Ελληνικό Survivor 2017: Κάθε πότε έχει νέα εκπομπή;
Το ελληνικό survivor 2017 έχει ξεκινήσει δυναμικά! Κάθε πότε θα έχει νέα εκπομπή στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ;

Ελληνικό Survivor 2017

Το ελληνικό survivor 2017 έχει ξεκινήσει δυναμικά! Κάθε πότε θα έχει νέα εκπομπή στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ;

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού Σάκης Τανιμανίδης και οι παίκτες είναι έτοιμοι να ζήσουν τη μεγάλη περιπέτεια της επιβίωσης στο ελληνικό survivor 2017!

Εικοσιτέσσερις άνθρωποι καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Το “Survivor” έρχεται απο Φεβρουάριο στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Με τον μοναδικό Σάκη Τανιμανίδη @sakiswp #skaitv #skaishow #survivorgreece #comingsoon ✈️??

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν ανταμοιβή την ασυλία, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους αλλά και οι ψυχικές ώστε να διασφαλίσουν μια θέση στο παιχνίδι. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια δραματική κορύφωση εξαιτίας των εβδομαδιαίων ελλείψεων.

Σημερα στις 21:00 στον SKAI κανουμε ΠΡΕΜΙΕΡΑ με το νεο SURVIVOR!!! Θελω να σας πω οτι γελαω σαν παιδι απο χαρα που θα ειμαστε και παλι μαζι για τους επομενους μηνες! Ειμαι πολυ ενθουσιασμενος με το show και την τεραστια παραγωγη…οι παικτες ειναι δυνατοι (και αρκετα τρελοι!)…θελω να ετοιμαστειτε, λοιπον, για κατι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ που ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ στα ελληνικα δεδομενα! Wish me luck! 🙂 🙂 #ImissedyouGUYS #SURVIVOR #Dominicana #ILoveThis #EXCITED #GETREADY @sakiswp

A post shared by W.P.F.C??/survivor Greece??® (@world_party_survivor_greece) on

Δεδομένου ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές εκδοχές του show, το Ελληνικό Survivor 2017 θα δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό τέσσερις φορές την εβδομάδα (από Κυριακή-Τετάρτη στις 21.00).

Ομάδα 1:

Ευριδίκη Βαλαβάνη
Bo
Μαριάννα Καλέργη
Κώστας Κοκκινάκης
Λάουρα Νάργες
Ειρήνη Παπαδοπούλου
Σόφη Πασχάλη
Γιάννης Σπαλιάρας
Στέλιος Χανταμπάκης
Λάμπρος Χούτος
Γιώργος Χρανιώτης

Στην 1η ομάδα (celebrities) του Survivor, θα βρίσκεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου, είναι τραγουδίστρια και το τελευταίο διάστημα ασχολείται και με το pole dancing. Η επιλογή της να συμμετάσχει στο Survivor είναι μια πρόκληση και σίγουρα μία εμπειρία. Το άγνωστο την φοβίζει και για αυτό θέλει να του πηγαίνει κόντρα. Στο νησί θέλει να πάει για να δοκιμάσει τις αντοχές της, να απεξαρτηθεί από το κινητό της, και να ξαναγνωρίσει τα όρια του εαυτό της. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΣ…!!!???????? #survivorgr #survivorgreece #survivorgreece2017 #survivor #game #celebrities #skai #tv #skaitv #goodluck #youwillsurvive #staystrong @eirini_papadopoulou #eirini_papadopoulou #papadopoulou_eirini #eirinipapadopoulou #papadopouloueirini #papadopoulou #irini_papadopoulou #irinipapadopoulou #ειρήνη_παπαδοπούλου #παπαδοπούλου_ειρήνη #ειρήνηπαπαδοπούλου #παπαδοπούλουειρήνη #παπαδοπούλου

A post shared by Eirini Papadopoulou Of. Page ? (@eirini_papadopoulou_of_page) on

Ομάδα 2:

Γιώργος Αγγελόπουλος
Ειρήνη Αϊνατσιόγλου
Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου
Κώστας Αναγνωστόπουλος
Πάνος Αργιαννίδης
Βασίλης Βασάλος
Ελένη Δάρρα
Ελισάβετ Δοβλιατίδου
Σάρα Εσκενάζη
Μάριος Ιωαννίδης
Ειρήνη Κολιδά
Δημήτρης Πάσχουλας
Φαίδων-Ορέστης Τσαγκ
Από αυτές τις δύο ομάδες μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι στο τέλος ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν πως εξελίσσεται η καθημερινότητα των παικτών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες το κοινό θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τους διαγωνιζόμενους σε κάθε τους κίνηση, στην προσπάθειά τους ξεπεράσουν τα εμπόδια και τους συμπαίκτες τους, για να φτάσουν στον έναν και μοναδικό SURVIVOR.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;