Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017: Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς!
Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς και εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017 Μία έκλειψη που σφραγίζει την τελευταία διετία Από την Λίλιαν Σίμου

#ζωδια

Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς και εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017
Μία έκλειψη που σφραγίζει την τελευταία διετία
Από την Λίλιαν Σίμου

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και στις 4.58μμ η έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς, κορυφώνεται. Μία έκλειψη στην 8η μοίρα 12΄, που δεν θα είναι ορατή στην Ελλάδα, παρά μόνο στον νότιο ημισφαίριο και συγκεκριμένα στην Νότιο Αμερική, στην Νότιο και Δυτική Αφρική.

Ωστόσο, σαν φαινόμενο πάντα μας απασχολεί όπως κάθε φάση της Σελήνης. Έκλειψη συμβαίνει όταν έχουμε σύνοδο Ηλίου και Σελήνης (στη Νέα Σελήνη) και όταν έχουμε αντίθεση Ηλίου και Σελήνης (στην Πανσέληνο). Όμως δεν συμβαίνει αυτό κάθε μήνα, γιατί η έκλειψη προϋποθέτει ένα ακόμη σημείο: την σύμπραξη των Δεσμών της Σελήνης. Επομένως, το φαινόμενο της έκλειψης επανέρχεται κάθε περίπου 6 μήνες.
Πρέπει να θεωρούμε τις εκλείψεις μία αρνητική περίοδο; Φυσικά και όχι. Η έκλειψη μας φωτίζει σημεία που έχουμε ανάγκη να διερευνηθούν και να διαλευκανθούν. Αποκαλύπτουν θέματα, έχουν να κάνουν με τις κρυφές αγωνίες ή προσδοκίες μας, αλλά και με ζητήματα που είναι κλονισμένα αλλά δεν αποφασίζουμε να τους δώσουμε ένα τέλος.
Συνήθως, ανάλογα με τα σημεία που αγγίζουν στον χάρτη μας, οι εκλείψεις μας πληροφορούν για αλλαγές σε σχέσεις, οικονομικά, εργασία, αλλά και όποιο άλλο σημαντικό θέμα συνδυάζεται με τον τομέα όπου συμβαίνουν. Η δράση τους θα είναι άλλοτε δυναμική και ταχύτατη (σε παρορμητικά ζώδια), άλλοτε επίμονη και με αργές συνέπειες (σε σταθερά ζώδια) κι άλλοτε εναλλασσόμενη αλλά με επαναλήψεις (σε μεταβλητά ζώδια).
Επειδή σε ένα χάρτη όλα συνδέονται, έτσι και στον χάρτη της έκλειψης, θα διαπιστώσουμε πως δεν αρκεί μόνο το ζευγάρι των ζωδίων που συμμετέχει, αλλά ο δεκανός, η ζωδιακή μοίρα, καθώς και οι πλανήτες που θα σχηματίζουν όψη με το φαινόμενο αυτό. Κατά συνέπεια, θα διαπιστώσουμε πως είναι μία σύνθεση από πινελιές που θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο τον χάρτη του ουρανού.

Μετά από μία περίπου διετία, έχουμε την τελευταία έκλειψη στον άξονα των Ιχθύων και της Παρθένου και αυτό σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου αβεβαιότητας, ασάφειας, πλάνης και αμφιβολιών. Οι Ιχθείς, το ζώδιο των συναισθημάτων που είναι σε ομιχλώδη κατάσταση και παράλληλα μία αναζήτηση έμπνευσης.
Σε συλλογικό πεδίο, είναι η ουτοπία και η έκφρασή της συχνά προκύπτει μέσω της Τέχνης. Υπάρχει φυσικά η Υψηλή Τέχνη, εκείνη της μουσικής, της ζωγραφικής, της ομορφιάς και της αρμονίας. Δημιουργούμε μέσω του Ποσειδώνα, εμπνεόμενοι από εικόνες που φαίνονται ασύλληπτες για τον κοινό νου.
Η έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου είναι όμως ιδιαίτερη. Σε ημέρα Ήλιου και ώρα Σελήνης, ευαισθητοποιεί τις επιδιώξεις που μας συγκινούν. Δίνει έναυσμα σε οραματισμούς και προώθηση των σχεδίων μας.
Υπάρχουν ενδιαφέροντα σημεία:
– Ένα νεφέλωμα στους Ιχθείς, είναι η έμφαση γύρω από τον Ήλιο και τη Σελήνη. Συμμετέχουν ο Ερμής, ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης, ο Ποσειδώνας, ο Χείρωνας. Όνειρα ή ουτοπία, οραματισμός ή πλάνη, είναι το σημείο που μας απασχολεί. Στην ουσία, η πλάνη απομακρύνεται, καθώς προσδοκούμε σε ένα νέο ξεκίνημα.

– Ο ωροσκόπος της έκλειψης είναι στην ζωδιακή μοίρα που είχαμε την πρόσφατη Σεληνιακή έκλειψη. Η επιθυμία για χαρά και ανατροπή του σκηνικού που μας θλίβει, είναι βασικός άξονας των γεγονότων που θα διαδραματιστούν.

– Σημαντική είναι η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό. Ένα εκρηκτικό δίδυμο, που ανεβάζει την αδρεναλίνη, κινητοποιεί την επανάσταση, την ρήξη, την διάλυση. Στόχος: μία νέα δυναμική προώθηση, παραμερίζοντας τα εμπόδια.

– Ο Άρης επί της ουσίας, ενεργοποιεί το ταυ τετράγωνο διαρκείας του Ουρανού, προς τον Δία και προς τον Πλούτωνα. Άρα, βγαίνει ξανά στο προσκήνιο το θέμα των σχέσεων, με τις λεπτές ισορροπίες και τις απαραίτητες αλλαγές, που πλέον γίνονται περισσότερο παρορμητικά και άμεσα. Ένα ταυ τετράγωνο πάντα στα παρορμητικά ζώδια, υπογραμμίζει την ανάγκη για άμεσες λύσεις ή κινήσεις.

– Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό, σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο προς τον Κρόνο και τον ωροσκόπο της έκλειψης. Μετά την ανατροπή, τη διάλυση, μία σπίθα δημιουργίας, μία νέα κατάκτηση, ένα νέο σχέδιο εξελίσσεται και εκφράζει τα ταλέντα μας, φέρνει χαρά και ελπίδα. Εκείνο που πραγματικά αξίζει, θα αντέξει στις δονήσεις των ημερών.

– Η Αφροδίτη σε αργή κίνηση οδεύει προς την ανάδρομη φάση της που θα ξεκινήσει σύντομα. Είναι σε κρίσιμη μοίρα και δεν έχουμε υπομονή να αντιμετωπίσουμε ό,τι δεν είναι άξιο λόγου, ποιοτικό και ενδιαφέρον.

– Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό σχηματίζεται στο σημείο όπου βρίσκεται ένας δύσκολος σταθερός αστέρας και επισημαίνεται ο κίνδυνος να ναυαγήσουν σχέδια, στόχοι, κατακτήσεις, να αισθανθούμε απομονωμένοι, αν και εφ’ όσον αντιδράσουμε δίχως σύνεση.

Η ζωδιακή της μοίρα, κατά τον Ντέην Ρουντγίαρ αναφέρει πως έχουμε την ικανότητα να αναλάβουμε δραστηριότητες που θα αφυπνίσουν ικανότητες και δεξιότητές μας. Να μην χάνουμε άλλο χρόνο. Να επιταχύνουμε τις προσπάθειες. Μοιάζει να είμαστε στην αρχή ενός ταξιδιού.
Ας το απολαύσουμε λοιπόν!!!

Κριός
Η έκλειψη δημιουργεί ένα εσωτερικό εκνευρισμό, καθώς καλείστε να αντιμετωπίσετε το παρελθόν σας και κάποια κρυφά βιώματα.
Θα ήταν όμως ωφέλιμο να διστάσετε να κάνετε μεγάλες ανατροπές. Αντίθετα, θα ήταν σημαντικό να χαλαρώσετε αρκετά, να στραφείτε στις προσωπικές σας ανάγκες, να ξεκουραστείτε από αγωνίες και να βρείτε ενδιαφέροντα που θα σας οδηγήσουν μακριά από τις υποχρεώσεις.
Η μελέτη βιβλίων σχετικών με εσωτερισμό, φιλοσοφία ή ψυχολογία, θα σας έδινε όμορφες διεξόδους. Καθώς οι στόχοι σας συνδυάζονται με τις πνευματικές αναζητήσεις, η συμμετοχή σας σε κάποιο σεμινάριο θα σας προσέφερε μελλοντικά, υλικά οφέλη.
Αν είστε σε θέση να ακολουθήσετε μία επιμόρφωση, να συμμετέχετε σε σεμινάρια ή μία εξειδίκευση, τότε εκμεταλλευτείτε την περίοδο αυτή.
Οι συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν γνώσεις και εκτιμάτε, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την δύναμη που επιδιώκετε, αλλάζοντας ουσιαστικό το προφίλ σας. Η αλλαγή θα σας προσφέρει ευκαιρίες. Δημιουργείστε μέσα από μία έμπνευση και διακριθείτε. Με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα χαρείτε όμορφες στιγμές, γι αυτό τολμήστε να κερδίσετε το ενδιαφέρον τους! Αλλά μην είστε ιδιαίτερα προκλητικοί ή παρορμητικοί, γιατί προφανώς δεν αντέχουν όλοι την δυναμική σας.
Μαθήματα ζωής προσθέτουν άγχος και ίσως δυσκολεύουν τη ζωή σας, περιορίζοντας τον ελεύθερο χρόνο σας.

Ταύρος
Η ανάγκη για να διακρίνετε τους σωστούς φίλους, ίσως φέρει νέες φιλίες και ολοκληρώσει τον κύκλο παλαιότερων.
Όπως και να έχει, είστε σε νέα εποχή, με νέα σχέδια.
Αρκεί να μην γίνετε δογματικοί σε ιδέες.
Στα αισθηματικά σας ζητήματα, δεν είναι πολύ απλό να διατηρηθούν παλιές σχέσεις, αν δεν έχουν να σας προσφέρουν ιδέες, αλλά και ενδιαφέροντα. Αντίθετα, θα είστε περισσότερο κοντά σε φίλους με ένα κοινό στόχο και κοινό κώδικα επικοινωνίας.
Θα σας συγκινεί ό,τι σας διευρύνει και σας ανοίγει ορίζοντες. Η δημοτικότητά σας μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε στον κύκλο που σας ενδιαφέρει. Επομένως, αν είστε μέλος σε κάποιο σύλλογο ή ασχολείστε με κοινωνικά ζητήματα, αυτή την εποχή μπορείτε να διακριθείτε.
Διανύετε μία περίοδο εποικοδομητική για τις σχέσεις σας. Αν σας ενδιαφέρει να βρείτε ένα σύντροφο, θα είναι εύκολο να ξεχωρίσετε ποιοι είναι οι θαυμαστές σας αυτή την εποχή.
Ωστόσο, ο κύκλος των θαυμαστών μπορεί να προκαλέσει αντιζηλίες στις προσωπικές σας σχέσεις, ίσως μάλιστα υπάρχουν παρασκηνιακές κινήσεις!
Μαθήματα ζωής προκύπτουν και σας κάνουν να έχετε δημιουργικές στιγμές, με απλά και μεθοδικά βήματα.

Δίδυμοι
Δεν είναι εύκολο να είστε συνεπείς καθώς είστε πολύπλευροι στις κοινωνικές υποχρεώσεις, αλλά τώρα πια αυτό απαιτείται. Επομένως, αφήστε στον χρόνο να δείξει τι θα σας προσφέρει.
Ασχοληθείτε με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην επικοινωνία με αγαπημένους σας. Μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη.
Αντίθετα, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Η έως τώρα τακτική σας… ίσως δεν απέδωσε. Συναντήστε ανθρώπους με ίδια φιλοσοφία ζωής και ίδιες ευαισθησίες. Αλλά περισσότερη επιθυμία για να επικρατήσουν στη κοινωνική τους ζωή. Αυτό θα σας ενθαρρύνει.
Στην καριέρα σας, μπορείτε να έχετε εξέλιξη, όπως εσείς το ονειρεύεστε, αν διδαχτήκατε από το χθες και οραματιστείτε ένα μέλλον με περισσότερη τόλμη.
Θα πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε μία νέα αρχή προσέχοντας σχόλια και αντιζηλίες. Γιατί ανταγωνιστές σας, θα επιδιώξουν να σας στενοχωρήσουν. Από την πλευρά σας, εκείνο που θα πρέπει να έχετε κατά νου, είναι πως η ζωή σας απαιτεί περισσότερη ζωντάνια, χαρά και αισιοδοξία. Δείτε την ζωή θετικά!
Μαθήματα ζωής και απαιτήσεις του περιβάλλοντος, σας προσθέτουν άγχος, αλλά θα δικαιωθείτε αν παραμείνετε ψύχραιμοι και εγκρατείς.

Καρκίνος
Αλλάζετε ουσιαστικά ιδεολογία ζωής και ίσως αισθανθείτε εγκλωβισμένοι στον χώρο που ήσασταν ενταγμένοι μέχρι σήμερα. Είναι βασικό να αποφύγετε να ενταχθείτε σε ένα άλλο χώρο, καλύτερα να ανακαλύψετε την χαρά της ελευθερίας του πνεύματος, παρά να παγιδευτείτε στην χειραγώγηση ενός νέου προτύπου φιλοσοφικού, ή ιδεολογικού.
Ήρθε η στιγμή να τολμήσετε την νέα οπτική για τη ζωή σας. Αλλά μην έρθετε σε ρήξη ή συγκρούεστε για τις απόψεις σας.
Η επιθυμία να προοδεύσετε, μπορεί να σας κάνει να αποφασίσετε να ακολουθήσετε ένα νέο πεδίο γνώσης και επιμόρφωσης.
Θα σας προσπαθήσετε πολύ να είστε ήρεμοι και συνεργάσιμοι στην δουλειά σας αυτό το διάστημα. Προκλήσεις και ανταγωνισμοί δεν επιτρέπουν την ηρεμία.
Αποφύγετε να είστε αυστηροί με όσους είναι υφιστάμενοι. Ωστόσο, παρά τις όποιες δυσκολίες, η εργατικότητα θα αποδώσει τελικά και τουλάχιστον θα σας κρατήσει στις …επάλξεις!
Στις φιλικές σχέσεις όμως, θα είστε ιδιαίτερα προσφιλείς.
Ευαισθησίες υγείας μπορεί να προκύψουν από υπερκόπωση.
Μαθήματα ζωής σας οδηγούν να δώσετε βαρύτητα στην λεπτομέρεια και να ζητήσετε περισσότερη διασφάλιση επαγγελματική.

Λέων
Για σας η έκλειψη έχει μία ιδιαίτερη σημασία καθώς σας ενδιαφέρουν τα υλικά αγαθά για να είστε ικανοποιημένοι στη ζωή σας. Επομένως, θα διευκρινιστεί, αν είχατε κάνει σωστές κινήσεις τα προηγούμενα χρόνια.
Για τον λόγο αυτό, θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τα θέματα που έχουν συνδυαστεί με την αποταμίευση, ή τα δάνεια. Αν είχατε αμελήσει να πληρώσετε τις δόσεις σας, ή να ρυθμίσετε την πιστωτική σας κάρτα, τώρα θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τις υποχρεώσεις αυτές.
Παραμείνετε ψύχραιμοι, δώστε χώρο στην λογική και επιδιώξτε να κάνετε το καλύτερο. Καθώς ευνοείστε από το τρίγωνο του Κρόνου προς τον Ουρανό αυτές τις μέρες, έχετε ένα επιπλέον εφόδιο.
Αν είχατε μία αδιευκρίνιστη κληρονομιά, το θέμα της φαίνεται να προοδεύει. Αλλά λόγω άλλων συγκυριών που αναφέραμε στην εισαγωγή μας, θα είναι αρκετά δύσκολο να σας φανούν όλα απλά. Ενδέχεται μάλιστα να βρεθείτε στην παγίδα μίας εξαπάτησης. Μην εμπιστεύεστε.
Την ίδια περίοδο θα μπορούσατε να έχετε μία εσωτερική ανάταση ή ανακούφιση, αν ασχολείστε με θεραπείες και έχετε ένα χρόνιο πρόβλημα. Δεν πρέπει όμως η βελτίωση να σας επαναπαύσει, γιατί τότε θα έχετε επιδείνωση. Αποφύγετε επίσης –αν μπορείτε- τη χρήση αλκοόλ ή την λήψη πολλών φαρμάκων.
Θα μπορούσατε μέσω της έκλειψης, να φωτίσετε βιώματα ψυχικά και να βελτιωθούν οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις.
Μαθήματα ζωής έρχονται μέσω της δημιουργικότητας και της αγάπης, που πρέπει να μοιραστείτε, μοιράζοντας χαρά στους άλλους.

Παρθένος
Η έκλειψη συντελείται απέναντι από το ζώδιό σας και σας αφορά άμεσα. Ανασφαλείς ίσως θα αισθανθείτε μέσα από τις σχέσεις σας αυτή την εποχή. Κι αυτό γιατί δοκιμάζονται ακόμη μία φορά οι αντοχές σας και διακρίνονται οι προθέσεις των συνεργατών ή του συντρόφου σας.
Συμβαίνουν ξεκαθαρίσματα μεταξύ των ανθρώπων που συναλλάσσονται μαζί σας. Τον τρόπο για να απαλλαγείτε από τις θολές εικόνες ή ιδέες των σχέσεων, θα βοηθήσει να ανακαλύψετε η συγκεκριμένη έκλειψη.
Επομένως, αν και θα έχετε μία βελτίωση και εξισορρόπηση, περνάτε από κρίση τις προσωπικές σχέσεις.
Σας ενδιαφέρει να κάνετε νέου τύπου συνεργασίες ή να λύσετε μία σχέση που ήδη δεν σας εκφράζει και δεν έχετε καλή επικοινωνία. Συμβόλαια και αντιπαραθέσεις με νομική διαδικασία, ας αποφεύγονται, εκτός κι αν πρόκειται για λύση τους.
Οι οικογενειακές υποθέσεις μπορούν να ρυθμιστούν αλλά ενδέχεται να αντιμετωπίσετε διαφωνίες με το ταίρι σας. Αν όλα γίνουν με προσοχή, σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι, ιδιαίτερα αν πρέπει να διορθωθεί κάποιο πρόβλημα ενδοοικογενειακό.
Μαθήματα ζωής σας κάνουν να περιορίσετε απαιτήσεις ή την αυστηρή κριτική, καθώς θα ενοχλήσετε αρκετά το περιβάλλον σας.

Ζυγός
Αυτή την εποχή, μπορείτε να βάλετε στόχους για ένα καλύτερο μέλλον. Το παρορμητικό ταυ τετράγωνο όμως που ενδυναμώνεται από τον Άρη της έκλειψης, δεν επιτρέπει ηρεμία. Χρειάζεται να είστε σε εγρήγορση.
Προσοχή όμως στην υγεία, λόγω ευαισθησιών από αμέλεια, δραστηριότητα ή ακόμη και πνευματική κόπωση.
Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις σας κουράζουν αρκετά, αναστατώνουν την τάξη που επιζητάτε και σας δίνουν πολλές και πληθωρικές εμπνεύσεις, που όμως δεν μπορείτε να βάλετε σε σειρά. Ας μην υπερβάλλετε και ας περιμένετε να σιγουρευτείτε πριν δώσετε υποσχέσεις.
Καθώς είναι αρκετά δύσκολη η περίοδος αυτή για να έχουν όλα μία ροή, ενδέχεται να αισθανθείτε πως αναστατώνεται η ζωή σας, εκκρεμούν πολλά και χάνετε τον προγραμματισμό σας. Επιπρόσθετες ευθύνες είναι στο προσκήνιο, πολλά ενδιαφέροντα επίσης σας απασχολούν ιδιαίτερα.
Η κόπωση μπορεί να φέρει νευρικότητα και εγρήγορση. Η ανησυχία θα περιορίζει σε ένα βαθμό την γαλήνη σας και θα είναι πιθανόν να μην ξεκουράζεστε όσο πρέπει.
Αποφύγετε τις διαφωνίες στον χώρο της εργασίας σας, τα σχόλια ή την κριτική. Ένας ανταγωνισμός μεταξύ συναδέλφων μπορεί να φέρει ρήξεις.
Μαθήματα ζωής σας κάνουν παροδικά αυστηρούς στην κρίση και αισθάνεστε αρκετό άγχος.

Σκορπιός
Η έκλειψη σας ευνοεί, αλλά και σας φέρνει σε ένα προβληματισμό. Συναισθήματα αλλάζουν και πρέπει να κάνετε μία νέα αρχή με τον σύντροφό σας ή να δώσετε ένα τέλος για να βρεθεί μία σχέση με καλή συναισθηματική επικοινωνία.
Ωστόσο, ας μην ξεχνάτε πως η περίοδος αυτή φέρνει δημιουργικότητα, συγκινήσεις και συχνά θα αναδείξει ένα μεγάλο συναίσθημα. Αν δεν σας ταιριάζει όμως μία σχέση, δεν αποκλείεται να την απομυθοποιήσει. Ή και να την τελειώσει.
Δεν θα ήταν καλό να λύσετε αυτές τις μέρες τις διαφορές σας και να προσπαθήσετε να κάνετε ό,τι είναι εφικτό για να βρείτε την λύση που σας εξυπηρετεί.
Αν είστε γονείς, ένα παιδί, μπορεί να σας επιφορτίσει με έξοδα αυτή την εποχή. Γενικά, εκείνο που θα ήταν καλό να αποφύγετε, είναι πολυέξοδες διασκεδάσεις, ή να παίξετε σε τυχερά παιχνίδια.
Η τύχη φαίνεται αρχικά να σας χαμογελά, δεν είναι όμως αυτό αλήθεια. Συναντήστε ευχάριστα άτομα, που θα έχουν μία αισιόδοξη ματιά στη ζωή τους.
Η καθημερινότητα φέρνει προκλήσεις, ακόμη και ερωτικές. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό.
Μαθήματα ζωής διαμορφώνουν νέες αξίες, αλλά σας κάνουν περισσότερο επιφυλακτικούς.

Τοξότης
Πρόκληση σημαίνει για σας η έκλειψη αυτή, προκειμένου να αποδείξετε πως έχετε τις βάσεις για να προχωρήσετε. Οι οικογενειακές σχέσεις κρίνονται και ο διάλογος είναι λίγο δύσκολος εκεί. Ακόμη μία δύσκολη περίοδος με διλήμματα ανάμεσα σε καθήκοντα και άνεση και χαλάρωση.
Δεν σας ταιριάζει η συγκινησιακή φόρτιση, θα θελήσετε να αναλάβετε πολλές δραστηριότητες, που θα σας προσθέσουν άγχος. Είναι όμως μία θετική περίοδος για γνωριμίες. Ας την εκμεταλλευτείτε!
Ο Άρης είναι σε θετική γωνία στο ζώδιό σας και σίγουρα σας προσδίδει δύναμη, αλλά και πολλές προκλήσεις για να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Σκεφθείτε ποια από τα θέματα που σας προτείνουν αξίζουν πραγματικά και ασχοληθείτε με τα ουσιώδη.
Επειδή θέλετε να κάνετε καλά τη δουλειά σας, μην χάνετε πολύτιμο χρόνο. Η πορεία θα αποδείξει πως δεν είναι απαραίτητο να είστε υπερβολικοί.
Θα σας ενδιαφέρουν οι οικογενειακές σχέσεις να είναι λιγότερο απαιτητικές, αυτό μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες. Αλλά με τα άτομα που διαφωνείτε, μπορεί να έχετε ένα όφελος: να μάθετε να χαίρεστε την ζωή δίχως να είναι όλα πλήρως ρυθμισμένα και να μάθετε να συναλλάσσεστε με εκείνους που διαφέρουν αισθητά από τις δικές σας συνήθειες.
Μαθήματα ζωής σας ωριμάζουν αυτή την εποχή και μειώνετε την σπατάλη χρόνου και κόπου.

Αιγόκερως
Αναζητήστε τις απαντήσεις σε ερωτήματα που είχατε ως τώρα, καταλήγοντας σύμφωνα με τις εμπειρίες σας, απομακρύνοντας τις δυσκολίες από τα τραύματα του χθες. Απαλλαγείτε από προσωπικές φοβίες και αναστολές, ή πάθη.
Δεν θα είναι σωστό να υπογράψετε συμφωνητικά αυτές τις μέρες ή να αναλάβετε μία διαπραγμάτευση. Είναι όμως κατάλληλη για ευκαιρίες, καθοδήγηση και πολλές προσωπικές επαφές.
Η βαθύτερη αγωνία σας μπορεί να γίνει αιτία να μην αντιληφθείτε πως είναι απαραίτητο να είστε κοινωνικοί, να έρθετε σε επικοινωνία με ανθρώπους που ενδεχομένως δεν είχατε τον χρόνο να συναντήσετε το τελευταίο χρονικό διάστημα και θα ήταν σημαντικό να στείλετε μηνύματα σε όσους σας ενδιαφέρουν.
Κάποιες συζητήσεις θα σας ωφελήσουν, καθώς θα ανοίξουν ορίζοντες, θα σας προσφέρουν υλικό για γνώση ή προβληματισμό και θα συμβάλουν στα σχέδιά σας. Οι ιδέες που ανταλλάσσονται θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να φανεί η κατάρτισή σας.
Με τα αδέλφια σας ίσως όμως είστε ανυπόμονοι ή υπερβολικοί. Οι απαιτήσεις προς ή από αυτά, δημιουργούν μία ασάφεια στην επικοινωνία και ενδέχεται να έρθετε σε ρήξη, γιατί έχετε διαφορετική οπτική.
Μαθήματα ζωής θα σας ταλαιπωρήσουν παροδικά, αλλά θα φωτίσουν τις βαθύτερες πτυχές και βιώματα που πρέπει να κατανοηθούν και να αντιμετωπιστούν.

Υδροχόος
Είναι απαραίτητη η έμπνευση που θα φέρει φως στα οικονομικά σας και θα σας προσφέρει διεξόδους. Αλλά οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να παρθούν σύντομα αποφάσεις. Ξεπεράστε τις ανησυχίες σας. Σκεφθείτε τα λάθη του χθες, τις επιπόλαιες ίσως τοποθετήσεις κεφαλαίων, ή τα δάνεια που έχετε πάρει δίχως πολλή σκέψη.
Δεν θα ήταν καλό να επαναλάβετε την ίδια τακτική.
Επομένως, αξιολογήστε ό,τι είναι σημαντικό και αλλάξτε δομή και σκέψη. Οι συμβουλές που θα σας δώσει κάποιος με κύρος ή δύναμη επιρροής, θα ήταν καλό να εξεταστούν με ιδιαίτερη προσοχή.
Κι αυτό γιατί ενδέχεται να είναι συμφέρουσες ή να σας προσφέρουν την ευκαιρία στους στόχους, αλλά με κόπο.
Είστε άτομα που επιθυμείτε την σταθερή γραμμή για το έργο σας και η αστάθεια της εποχής δεν σας ευχαριστεί. Αλλά ο κυβερνήτης σας, Ουρανός ,συνδέεται με τον Κρόνο σε θετική γωνία. Μία καλή σχέση ή ένας σωστός συνεργάτης, θα σας στηρίξει.
Μαθήματα ζωής θα σας οδηγήσουν να αλλάξετε τρόπο σκέψης ή να κρίνετε τις έως πρότινος αντιλήψεις σας, ανατρέποντας την τακτική σας.

Ιχθείς
Στο δικό σας ζώδιο η έκλειψη, σας φέρνει συνειδητοποίηση πτυχών της προσωπικότητας που δεν είχατε αντιληφθεί. Με την πολυαστρία στους Ιχθείς, η έμφαση στα προσωπικά χαρακτηριστικά και ανάγκες είναι ιδιαίτερα τονισμένη.
Προφανής είναι ακόμη η ανάγκη να κάνετε μία νέα αρχή, αφού απαλλαγείτε από άτομα που δεν σας εξελίσσουν. Αν και θα φανείτε εγωκεντρικοί, στην ουσία αναζητάτε ένα στήριγμα στον ίδιο σας τον εαυτό, αφού κατανοήσετε τις αδυναμίες του.
Ως πρότινος, η χαλαρή σας διάθεση, σας προσέφερε πολλές γνωριμίες, που σας επηρέαζαν και άλλαζαν τις διαθέσεις σας. Τώρα, καιρός είναι να μην βασίζεστε στην γνώμη των άλλων, αλλά να αυτονομηθείτε. Προχωρήστε ουσιαστικά και δυναμικά μέσα από προσωπικές ανακατατάξεις που προκαλούνται από τον κοινωνικό περίγυρο.
Οι απαιτήσεις για διάκριση είναι συχνά ενοχλητικές για σας, γιατί επιβάλουν να είστε περισσότερο εξωστρεφείς. Επιπλέον, θα διαπιστώσετε ένα κλίμα αντίδρασης ή ανταγωνισμού που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αποφύγετε να φανείτε εγωκεντρικοί, αλλά θωρακιστείτε και από τις διάφορες επιθετικές ενέργειες που έχουν στόχο να σας κρίνουν αυστηρά. Αποφύγετε όμως τις επενδύσεις καθώς δεν υπάρχει διασφάλιση, αντίθετα μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτες συνέπειες.
Μαθήματα ζωής μέσω των άλλων, θα φανούν σκληρά, αλλά θα βοηθήσουν στην πρόοδό σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;