με ενέργεια, με όνειρα, με νέες ιδέες, γνώσεις, τεχνικές, κόσμους που δεν είχες φανταστεί μέχρι εκείνη τη στιγμή! Ακόμα πιο συχνά βέβαια έρχεται η ώρα που φτάνουν σε ένα τέλμα.

Και στη περίπτωση που είναι μακροχρόνιες, τότε από τη στιγμή που οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλάζουν και οι προσδοκίες τους, οι ρυθμοί τους, οι προτεραιότητές τους. Κατά συνέπεια αυτό που είχαν όλοι μαζί και το τρέχαν με την ίδια ταχύτητα χάνει το ρυθμό του και σταματάει ή στην καλύτερη περίπτωση μεταλλάσσεται.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι, ότι -σε περίπτωση στενής συνεργασίας και όχι μιας εφήμερης, όπου είναι πιο εύκολα τα πράγματα- τα άτομα στην οποία συμμετέχουν είναι καλό, όχι μόνο να έχουν ένα κοινό όραμα και αισθητική, όχι μόνο να είναι πάνω κάτω στην ίδια ηλικία, αλλά -όσο κι αν ακούγεται παράξενο- να βρίσκονται πάνω κάτω και στην ίδια οικονομική κατάσταση!

General Sticks : Μεχρι τώρα είχα την τύχη να δουλέψω με ανθρώπους που παρακολουθούσα και θαύμαζα για τη, μέχρι τότε, μουσική τους πορεία και άλλους που μου παρουσίασαν ένα, super ενδιαφέρον, νεο project το οποιο με συγκίνησε μουσικά. Οι Roots Evolution ανήκουν και στις 2 κατηγορίες.

Αν και δεν κινήστε όλοι αποκλειστικά στον reggae χώρο, τι είναι αυτό που σας έφερε κοντά και δημιούργησε αυτή την μουσική μεταξύ σας χημεία που είναι εμφανής στην μουσική σας;

Blend: Ο κοινός παρονομαστής των Roots Evolution ειναι η Reggae, υπαρχουν αρκετες “hip hop” η περισσοτερο “ηλεκτρονικες” στιγμες, καθως και δεκαδες αλλες επιρροες στον ηχο του καθενα απο εμας, αλλα ο πυρηνας ζει και αναπνεει Reggae και Dub.

unnamed (4)

Αγαπημένο κομμάτι των Roots Evolution του καθένα σας ;

Θάνος : Το Original
General Sticks : ‘’No One Loves’’
BNC: Settle Down
Blend: Shine Eye Girl

Έχετε ήδη 2 άλμπουμ που πούλησαν πολύ σε όλη την Ευρώπη καθώς περιέχουν συνεργασίες με μερικούς από τους δημοφιλέστερους reggae τραγουδιστές παγκοσμίως. Ποιο είναι το feedback που παίρνετε από την διεθνή μουσική κοινότητα και media.

Blend: Το feedback από την διεθνή κοινότητα είναι πολύ θετικό. Ανακαλύπτουμε συνέχεια εκπομπές σε ραδιόφωνα που παίζουν κομμάτια από τα 2 τελευταία albums και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

Φαντάζομαι ότι το πρόγραμμα σας πλέον θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο με πολλές live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα

General Sticks : Πράγματι, μετά την πρεμιέρα μας στο 6 Dogs στις 11/3, θα κινηθούμε βόρεια και θα πραγματοποιήσουμε συναυλίες σε Θεσ/νίκη, Λάρισα, Λαμία, Βόλο και προχωράμε. Συντόμα θα ακούσετε νέα μας για εξορμήσεις και εκτός συνόρων.

unnamed (5)

Φήμες λένε ότι το καλοκαίρι ετοιμάζετε ένα μεγάλο tour στην Αγγλία;

Blend: Ναι, έχουμε ήδη κάποιες επαφές με promoters και festivals αλλά είναι λίγο νωρίς να το πούμε εδώ. Πάντως μας έχει ξαφνιάσει το ενδιαφέρον που εχει δημιουργηθει και ανυπομονουμε να ανακοινωσουμε.

Τι μπορεί να περιμένει κάποιος από την πρεμιέρα των Blend Mishkin & Roots Evolution στο Six Dogs αυτό το Σάββατο 11 Μαρτίου;
Von Loopen: Να περιμένει γκρουβάτα πολεμικά τύμπανα από τον General Sticks, massive μπασογραμμές και hammond σολαρίσματα από τον Von Loopen, επιθετικά ραπαρίσματα, αλλά και roots μελωδίες από τον Disco Vampire και λούπες, ψυχεδελικά εφέ και σειρήνες από τον αρχηγό, μάγο και καθοδηγητή της μπάντας Blend Mishkin! Το πρόγραμμα θα παραμείνει από την αρχή μέχρι το τέλος χορευτικό, άμεσο και τριπαριστό!

Blend Mishkin & Roots Evolution
General Sticks: Drums
Von Loopen: Basslines, Keyboards, Vocals
BNC The Disco Vampire: Vocals
Blend Mishkin at the Controls

Το neolaia.gr είναι χορηγός επικοινωνίας! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;