Φοιτητική ζωή στη Ρόδο! Ο δεκάλογος!
Το μηχανογραφικό βγήκε και ο υπολογιστής έδειξε πως τα επόμενα 4(+) χρόνια θα έχεις αλισβερίσι με τη Ρόδο. Μια χαρά. Πάμε να δούμε πως θα είναι η ζωή σου!

 

shutterstock_574990222

Το μηχανογραφικό βγήκε και ο υπολογιστής έδειξε πως τα επόμενα 4(+) χρόνια θα έχεις αλισβερίσι με τη Ρόδο. Μια χαρά. Πάμε να δούμε πως θα είναι η ζωή σου:

  1. Πέρασες στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ένα από τα καλύτερα περιφερειακά πανεπιστήμια της χώρας. Πρόκειται για ένα νησί με 115.490 κατοίκους και εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο.
  2. Στη Ρόδο λειτουργούν 3 (από τα 17) τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου με 2.760 προπτυχιακούς φοιτητές 620 μεταπτυχιακούς και 100 μετεκπαιδευόμενους στα διδασκαλεία ”Αλέξανδρος Δελμούζος” και ”Κωνσταντίνος Καραθεοδώρης”.
  3. Το πανεπιστήμιο στεγάζεται σε ένα συγκρότημα κτηρίων πολύ κοντά στα τείχη του Μεσαιωνικού Κάστρου. Αυτό βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, οπότε θα σε βολέψει πολύ.
  4. Γενικότερα, για να μετακινηθείς μέσα στην πόλη έχεις την επιλογή του αστικού λεωφορείου ή του ταξί. Και οι δύο επιλογές όμως είναι συνήθως περιττές μιας και οι αποστάσεις στην πόλη της Ρόδου είναι σχεδόν μηδαμινές.
  5. Στο κέντρο της πόλης, θα βρεις το γνωστό πεζόδρομο με τις καφετέριες που συχνάζουν οι περισσότεροι, ενώ και πιο εναλλακτικά μαγαζιά για όσους προτιμούν την rock , την jazz ή την έντεχνη μουσική.
  6. Για ρακές και κρασιά θα κοιτάξεις κυρίως στο κέντρο της πόλης,
  7. Με πάνω από 20 club, το ένα απέναντι από το άλλο και για όλα τα γούστα, ο χορός δεν σταματάει ποτέ. Οι τιμές είναι αρκετά καλές για ένα τόσο τουριστικό μέρος και υπάρχουν πολλά φοιτητικά με ακόμα χαμηλότερες.
  8. Τα 2 σινεμά της Ρόδου θα σε ικανοποιήσουν σίγουρα, καθώς είναι πολύ μεγάλα και παίζουν το καθένα διαφορετικές ταινίες, για να έχεις πολλές επιλογές. Όσο για την κουλτούρα, υπάρχει πλήθος εκδηλώσεων κάθε χρόνο, έτσι που δεν θα ξέρεις που να πρωτοπάς.
  9. Και από delivery στη Ρόδο, σκίζουμε! Ο deliveras έφτασε και εδώ!
  10. Όσον αφορά τις τιμές είσαι και πάλι πολύ τυχερός/ή καθώς είναι πολύ καλές σε σχέση με άλλες πόλεις, ακόμα και για το κέντρο – και ταυτόχρονα τα διαμερίσματα σε πολύ καλή κατάσταση. Το ενοίκιο μιας γκαρσονιέρας ή ενός διαμερίσματος δύο δωματίων κυμαίνεται από 250 € μέχρι 350 €
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
 0