Τι δείχνουν οι
Αφιερωμένο στους αντικονφορμιστές και τις περίεργες κάλτσες τους!

κάλτσες

Αφιερωμένο στους αντικονφορμιστές και τις περίεργες κάλτσες τους!

Τα ρούχα που επιλέγουμε να φορέσουμε μέσα στην μέρα αναδεικνύουν δυο πράγματα: την διάθεση μας και το πως θέλουμε να μας βλέπουν.

No shit Sherlock, έτσι;

Όμως, οι κάλτσες είναι ένα κομμάτι του συνόλου που δεν φαίνεται ιδιαίτερα, οπότε τι νόημα έχει να την παρατηρήσει κανείς; Ε, λοιπόν, μια κάλτσα μπορεί να δείξει πολλά για ένα άτομο, εάν δεν είναι μονόχρωμη και βαρετή.

Δεν το λέμε εμείς. Το λέει η μελέτη που πραγματοποίησαν ερευνητές στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, η οποία δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Journal of Consumer Research.

κάλτσες

Οι Silvia Belleza, Francesca Gino και Anat Keinan εξέτασαν την θεωρία πως οι  περίεργες κάλτσες που φοράνε ορισμένα άτομα, τους τοποθετεί σε υψηλή θέση στα μάτια όσων τις παρατηρούν.

Κοινώς, τους θεωρούν πιο έξυπνους, πετυχημένους και δημιουργικούς!

«Προτείναμε ότι, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, οι αντισυμβατικές συμπεριφορές μπορεί να είναι πιο ευεργετικές για κάποιον από το να προσπαθεί απλώς να ταιριάξει με τα κοινώς παραδεκτά» αναφέρουν οι ερευνητές, «Με άλλα λόγια, όταν αυτό φαίνεται ότι είναι συνειδητή επιλογή, κάποιος μπορεί να φαίνεται ότι έχει υψηλότερο στάτους και να προκαλεί μια αίσθηση ικανότητας».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;