7+1 μέρη για να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου μετά την εξεταστική!
Έλιωσες στο διάβασμα και τώρα ετοιμάζεσαι να κανεις comeback στον έξω κόσμο; Δες από που μπορείς να ξεκινήσεις!

εξεταστική

Έλιωσες στο διάβασμα και τώρα ετοιμάζεσαι να κανεις comeback στον έξω κόσμο; Δες από που μπορείς να ξεκινήσεις!

Η εξεταστική είναι μια σκοτεινή περίοδος για όλους μας. Πυτζάμες, βιβλία, ατελείωτοι καφέδες και μηδέν κοινωνική επαφή.

Ιδιαίτερα όσοι έχουν περάσει την φάση του πρωτοετή, που δεν τον νοιάζει τίποτα, και προσπαθούν να “διώξουν” μαθήματα μπας και πάρουν ποτέ πτυχίο, υποφέρουν σιωπηλά.

Μετά, λοιπόν, από ένα μήνα πάνω από τα βιβλία ήρθε η ώρα να βγεις έξω και να λάμψεις, πιάνοντας ό,τι μαγαζί υπάρχει για καφέ, ποτό, χορό και ντόλτσε βίτα!

Κάτι τέτοιο. Ας χωρίσουμε τα μέρη σε κατηγορίες!

Κατηγορία Α: Για καφέ & Ποτό!

Η Αθήνα είναι γεμάτη με μέρη που μπορείς να απολαύσεις ευχάριστα τον καφέ σου! Γενικότερα, αν ήταν στο δικό μας χέρι, μόλις τελειώναμε εξεταστική θα πηγαίναμε να δούμε λίγο θάλασσα. Ιδανικά μέρη για αυτό το mood είναι η Βουλιαγμένη, η Μαρίνα Φλοίσβου και η Μαρίνα Αλίμου, όπου μπορείς να βρεις διάφορα καφέ με ωραία, χαλαρωτική ατμόσφαιρα και θέα στην θάλασσα.

Αν η θάλασσα, όμως, σου πέφτει λίγο μακριά, μπορούμε να πάμε και πιο κεντρικά:

Ντεμοντέ (Χάριτος 44, Κολωνάκι)

Pinterest
Pinterest

Ένα μαγαζί που θα σου θυμίσει κάτι κλασικό, κάτι ντεμοντέ για την εποχή μας αλλά διαχρονικό για όσους ξέρουν να το εκτιμάνε!

Πορτατίφ (Σίνα 21, Κολωνάκι)

Ένα χαριτωμένο μαγαζί, στο οποίο θα ζήσεις γνήσια την εμπειρία του γαλλικού bistro, όπου οι μυρωδιές του καφέ και των φρεσκοψημένων γλυκισμάτων θα σε ταξιδέψουν…εκτός Ελλάδας!

Μπλε Παπαγάλος (Λεωνίδου 31, Μεταξουργείο)

Athens Stories
Athens Stories

Vintage λεπτομέρειες, ρετρό διακόσμηση και άνετος χώρος. Τι άλλο χρειάζεσαι για να απολαύσεις τον καφέ (ή και το ποτό σου);

Αλεξανδρινό (Εμμανουήλ Μπενάκη 69, Εξάρχεια)

Καφέ-ποτά-cocktails αλλά και φαγητό. Ό,τι πρέπει για ένα χαλαρό ποτό και συζήτηση με την παρέα σου!

Κατηγορία Β: Ξεφτίλισμα

Ε, αν θες να λέγεσαι φοιτητής, μετά από μια εξεταστική πρέπει να πας κάπου να χτυπηθείς! Είτε αυτό θα είναι υπό κλαμπομουσική είτε υπό τους ήχους των hit της Ελλάδας του ’90, πρέπει να πας να χτυπηθείς!

Άσυλο (Αχιλλέως 38, Αθήνα – κοντά στην πλατεία Μεταξουργείου)

Το Άσυλο δεν είναι άγνωστο έδαφος για όσους βγαίνουν στην Αθήνα χρόνια. Πρόκειται για το ιδανικό afterάδικο για όσους έχουν όρεξη να παρτάρουν μέχρι το πρωί. Ιδανική ώρα προσέλευσης; Μετά τις 2.

Πλυντήριο (Ορφέως 33 & Δεκελέων 36, Γκάζι)

Αγνό, ατόφιο ξεφτιλίκι. Θες να ακούσεις παλιά και νέα ελληνικά τραγούδια; Αυτό είναι το μαγαζί για σένα! Μπορεί οι μόδες να περνάνε, όπως και τα χρόνια, όμως το Πλυντήριο ποτέ δεν ξεχνά να τιμά τις μεγάλες επιτυχίες της ελληνικής -αλλά και της ξένης- showbiz!

Κατηγορία Γ: YOLO!

Δυο προτάσεις απλά και μόνο αν θες να κάνεις κάτι διαφορετικό. Δεν είναι απαραίτητο να βγεις για ποτό ή καφέ. Μπορείς να πας να κάνεις κάτι εντελώς άκυρο και να πάς ας πούμε:

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (Γιαλού, Σπάτα)

Να πας να δεις αυτόν τον τύπο. Γιατί όχι;

Βασιλικά Κτήματα, Τατόι

RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum

Οκ, αυτό φαίνεται λίγο άκυρο, αλλά άκουσε τι έχουμε να προτείνουμε. Τα βασιλικά κτήματα στο Τατόι καλύπτουν πιάνουν έναν τεράστιο χώρο γεμάτο φυσικά ομορφιά και ιστορικό ενδιαφέρον. Μπορείς να πάρεις την παρέα σου, άφθονο φαϊ σε ένα κουτί και να πας να κάνεις πικ νικ με την παρέα σου. Αν βαρεθείς, μπορείς να περπατήσεις μέχρι τελικής πτώσεως στον απέραντο χώρο του, εξερευνώντας τα παλιά θερινά ανάκτορα και ό,τι άλλο κτίριο περιείχε ο χώρος για να καλύπτει τις ανάγκες της βασιλικής οικογένειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;