Orange Grove Patras: 1ος κύκλος αιτήσεων για νέες επιχειρήσεις
Ο πρώτος κύκλος αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα στήριξης της νεανικής επιχειρηματικότητας του Orange Grove Patras συνεχίζεται!

unnamed (1)

Ο πρώτος κύκλος αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα στήριξης της νεανικής επιχειρηματικότητας του Orange Grove Patras συνεχίζεται!

Προσκαλώντας άτομα τα οποία έχουν μία καινοτόμα ιδέα που επιθυμούν να εξελίξουν σε επιχείρηση ή θέλουν να δώσουν ώθηση σε ένα υφιστάμενο νέο επιχειρηματικό τους εγχείρημα, να υποβάλουν αίτηση έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Το Orange Grove Patras (OGP) αποτελεί έναν ευέλικτο συνεργατικό χώρο που λειτουργεί ως θερμοκοιτίδα (incubator) για τη στήριξη και προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας. Στα άτομα ή τις ομάδες που θα υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και θα περάσουν επιτυχώς τη διαδικασία επιλογής, το OGP θα προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν και εξελίξουν το επιχειρηματικό τους εγχείρημα σε ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφειακό χώρο, με συμβουλευτική και υποστήριξη από mentors που διαθέτουν μακρά εμπειρία στο χώρο της επιχειρηματικότητας, συμμετοχή σε εκπαιδευτικά workshops από ειδικούς (πχ. νομικούς, λογιστές, marketing, τραπεζικούς κά), πρόσβαση σε εν δυνάμει επενδυτές, καθώς και δυνατότητες δικτύωσης με ένα ευρύ επιχειρηματικό δίκτυο συνεργασιών του Orange Grove Athens, της Ολλανδικής Πρεσβείας, του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών και του τοπικού & ολλανδικού επιχειρηματικού κόσμου.

Το Orange Grove Patras είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ξεκινά φέτος τη λειτουργία του στην Πάτρα, ως προέκταση του αντίστοιχου επιτυχημένου Orange Grove στην Αθήνα, με στόχο την ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας και του τοπικού οικοσυστήματος νέων επιχειρήσεων στη Δυτική Ελλάδα. Το εγχείρημα αποτελεί πρωτοβουλία των Γιάννη Κανελλόπουλου, Γιάννη Νικολόπουλου, Γιάννη Κικίδη και Αλεξάνδρας Σαρμά, και είναι αποτέλεσμα κοινής συνεργασίας της Πρεσβείας της Ολλανδίας, του Orange Grove Athens και του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών.

Δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα υποστήριξης του Orange Grove Patras έχουν άτομα ή ομάδες, από 18 έως 45 ετών, που θα υποβάλλουν αίτηση στο bit.ly/orangegrovepatras_call, έως τις 28 Φεβρουαρίου, και θα περάσουν επιτυχώς τη διαδικασία επιλογής από επιτροπή του OGP, το οποίο απαρτίζεται από Έλληνες και ξένους συμβούλους. Σημειώνεται ότι το OGP δεν λαμβάνει equity ή μερίδιο επί κερδών από τις συμμετέχουσες ομάδες. Πληροφορίες σχετικά με τον κύκλο αιτήσεων και το Orange Grove Patras μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αναζητήσουν στο www.orangegrovepatras.biz και www.facebook.com/orangegrovepatras/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;