Κέρδισε 2 θέσεις στα σεμινάρια φωτογραφίας του Νικόλα Μάστορα @ Public

Διεκδίκησε 2 θέσεις για τα σεμινάρια φωτογραφίας του Public συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου και παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό.

By neolaia.gr Team 15 Φεβρουαρίου 2017

Screen Shot 2017-02-14 at 6.08.58 PM

To Public ξεκινάει ένα νέο κύκλο σεμιναρίων και workshops για το 2017. Για τον Φεβρουάριο, ο Νικόλας Μάστορας μας ξεναγεί το κόσμο της φωτογραφίας με κινητό τηλέφωνο (mobile photography).

Διεκδίκησε 2 δωρεάν θέσεις για τα σεμινάρια φωτογραφίας του Public συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου. 

Ο νικητής του διαγωνισμού είναι ο Εμμανουήλ Συμιακάκης
Δεύτερη νικήτρια – Στέφη Ζώη

No body allowed

A post shared by Nicholas Mastoras (@nmastoras) on

Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο:

Θα μάθετε πως να βγάζετε καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό σας και πως να επιλέγετε τις εικόνες που θα έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση στα social media.

Το σεμινάριο καλύπτει τους εξής τομείς: βασικές αρχές φωτογραφίας, tips & tricks για την καλύτερη εκμετάλλευση της φωτογραφικής μηχανής του smartphone κινητού σας, επεξεργασία εικόνας σε smartphone, ενδεδειγμένες πρακτικές για τα social media, σωστή προσέγγιση ανά θεματολογία, καθώς και κριτική, ανάλυση και συζήτηση πάνω σε φωτογραφίες των συμμετεχοντων.

Ο κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει 3 μαθήματα, που θα πραγματοποιηθούν στις 17/2, 24/2, 2/3.
Κάθε μάθημα θα έχει διάρκεια δυο ώρες (19:00-21:00). Κόστος συμμετοχής: 30€

Αγοράστε τώρα το εισιτήριό σας για τα 3 σεμινάρια

Λίγα λόγια για τον Νικόλα Μάστορα

Ο Νικόλας Μάστορας σπούδασε στο Λονδίνο και αφού εργάστηκε στο χώρο της διαφήμισης, ασχολείται πλέον αποκλειστικά με τη φωτογραφία και τη δημιουργία περιεχομένου για digital & social media campaigns διάφορων brands .

A #classicinstagram moment with @konaction from our Sunday’s urbex walk ???

A post shared by Nicholas Mastoras (@nmastoras) on

Ταξιδεύει συχνά και κρατάει φωτογραφικό αρχείο των προορισμών του στο blog anothervisualdiary.com και στο instagram account του, όπου έχει 47.000 followers.

Μάθε περισσότερα για τον Νικόλα Μάστορα εδώ! 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486