Η vlogger Cat Von K απαντά στις ερωτήσεις του neolaia.gr!
Βρεθήκαμε με την, την Cat Von K, μια από τις πιο επιτυχημένες vloggers στην Ελλάδα, και αναλύσαμε τα πάντα, από το vlogging μέχρι το stand up comedy! Δες τι είχε να μας πει!

Cat Von K

Βρεθήκαμε με την Cat Von K, μια από τις πιο επιτυχημένες vloggers στην Ελλάδα, και αναλύσαμε τα πάντα, από το vlogging μέχρι το stand up comedy! Δες τι είχε να μας πει!

Είναι τελικά τόσο απλό όσο φαίνεται να αρχίσει κανείς να κάνει vlogging ή μήπως εμείς, οι θεατές, το υπεραπλουστεύουμε στο μυαλό μας;

Λύσε όλες σου τις απορίες σχετικά με το vlogging μέσα από τις απαντήσεις και την εμπειρία μιας από τις κορυφαίες!

Καλησπέρα! Πώς ξεκίνησες να κάνεις vlogging;

Hellooo!! Welcome to my inside world! Χμμμ πώς ξεκίνησα το Vlogging και γενικώς το Youtube … Όπως πάρα πολλοί γνωρίζουν λόγω του φίλου μου (Γιώργος).. Είμαστε σε σχέση εδω και 5 περίπου χρόνια, η σχέση μας ξεκίνησε πριν την έναρξη της δραστηριότητας του Γιώργου στο Youtube, με τον καιρό όμως που ασχολείτο με τον Youtube ξεκίνησε να μου αρέσει και εμένα ως ιδέα το να είσαι creator, παρόλο που για εμένα ήταν κάτι ήδη σχετικά γνωστό αλλά από τη θέση του θεατή.

Στην αρχή για εμένα στο μυαλό ήταν κάτι αδύνατο έτσι απλά έμεινα στο πλάι του Γιώργου χωρίς να εκφράζω ιδιαίτερα γνώμη. Όπως περνούσε όμως ο καιρός τα βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ απ’ τις ιδέες μου.

Μια μέρα όμως δεν άντεξα και ήθελα αυτά που έχω μέσα μου, τις απόψεις μου να τις βγάλω προς τα έξω! Ζήτησα απ’ τον Γιώργο να μου κάνει κάποια μαθήματα στο πρόγραμμα επεξεργασίας των βίντεο, και όταν σας λέω μαθήματα κυριολεκτικά μαθήματα χαχα! Θυμάμαι βάλαμε και πρόγραμμα με ωράριο και καθόμουν εγώ με το τετραδιάκι και το στυλό μου και έκανα σημειώσεις. Όταν έμαθα το πρόγραμμα καλά καλά πήρα το κινητό μου και έκανα το πρώτο vlog. Αυτό ήταν η αρχή του καναλιού.

Είχα σκοπό ως αρχή να δείξω λίγο την ζωή μας από μία άλλη γωνία την οποία ο Γιώργος δεν μοιράζεται και τόσο αλλά τελικά κατέληξα να κάνω ότι μου έρχεται στο μυαλό ως ιδέα. Ό,τι ιδέα μου έρθει στο μυαλό και την θεωρώ καλή την κάνω σε πράξη και έτσι με έμαθαν και οι ακόλουθοι πιστεύω, ποτέ δεν ξέρουν τι να περιμένουν απ’ αυτό το κανάλι, και χαίρομαι για αυτό.

Το video σου που λατρεύεις περισσότερο;

Το βίντεο μου που λατρεύω περισσότερο θα πρέπει να είναι το Movies Vs Reality επειδή το δουλέψαμε πολύ και αυτό φυσικά χάρη στην βοήθεια της Vatoum Productions που μαζί φτιάξαμε κατ’ εμένα μια υπερπαραγωγή! Μετά από αυτό έχω να πω το βίντεο ‘’Μην το δεις αν δεν βαριέσαι’’ επειδή σ’ αυτό είμαι εντελώς ο εαυτός μου, και για κάποιο λόγο όταν το βλέπω ξανά σκάζω στα γέλια χωρίς φυσικά να λέω πως είναι ένα αστείο βίντεο.

Cat Von K

Ο αγαπημένος σου κωμικός; (Έλληνας ή/και ξένος)

Ο αγαπημένος μου κωμικός είναι φυσικά ο Μάρκος Σεφερλής (αν η ερώτηση σας είναι για γενικώς κωμικό και όχι κωμικό του Youtube). Δεν λέω πως θα ήθελα να τον γνωρίσω από κοντά επειδή όλοι είμαστε διαφορετικοί από κοντά αλλά αυτό που παρουσιάζει στην σκηνή είναι ό,τι πιο αστείο. Αυτό φυσικά έχει και τα αρνητικά του επειδή πολλές φορές σκέφτομαι αν ποτέ ‘’ΜΗ ΚΑΚΟ’’ γινόταν το ο,τι δήποτε σ’ αυτό τον άνθρωπο κανείς δεν θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει.

Τα σχόλια των video σου τα διαβάζεις;

Φυσικά και διαβάζω τα σχόλια μου, ποιος δεν; Φυσικά θα ομολογήσω πως μετά από ένα σημείο σταματάω. Δίνω μόνο ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στον εαυτό μου σ’ αυτό επειδή μετά αν το παρακάνω μπορεί να πέσει η διάθεση μου και δεν το εννοώ ότι τα αρνητικά σχόλια είναι πολλά γιατί δεν είναι απλά, από τα ¼ αρνητικά που θα διαβάσω μπορεί να το πάρω προσωπικά.

Ποιο είναι το καλύτερο και ποιο το χειρότερο που συνήθως σου λένε;

Χμμμ.. τα θετικά είναι τόσα πολλά και είμαι πάρα μα πάρα πολύ εύγνωμων. Όταν μου λένε ότι περνούσαν μια ψυχολογικά άσχημη μέρα, και εγώ με ένα βίντεο καταφέρνω να τους φτιάξω την διάθεση για εμένα αυτό είναι ότι καλύτερο! Τώρα από τα αρνητικά τι να πεις; Περισσότερο μου την σπάει όταν με μειώνουν και ειδικά όταν κάνουν stereotype. Έχω και ένα είδος βίντεο το οποίο είναι βασισμένο σε γεγονότα και επειδή οι πηγές μου είναι στα αγγλικά όταν στα βίντεο μου κάνω την μετάφραση μπορεί να κάνω μια λάθος λέξη ή πρόταση τότε βγαίνει ο χειρότερος εαυτός κάποιον με τον πιο αισχρό τρόπο. Δεν θα δουν το βίντεο ως σύνολο αλλά θα δουν το λάθος που έκανες και θα σου ευχηθούν ακόμη και θάνατο. Εκείνες τις στιγμές αναρωτιέμαι για το που έχει πάει/καταντήσει η ανθρωπότητα.

Μία ερώτηση που σκέφτονται όλοι. Έχεις κοντά 280k subscribers. Είσαι μία εκ των πιο επιτυχημένων Ελλήνων ΥouTubers. Μπορείς να πεις πως ζεις από αυτό που κάνεις και αγαπάς;

Την ερώτηση που σκέφτονται όλοι ΄΄πόσα βγάζει κάποιος απ’ το Youtube’’. Πόσα να βγάζω άραγε; Αυτό πιστεύω είναι που τρελαίνει τους περισσότερους και το κατανοώ! Δεν έχω θέμα να πω πόσα βγάζω απ’ το Youtube εφόσον είναι ψίχουλα, ντάξει μπορεί όχι σ’ αυτή την συνέντευξη αλλά σε βίντεο ? Παρόλο που πολλοί Youtubers λένε ότι δεν επιτρέπεται και καλά απ’ τους κανονισμούς του Youtube, αλλά αν το πάρεις έτσι ποιος ακολουθεί όλους τους κανονισμούς του Youtube; Αυτό είναι καθαρά επιλογή ενός Youtuber αν θέλει να το αναφέρει ή όχι. Οπόταν επιστρέφοντας πίσω σε αυτό που ρωτήσατε αν μπορώ να ζω από αυτό που αγαπώ, είναι ΟΧΙ προς το παρόν.

Κάνεις και stand up comedy;

Stand up comedy; NO CHANCE. Βγήκα στην σκηνή όταν έκανε ο Γιώργος event και παραλίγο να λιποθυμήσω. Έγινα ολοκόκκινη απ’ την ντροπή μου. Παρόλο που έκανα 7 χρόνια θέατρο και είχαμε αρκετές παραστάσεις και είχα κύριο ρόλο το stand up με ένα κοινό προσηλωμένο μόνο και μόνο σε εμένα ,δεν θα μπορούσα να το κάνω με ΤΙΠΟΤΑ!

Τι να περιμένουμε από το κανάλι σου το επόμενο διάστημα;

Τι να περιμένετε; Τα πάντα όλα χαχα. Αν είχα πρόγραμμα θα σας το έλεγα αλλά πάω πάντα βάση αισθημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 5 
 1 
 1 
  
 0