Eurovision 2017: Αυτό είναι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει!
Η ψηφοφορία τελείωσε και το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2017 που θα πραγματοποιηθεί στο Κίεβο!

Η ψηφοφορία τελείωσε και το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2017 που θα πραγματοποιηθεί στο Κίεβο!

Η επιλογή έγινε, για πρώτη φορά, μαζί με το κοινό, από κριτική επιτροπή σχηματισμένη από ελληνικές κοινότητες της Ομογένειας.

Ακόμη, την ψήφο τους έδωσαν εκπρόσωποι των κοινοτήτων από το Βέλγιο, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γερμανία, την Αρμενία, την Ιταλία, την Αυστραλία, την Αυστρία και την Ουκρανία.

Η ποσόστωση στην ψήφο ήτανν 70% κοινό (μέσω televoting) και 30% κριτική επιτροπή.

Στο στούντιο της ΕΡΤ, εκτός από την πρωταγωνίστρια της βραδιάς Demy μαζί με τους επιτυχημένους δημιουργούς, βρέθηκε ο Hovig με το τραγούδι «Gravity» που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, καθώς και το τριμελές συγκρότημα SunStroke Project με το τραγούδι «Hey, Mamma!» που θα εκπροσωπήσει τη Μολδαβία στη φετινή Eurovision.

Οι θεατές, μαζί με εννέα κριτικές επιτροπές από εκπροσώπους συλλόγων της ομογένειας επέλεξαν, ψηφίζοντας με γραπτό μήνυμα ή μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο το τραγούδι της προτίμησής τους.

Το οποίο ήταν το Τhis Is Love!

Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.

Στίχοι: Romy Papadea & John Ballard.

Η ΕΡΤ θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα έσοδα που θα προκύψουν από τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;