Οι πιο δημοφιλείς λογαριασμοί Twitter ανά ευρωπαϊκή χώρα!
Πώς διαμορφώνεται ο χάρτης των ατόμων που ακολουθεί ο κόσμος στο Twitter ανά χώρα;

5912946760_becca2264e_b

Πώς διαμορφώνεται ο χάρτης των ατόμων που ακολουθεί ο κόσμος στο Twitter ανά χώρα;

Το Twitter, ως γνωστόν, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να ακολουθούν διάσημους και να βλέπουν τι ανεβάζουν και που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή.

Η δυνατότητα αυτή του Twitter γίνετια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα όταν κοιτάει κανείς ποιον ακολουθούν οι περισσότεροι πολίτες ανά χώρα. Ευτυχώς για εμάς, κάποιος μας εξασφάλισε αυτήν την χαρά συγκροτώντας σε ένα χάρτη τις προτιμήσεις κάθε ευρωπαϊκού λαού στο συγκεκριμένο μέσο.

Αυτός ο κάποιος ήταν ο Traz1, χρήστης του Reddit, ο οποίος ξεχώρισε τους πρώτους των πρώτων ανά χώρα και έκανε εικονογράφηση του χάρτη της Ευρώπης. Κοινό χαρακτηριστικών των περισσότερων διάσημων είναι ότι έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας και είναι γενικά γνωστοί.

Στην Ελλάδα, ας πούμε, πρώτος είναι ο Νίκος Αλιάγας καθώς έχει τους περισσότερους Έλληνες followers. Παρουσιαστής στο επάγγελμα είναι και ο κύριος με τον δημοφιλέστερο λογαριασμό στην Ρωσία, ο Ιβάν Ούργκαντ.

Για τους Τούρκους, πρώτος είναι ο Τζεμ Γιλμάζ.ux3him7s

Ενώ ιδιαίτερη λατρεία για το ποδόσφαιρο εκφράζουν οι χρήστες του Twitter που κατάγονται από την Ιβηρική χερσόνησο, όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πρώτος στην Πορτογαλία και ο επίσημος λογαριασμός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρώτος στην Ισπανία.

Η αγάπη για το ποδόσφαιρο επεκτείνεται και στην Γερμανία, όπου πρώτος είναι ο Οζίλ, στην Ιταλία, όπου πρώτος είναι ο Βαλεντίνο Ρόσι, στην Ελβετία, με πρώτο τον Ρότζερ Φέντερερ, και στη Σερβία με πρώτο τον Τζόκοβιτς.

Τα πάνω της στο Twitter έχει και η μουσική βιομηχανία καθώς οι One Direction κερδίζουν την πρωτιά στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο David Guetta στην Γαλλία. Στην Ρουμανία, στην πρώτη θέση βρίσκεται η INNA και στην Ουκρανία η Vera Brezhneva!

Όσον αφορά τους πολιτικούς οι εκπρόσωποι είναι λιγότεροι. Στην Αλβανία, όμως, ο πιο δημοφιλής λογαριασμός είναι αυτός του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, ενώ στο Λουξεμβούργο πρώτος έρχεται ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;