Οι 3 κινήσεις που
Αντικειμενικά, οι κυρίες είναι πολύ πιο δύσκολες στον συγκεκριμένο τομέα από τους κύριους. Οπότε, desperate times need desperate measures!

γυναικεία κορύφωση

Αντικειμενικά, οι κυρίες είναι πολύ πιο δύσκολες στον συγκεκριμένο τομέα από τους κύριους. Οπότε, desperate times need desperate measures!

Τα καλά νέα είναι πως βρέθηκε ο τρόπος να διευκολυνθεί η γυναικεία κορύφωση και να μη μείνει κανείς παραπονεμένος από την διαδικασία.

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Archives of Sexual Behavior και βασίστηκε σε απαντήσεις περισσότερων από 52.000 ατόμων, ηλικίας 28 έως 65 ετών, με μόνιμη σχέση, έδειξε πως οι άνδρες φτάνουν σε οργασμό συχνά ή και πάντα σε ποσοστό 95% ενώ οι γυναίκες σε ποσοστό μόλις 65%.

Ευτυχώς η κατάσταση “σώζεται” και οι ερευνητές ξεχώρισαν μεταξύ 30 παραγόντων, εκείνους που καταφέρνουν μια γυναίκα να φτάσει στην κορύφωση.

Ποιοι είναι αυτοί;

1. Διέγερση των γεννητικών οργάνων
2. Παθιασμένα φιλιά
3. Στοματικό

Hello? Προφανές έτσι;

Ε, για τους άνδρες δεν ήταν.

«Περίπου το 30% των αντρών δήλωσαν ότι η ίδια η διείσδυση είναι ο καλύτερος τρόπος να φτάσει η γυναίκα σε οργασμό» είπε η Ελίζαμπεθ Λόυντ, καθηγήτρια βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και μία εκ των συντακτών της μελέτης, σύμφωνα με τη Guardian.

Όμως, οι απαντήσεις των γυναικών έδειξαν πως οι συγκεκριμένες τακτικές επιτυγχάνουν, όντως, τον οργασμό συχνά ή πάντα σε ποσοστό 35%. Το 44% των γυναικών, μάλιστα, φήλωσε πως δεν φτάνει σε οργασμό με τη διείσδυση σχεδόν ποτέ ή και ποτέ. Αντιθέτως, το συντριπτικό 80% των γυναικών δήλωσαν ότι φτάνουν σε οργασμό πάντα ή σχεδόν πάντα με την βοήθεια των παραπάνω τριών μεθόδων, ακόμη και χωρίς κολπική επαφή.

Άλλα πράγματα που δήλωσαν οι γυναίκες πως τις βοηθούν στην κορύφωση ήταν τα τρυφερά λόγια κατά τη σεξουαλική επαφή (π.χ. ένας εκ των δύο συντρόφων είπε «σ’ αγαπώ»), η αλλαγή στάσης κατά τη διάρκεια του σεξ και η μουσική.

Όσο για τους άντρες, δεν είχαν κανένα θέμα αφού κανένας από τους παράγοντες που εξετάστηκαν δεν επηρέασε κάπως τον οργασμό τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;