Playstation 4 : Μόνο 199€ για μια ημέρα! Δείτε αναλυτικά!
Και όμως μπορείς να κάνεις το Playstation 4 δικό σου με μόνο 199 ευρώ! Η προσφορά είναι μόνο για ΜΙΑ ΜΕΡΑ γι' αυτό διάβασε προσεκτικά!

PS4_Image_01_650_378

Και όμως μπορείς να κάνεις το Playstation 4 δικό σου με μόνο 199 ευρώ! Η προσφορά είναι μόνο για ΜΙΑ ΜΕΡΑ γι’ αυτό διάβασε προσεκτικά!

α σημαντική προσφορά θα «τρέξει» την Παρασκευή απο τις πρώτες πρωινές ώρες λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής στη χώρα μας για το PlayStation 4.

Οι πληροφορίες που διαβάσαμε στο enternity.gr μέχρι αυτή τη στιγμή αναφέρουν ότι θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός τεμαχίων για την κονσόλα PlayStation 4 Slim με το σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB, σε τιμή (μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων) που θα φτάνει στα €199.

Επαναλαμβάνουμε, πρόκειται για προσφορά που θα έχει ισχύ ελάχιστες ώρες και σίγουρα είναι μια κίνηση της Sony να «τραβήξει» το ενδιαφέρον από το λανσάρισμα του Nintendo Switch.

Όσοι ενδιαφέρεστε, σίγουρα θα πρέπει να σπεύσετε πρωί πρωί στο πλησιέστερο -συνεργαζόμενοι με το ελληνικό παράρτημα του PlayStation- κατάστημα λιανικής,

Πηγή: enternity.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;