10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν φοιτήσεις στο Athens Tech College!
Και τα οποία θα σε πείσουν πως έκανες τη σωστή επιλογή!

Και τα οποία θα σε πείσουν πως έκανες τη σωστή επιλογή!

1. Το Athens Tech College είναι το πρώτο Κολλέγιο Τεχνολογίας στην Ελλάδα που συνδυάζει την τεχνολογία, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα, με τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας. Περιζήτητοι κλάδοι, ακόμα και στην εποχή της κρίσης.

2. Είναι το αποτέλεσμα της κοινοπραξίας μεταξύ του BCA College, του πρώτου κολλέγιου Δίοικησης Επιχειρήσεων στην Ελλάδα, της πολυεθνικής εταιρείας πληροφορικής, gaming και κατασκευών Intracom Holdings, καθώς και της 24MEDIA Group, του μεγαλύτερου digital media group της Ελλάδας. Enough said.

Μάλιστα με τα χρόνια οι υποστηρικτές αυξάνονται! Το 2017 η ATCOM κορυφαία εταιρία νέων τεχνολογιών και Microsoft Country Partner of the Year για την Ελλάδα, προστέθηκε στο εγχείρημα!

3. Χάρη στην συνδυασμένη εμπειρία 45+ ετών των τριών πρωτοπόρων δημιουργών του (BCA College, Intracom Holdings και 24MEDIA Group), είναι σε θέση να προσφέρει μια σειρά από εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα Bachelor και Masters, πιστοποιημένα από το πανεπιστήμιο του Sheffield, ενός εκ των 10 καλύτερων Βρετανικών Πανεπιστημίων.

4.Και όταν λέμε πως διδάσκουν οι καλύτεροι, το εννοούμε. Δες εδώ τη λίστα!

5. Αναλυτικά οι σπουδές που προσφέρει:

6. Και η επαγγελματική αποκατάσταση ξεκινά από την πρακτική! Κάθε χρόνο, 16 θέσεις μαθητείας (internships), θα προσφέρονται από τις εταιρείες ATCOM, Intrasoft International, 24MEDIA, Μ-STAT, Converge και Stoiximan.gr.

7. Αλλά δεν σταματάει εδώ. Το ATH / TECH Executive Education προσφέρει προγράμματα στοχευμένης εξειδίκευσης σε στελέχη επιχειρήσεων, με διεπιστημονικά μαθήματα σχετικά με την τεχνολογία και τη διαχείριση καινοτομίας, ώστε να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

8. Έχεις δει τις εγκαταστάσεις του; Τα πρωτοποριακά προγράμματα σπουδών χρειάζονται και πρωτοποριακές εγκαταστάσεις. Ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια με τα τελευταία προγράμματα λογισμικού, βιβλιοθήκες σχεδιασμένες με στόχο την προσωπική έρευνα του φοιτητή, συνθέτουν ένα χώρο έτοιμο να φιλοξενήσει τους διαμορφωτές της οικονομίας του μέλλοντος.

Δες και ένα video, για να καταλάβεις:

 

9. Φυσικά το Athens Tech College, δεν σε προετοιμάζει μόνο για να γίνεις ένας υπερ-καταρτισμένος υπάλληλος. Σου δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχεις και να παρουσίασεις μεγάλα πρότζεκτ σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες!

10. Το Athens Tech College, βρίσκεται στην Κηφισιά, Τατοΐου 2 & Όθωνος 77. Ο Ηλεκτρικός εξυπηρετεί πόπα!

Σπούδασε την τεχνολογία του αύριο, σήμερα, επιλέγοντας μία σειρά από καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα στην επιστήμη των υπολογιστών που προσφέρει το Athens Tech College.

Οι εγγραφές κλείνουν στις 28 Φεβρουαρίου.
Βρες όλες τις πληροφορίες εδώ!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
FT
3 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
0'
91 - 95
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
ΗΜ
35 - 44
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;