Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017: Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017: Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα 11 Φεβρουαρίου Από την Λίλιαν Σίμου

#ζωδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017: Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα 11 Φεβρουαρίου Από την Λίλιαν Σίμου

Η πρώτη έκλειψη του 2017 είναι γεγονός και σχηματίστηκε τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουαρίου, στις 2.32 πμ.

Η  έκλειψη της παρασκιάς, είχε διάρκεια συνολικά περίπου τέσσερις ώρες και 20 λεπτά, από τις 00:34 ώρα Ελλάδας, με κορύφωση στις 02:43 και λήξη στις 04:53.

Μερική κι όχι ολική, ενδιαφέρουσα όμως, αφού σφραγίζει ένα χρονικό τόξο περίπου πέντε μηνών και γεγονότα που ξεκίνησαν ή έδωσαν ένα ερέθισμα στα τέλη του καλοκαιριού, επανεμφανίζονται είτε για να ολοκληρώσουν τον κύκλο, είτε γιατί πρέπει να τα επεξεργαστούμε.

Η παρασκιά της έκλειψης, προβάλει ένα θολό τοπίο, αλλά παράλληλα καθώς λειτουργεί σαν ένας μεγενθυτικός φακός, είναι εκείνο το σημείο εστίασης που θα αποσαφηνίσει προφανώς ό,τι ήταν σκιερό ή σκοτεινό.

Όπως αναφέρουν οι επιστήμονες,  η συγκεκριμένη έκλειψη παρασκιάς ήταν αρκετά έντονη, καθώς το φεγγάρι εισχώρησε  πολύ μέσα στην παρασκιά και πέρασε «ξυστά» από τη σκιά της Γης, πράγμα που θα κάνει το φαινόμενο πιο αισθητό από άλλες εκλείψεις παρασκιάς στο παρελθόν. Το σκοτείνιασμα συνέβη στο βόρειο (άνω) μέρος της Σελήνης.

Αστρολογικό σημαντικό φαινόμενο πάντα μία έκλειψη, και η συγκεκριμένη έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

-Συμβαίνει ακόμη στο εύρος της ημέρας της Αφροδίτης και σε ώρα Άρη – θα μπορούσαμε να πούμε λοιπόν πως έχει μία χροιά συναισθηματική, με έντονο χρωματισμό

-Η Σελήνη είναι στην 23η μοίρα του Λέοντα και σε τρίγωνο προς την Μαύρη Σελήνη, τον Κρόνο και τον Ουρανό και σε εξάγωνο προς τον Δία. Ξαφνιάζει, ανατρέπει, διακρίνει, ξεκαθαρίζει σκοτεινές επιρροές, σκέψεις, ανησυχίες, ολοκληρώνει έναν κύκλο μηνών για τον τομέα που αγγίζει και βγαίνουν στο φως θέματα που δημιουργούσαν ενόχληση ή αναπτύχθηκαν παρασκηνιακά.

-Η σύνοδος της Αφροδίτης προς τον Άρη, προσδίδει λάμψη, ενθουσιασμό, μία εκκίνηση για να κατακτήσουμε έναν σημαντικό στόχο

-Ο Ωροσκόπος στον Τοξότη, είναι οι νέοι ορίζοντες που φέρνουν διαφορετική οπτική, φιλοσοφία, σκέψη, γνώση, ή δικαίωση.

-Ο σχηματισμός χαρταετού στα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, δεν αφήνει περιθώριο να παραμείνουμε αδρανείς, αντίθετα μας δίνει το έναυσμα για ιδέες και υλοποίηση έργου.

– Η έμφαση στη φωτιά, με την Σελήνη, τον ωροσκόπο, και ακόμη τέσσερις πλανήτες, είναι το σημαντικό σημείο που μας βοηθά να ανακτήσουμε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία.

-Το τετράγωνο του Δία προς τον Πλούτωνα και η αντίθεση προς τον Ουρανό, είναι ένας σχηματισμός δύσκολος, που διαρκεί αρκετό χρονικό διάστημα. Είναι η σύγκρουση δυνάμεων μεταξύ δέσμευσης και ελευθερίας, σκότους και φωτός, δικαίου και αδικίας.

 

Οι σχέσεις που θα αντέξουν την φωτιά της έκλειψης, θα είναι εκείνες που δια πυρός και σιδήρου, έχουν δοκιμαστεί, έχουν βασιστεί σε ειλικρίνεια και εντιμότητα.

Στην κοινωνική μας ζωή, οι συνεργασίες απαιτούν σεβασμό στα όρια και στην ελευθερία της ατομικότητας, με ευγενή άμιλλα

Στην επαγγελματική μας πρόοδο, υπάρχουν ανακατατάξεις και προφανώς αλλαγές και στα κέρδη, ή απώλειες που θα επέλθουν για να αφήσουν χώρο σε νέες ιδέες.

 

Η ζωδιακή μοίρα της έκλειψης κατά τον αγαπημένο μου δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, περιγράφει αλληγορικά την υπεροχή που δίδεται στον άνθρωπο, ο οποίος είναι ικανός να ελέγχει τις αισθήσεις του και τις συγκινήσεις του. Με τον τρόπο αυτό χρησιμοποιεί τις ψυχικές του ικανότητες στον μέγιστο βαθμό.

 

Για την Ελλάδα

Στον γενέθλιο χάρτη του κράτους, η έκλειψη ενεργοποιεί αντιπολιτευτικές δυνάμεις που όμως σε ένα βαθμό ευνοούν και τις κυβερνητικές θέσεις ή κινήσεις. Υπάρχει προσπάθεια να κατευνάσουν τις εργαζόμενες τάξεις ή τον λαό ευρύτερα, αλλά επί της ουσίας, ο έλεγχος συμφέρει προφανώς και κάποια σκιερά κέντρα.

Είναι θετική προς την Σελήνη του κράτους, που αντιπροσωπεύει τον λαό, οπότε ο λαός μπορεί να αντιληφθεί πως τον χειρίζονται ή πως πρέπει να αλλάξουν πολλά στον καθένα ατομικά και μετά ως σύνολο.

Καθώς ο Χείρωνας αυτή την εποχή είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη του κράτους, στον 11ο οίκο του, θα λέγαμε πως κάποιοι στην Βουλή, επιδιώκουν να προβάλουν σωτήριες λύσεις, σε θέματα που έχουν αφήσει δυσαρέσκεια και βαθιά τραύματα. Ο Χείρωνας όμως είναι σε αντίθεση ακριβείας και με την Μαύρη Σελήνη της χώρας, επομένως υπάρχει είτε απογοήτευση, είτε μία προδιάθεση για χειρισμούς σκοτεινούς.

Ο Ερμής της έκλειψης είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό της χώρας και σε θετική γωνία προς τον ωροσκόπο. Θα μπορούσαμε να πούμε πως μία ανατρεπτική επιλογή, ιδέα, έχει την δυνατότητα να δώσει πνοή και ελπίδα.

Στο προγνωστικό της εποχής, ενισχύεται η μαχητική δράση, η πρωτοβουλία και ίσως ξαφνικές κινήσεις με παρόρμηση, αλλά χρειάζεται σύνεση. Οι κινήσεις αυτές αφορούν το Σώμα της Βουλής και εκεί περισσότερο υπάρχει διαμάχη ανάμεσα στην αλλαγή, και στην διατήρηση κάποιων παλιών -όχι και τόσο θετικών- τρόπων διαχείρισης των υποθέσεων του κράτους. Υπάρχει ανάγκη για επαναστατικές αλλαγές, αλλά ακόμη χρειάζεται ώριμη σκέψη ή κάποιος πιο συγκεκριμένος σχεδιασμός (ο οποίος μπορεί να προέλθει από τους «συμμάχους»).

 

 

Σίγουρα η θετική εικόνα της έκλειψης στο μεγαλύτερο μέρος των στοιχείων, θα μπορέσει να φέρει νότα αισιοδοξίας. Αν και εφ’ όσον προσπαθήσουμε -ο καθένας ατομικά- να αντλήσουμε από την δυναμική της, αισιοδοξία, να καινοτομήσουμε σε ιδέες, να δημιουργήσουμε, να κατακτήσουμε ξανά τη ζωή μας.

Οι εκλείψεις βοηθούν να εκλείψει κάτι που μας ενοχλεί, που διαιωνίζεται, που είναι περίπλοκο ή προβληματικό.

Μία έκλειψη γεμάτη φωτιά στην σύνθεσή της όμως, μοιάζει με ένα φως στον ουρανό, στην σκοτεινή νύχτα της ψυχής και της ζωής μας.

Ας ελπίσουμε να απελευθερώσει το καλύτερο!

 

 

Κριός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

 

Θετική είναι η έκλειψη για το ζώδιό σας, αφού εναρμονίζεται η φωτιά σας και υπάρχει έμφαση στο στοιχείο αυτό.  Φέρνει αρκετές ιδέες στο προσκήνιο, δημιουργική διάθεση και μπορείτε να ξεκινήσετε ένα έργο, αναδεικνύοντας τα ταλέντα σας και τις προτάσεις που σας ενδιαφέρουν. Οι ιδέες σας θα αγγίξουν φίλους ή ανθρώπους που συμμερίζονται το έργο σας. Θα ακουστούν και μπορούν να σας προσφέρουν ικανοποίηση.

Σε προσωπικό επίπεδο, ξεκαθαρίζει πλέον το τοπίο εκείνων που για σας ξεχωρίζουν στην καρδιά σας. Η αγάπη γίνεται χαρά και απόλαυση, φωτίζει τη ζωή σας. Διαφορετικά, αν δεν σας προσφέρει λάμψη, θα αποφασίσετε να διακόψετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Ενώ πρέπει να προγραμματίσετε τους στόχους σας για μία σοβαρή τροπή στη σχέση ή μία αξιόλογη συνεργασία.

Ασχοληθείτε με όσους έχουν πλέον αποδείξει πως αξίζουν την αγάπη σας και προσφέρετε τον καλύτερο εαυτό σας, προσπαθώντας να καλλιεργήσετε όμορφες προσωπικές σχέσεις. Αλλά και απομακρύνοντας όσους δεν έχουν θέση στη ζωή σας πλέον και σας επιβαρύνουν ψυχολογικά, συναισθηματικά ή υλικά.

 

Ταύρος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

 

Σε μία τεταμένη ατμόσφαιρα για σας έρχεται η πρώτη έκλειψη του χρόνου. Κι αυτό γιατί θα είναι σημαντικό να μην χάσετε την ψυχραιμία σας.

Προκλήσεις παρουσιάζονται κυρίως μέσα από τον κοινωνικό σας χώρο.

Ωστόσο, αν δεν επιτρέψετε στον εγωισμό να παρεμβληθεί σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε συναισθήματα και προθέσεις των ανταγωνιστών ή των γνωριμιών σας. Φωτίζεται η βάση σε κάθε σημαντικό θέμα της ζωής σας και έχει σημασία να γνωρίζετε πώς θα εδραιώσετε την θέση σας. Η ζωή σας έχει νόημα όταν είναι ξεκάθαρος ο στόχος και διατηρείτε την φλόγα της δημιουργίας σταθερά. Η αγάπη των οικείων σας, είναι μεγάλο δώρο.

Με τον παρορμητικό σταυρό να δονεί τις εσωτερικές σας ανάγκες,  είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε άμεσα, δυναμικά και αποφασιστικά. Αυτό δεν είναι το καλύτερο για σας, αν και ο Πλούτωνας, εξακολουθεί να σας στηρίζει, να σας επιβεβαιώνει την ανάγκη αλλαγής στην οπτική σας.

Μην ξεχνάτε πως η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, είναι στον φλογερό Κριό μαζί με τον Άρη και μία σπίθα αναδύεται από τα βάθη της ψυχής σας. Χρειάζεται τόλμη για να την εκφράσετε. Επίσης, δέχεστε θετικές επιρροές από τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα. Ευχάριστες και ρομαντικές γνωριμίες συμβαίνουν στον κοινωνικό σας περίγυρο, αρκεί να είστε περισσότερο εξωστρεφείς.

 

Δίδυμοι (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

 

Θα λέγαμε πως η έκλειψη στον Λέοντα είναι για σας  ευεργετική, δίχως να αφήσετε όμως τις επιφυλάξεις, καθώς προκαλεί έξαρση συναισθημάτων. Κι αυτό γιατί σχηματίζει με το ζώδιό σας θετική γωνία.

Από την άλλη πλευρά δέχεστε την θετική επίδραση του Ήλιου σε ιδέες, οραματισμούς και γνώση. Επιπρόσθετα, ο κυβερνήτης σας  Ερμής στον Υδροχόος, προσδίδει έμπνευση, διορατική αντίληψη.

Είναι η κατάλληλη περίοδος να προχωρήσετε, στηρίζοντας τις ιδέες, τις πεποιθήσεις και τις αποφάσεις σας. Έχετε θετική σκέψη, έχετε φωτεινές ιδέες και γνωρίζετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε να πετύχετε.

Αν είστε σε περίοδο εξετάσεων, ως σπουδαστές, θα μπορέσετε να έχετε σωστή αντίληψη στις μελέτες σας και καλή πρόοδο.

Αν πάλι θέλετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας, θα έχετε νέες ιδέες και μπορεί μία αποκάλυψη να σας βοηθήσει ουσιαστικά. Θα έχετε γόνιμες συζητήσεις με τον κοντινό σας περίγυρο.

Στην κοινωνική σας ζωή, είστε αγαπητοί, και κατά πάσα πιθανότητα ιδιαίτερα ερωτικοί!

Η έμφαση στη φωτιά στον χάρτη της έκλειψης, είναι για σας το κίνητρο να αναπτύξετε το έργο σας και να κερδίσετε εντυπώσεις!

 

Καρκίνος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Ανασφάλεια μπορεί να σας δημιουργήσει η έκλειψη στον Λέοντα. Ίσως περνάτε αυτή την περίοδο μία κρίση αξιών και αισθάνεστε μετέωροι μπροστά στις αλλαγές που επιτυγχάνονται αυτό το διάστημα. Σας αρέσει να γνωρίζετε πού βαδίζετε και συνήθως δεν είστε υπέρ των εκπλήξεων.

Ωστόσο, η ρευστότητα της εποχής, θα σας φέρει ανησυχίες και γι’ αυτό αναθεωρείτε πολλά που θεωρήσατε ως τώρα σημαντικά ή απαραίτητα στη ζωή σας.

Σε προσωπικό επίπεδο, ενδέχεται μάλιστα να γίνουν ξεκαθαρίσματα με άτομα που επενδύσατε συναισθηματικά και τώρα πλέον δεν σας εκφράζουν. Ή να εκτιμήσετε μία σχέση εκ των υστέρων.

Αντίθετα, θα θελήσετε να έχετε κοντά σας όποιον ξεχωρίζει με την λάμψη της ψυχής του και την καθαρότητα του λόγου του. Ίσως αυτό είναι το πλέον σημαντικό τελικά για σας και φωτίζει τα επόμενα βήματά σας. Η αυθεντικότητα των προσωπικών σχέσεων, για να βασίζεστε σε λίγους και ξεχωριστούς ανθρώπους.

Προσέχετε τις αποφάσεις γύρω από τον οικονομικό τομέα, είτε σε θέματα συνεργασίας, είτε σε μία επένδυση. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Καθώς δέχεστε τις δυναμικές όψεις του Δία, του Πλούτωνα και του Ουρανού ακόμη, θα υπάρξουν αναγκαστικά αλλαγές στις συνεργασίες, σε μία σημαντική σχέση και στο κοινωνικό σας προφίλ. Ας κάνετε το καλύτερο λοιπόν!

 

Λέων (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

 

Η πρώτη έκλειψη του έτους στο δικό σας ζώδιο, φωτίζει φυσικά τις προσωπικές σας συγκινήσεις και ανάγκες.

Σας κάνει να αποστασιοποιείστε από τις σχέσεις προκειμένου να τις κρίνετε αντικειμενικά. Θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε ταλέντα σας, αλλά και να δείτε αδυναμίες σας, όπως ο εγωισμός ή η πομπώδης αυτοπροβολή, αν και όποτε υπήρξαν στην συμπεριφορά σας.

Εκδηλώνοντας την ανάγκη να ανατρέψετε κάποιες αδυναμίες σας, μπορεί να δεχθείτε επιθετικότητα ή να φανείτε εσείς οι ίδιοι απότομοι και σκληροί.

Προσπαθήστε όσο το δυνατόν να παραμείνετε σταθεροί, να διατηρήσετε τις αξίες σας και να μην υποκύψετε σε εύκολες λύσεις αντιπαράθεσης. Η περίοδος αυτή σας βοηθά να συμπορευτείτε με άτομα που έχουν νέες ιδέες, προτείνουν λύσεις και συμμερίζονται τον αγώνα σας. Εκτιμήστε όσους διαθέτουν πρωτοτυπία, σύγχρονο πνεύμα και έχουν άποψη συγκεκριμένη στα «πιστεύω» τους.

Προσοχή στις συζητήσεις και συμφωνίες, γιατί μπορεί να πέσετε έξω στους υπολογισμούς σας.

Παρθένος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος).:

Για να έχετε ευχέρεια αντιμετώπισης της έκλειψης,  ας επιδιώξετε να ασχοληθείτε με τα κρυφά σας όνειρα και τις κρυφές σας επιθυμίες. Ίσως είναι η στιγμή να φωτίσετε τα απωθημένα σας που ταράζουν και σας βαραίνουν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Επομένως, θα διαπιστώσετε πως είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε αυτό το κρυμμένο τραύμα της ψυχής και να απαλλαγείτε πλέον.

Αν πάλι, υπάρχει ένα όνειρο που δεν τολμήσατε ως τώρα θα συζητήσετε, θα έχετε την ευχέρεια να το συζητήσετε με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, είτε στον χώρο εργασίας, είτε στο άμεσο περιβάλλον.

Κάποιες ιδέες τους θα σας βοηθήσουν να βρείτε διέξοδο και ίσως λύση στα προβλήματά σας. Θα αισθανθείτε μία ανακούφιση τελικά.

Οραματιστείτε το ιδανικό σας ταίρι. Δεν αποκλείεται να μαγνητίσετε εκείνον ή εκείνη που σας συναρπάζει και να βιώσετε κοντά του/της, στιγμές παραμυθένιες. Αλλά μην αφήνεστε εντελώς στο όνειρο…

Προσοχή στις οικονομικές απαιτήσεις ή διεκδικήσεις αυτή την εποχή, αφού όλα είναι ρευστά και ενδέχεται να συμβούν απρόοπτα γεγονότα.

 

Ζυγός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

 

Το φαινόμενο των ημερών, η έκλειψη Σελήνης, έχει θετικές όψεις με το δικό σας ζώδιο και αυτό πρέπει να σας προσφέρει νέες προοπτικές και να πάρετε χαρά μέσα από τις φιλικές κοινωνικές σας σχέσεις.

Θα λάμψετε με την παρουσία σας και θα εκτιμηθεί το έργο σας. Αν μάλιστα έχετε συμμετοχή σε ένα συλλογικό χώρο, θα διακριθεί το ταλέντο ή η παρουσία σας.

Αν προβάλλετε την ιδέα σας, ή ένα έργο που δημιουργήσατε, ακόμη κι αν αφορά την προσωπική σας και μόνο δημιουργία, θα αναγνωριστείτε και να ενθαρρυνθείτε να προχωρήσετε.

Επομένως, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για τα σχέδιά σας αλλά και για να πάρετε την επιβεβαίωση από ανθρώπους που είναι στον κοινωνικό σας περίγυρο και μπορούν να σας στηρίξουν.

Αν είστε δημιουργοί, καλλιτέχνες, τότε αυτή την εποχή θα αισθανθείτε πως έχει απήχηση το έργο σας. Καλλιεργείστε κοινωνικές σχέσεις, γνωριμίες, φιλίες, αλλά και δοκιμάστε πλέον να προβάλλετε ένα σχέδιό σας οργανωμένα, μελετημένα και σοβαρά.

Στις άμεσες σχέσεις, προσοχή στις συναισθηματικές επιρροές, μία κατάκτηση ή συνεργασία,  που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αποφύγετε να αποσυντονίζεστε και επικεντρωθείτε στο έργο σας με συνέπεια.

 

 

Σκορπιός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

 

Σε πρόκληση προς το ζώδιό σας είναι η έκλειψη αυτή την εποχή και δεν σας φέρνει εύκολες λύσεις. Ωστόσο, είστε σε ετοιμότητα για κάθε πρόκληση.

Είναι η στιγμή που πρέπει να παλέψετε για την θέση σας στον χώρο της καριέρας και ίσως υπάρχουν προβλήματα ή εμπόδια, από συμβουλές που παίρνετε από το οικείο σας περιβάλλον.

Έχετε καινοτόμες ιδέες να προβάλλετε, αλλά ενδέχεται να μην εισακούγεστε, από εγωιστικούς λόγους του επαγγελματικού σας χώρου. Θα ήταν καλό να κάνετε υπομονή και ο χρόνος θα σας δικαιώσει.

Οι ανταγωνιστικές διαθέσεις θα σας εκθέσουν αν δεν είστε καλά προετοιμασμένοι. Με επιχειρήματα και έξυπνες λύσεις, θα πρέπει να κάνετε την έκπληξη την κατάλληλη στιγμή. Όσο κι αν προκαλούν το μαχητικό σας πνεύμα λοιπόν,  ας είστε αρκετά συγκροτημένοι, προκειμένου να κάνετε ένα βήμα σταθερό προς την εξέλιξή σας και να αποφύγετε τις παγίδες.

Όμορφες ρομαντικές στιγμές όμως ανατρέπουν την προσωπική σας ζωή. Ένας έρωτας έρχεται και σας συναρπάζει, ή έχετε περισσότερη τρυφερότητα και αισθησιασμό προς το ταίρι σας. Όπως και να είναι, χαρείτε το! Αν όμως είναι μία παράλληλη σχέση, ας είστε προσεκτικοί κι επιφυλακτικοί.

 

Τοξότης (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

 

Σε ζώδιο φωτιάς είναι η έκλειψη και σας ταιριάζει, επομένως ανάβει την σπίθα της στην ζωή σας. Σας προκαλεί να ανοίξετε ορίζοντες και να κάνετε ένα βήμα ουσιαστικό προς την «επόμενη μέρα» στη ζωή σας.

Κάθε φορά που ξεκινάτε κάτι, δύσκολα το ολοκληρώνετε. Επομένως, εκείνο που παίζει ρόλο σήμερα είναι να διακρίνετε ποια ιδέα αποτελεί ουσιαστική έμπνευση για να τολμήσετε μία ανατροπή από το χθες.

Το δικό σας «χθες» πάνω απ’ όλα.

Μην βιάζεστε, μην κινείστε με υπερβολικό ή πομπώδη τρόπο όμως.  Οι ιδέες είναι εκκεντρικές κάποιες φορές, ή «μπροστά από την εποχή». Αλλά είστε στην κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις και πρέπει να βρίσκεστε σε εγρήγορση. Ιδέες, ταξίδια, σκέψεις, προοπτικές σας προκαλούν.

Η πορεία σας θα διαγράψει ένα όμορφο μέλλον, αν βασιστείτε στη γνώση, την επιμόρφωση και τις ικανότητες που καλλιεργούνται. Αποφύγετε εύκολες λύσεις ή αντιδραστικές ιδέες, μόνο και μόνο γιατί …διαφέρουν!

Στις κοινωνικές σχέσεις, υπάρχει αγάπη αλλά και μία ανταγωνιστική διάθεση που μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις.

 

Αιγόκερως (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

 

Τα αποθεματικά των δυνάμεών σας προέχουν αυτές τις μέρες. Προσοχή στα θέματα υγείας και αυτάρκειας.

Αν αναφερόμαστε σε υλικό επίπεδο, θα είναι απαραίτητο να είστε φειδωλοί στα έξοδα και στις επενδύσεις σας. Εξ άλλου ο συνδυασμός του Πλούτωνα προς τον Δία και τον Ουρανό, περιορίζει τις σπατάλες δυνάμεων, συναισθημάτων ή υλικών αγαθών. Μην παρασύρεστε από την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο του Κριού…

Αν αναφερόμαστε όμως σε προσωπικό επίπεδο, μία προσωπική σχέση κρίνεται από το «δούναι-λαβείν» και είναι σημαντικό να μην την κάνετε να είναι ένας τρόπος απλής συναλλαγής.

Δώστε μεγαλύτερο πάθος, φλόγα, ζωντάνια και ζεστασιά στο ταίρι σας. Παράλληλα αποφύγετε τις εγωιστικές αντιπαραθέσεις. Θαυμάστε τα θετικά της σχέσης και δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Θα κατανοήσετε καλύτερα τις βαθιές σας ανάγκες και τον ίδιο σας τον εαυτό.

Καθώς είστε πολύ δυνατοί και αποφασιστικοί, έχετε έμπνευση και ιδέες, χαρείτε το και μοιραστείτε τις ανάγκες σας με το ταίρι σας.

Συναλλαγές αυτή την εποχή, δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με αφέλεια. Υπάρχουν ξαφνικά κέρδη… ή απώλειες, ανάλογα με τα ατομικά σας στοιχεία. Σε σας έγκειται πώς θα τις διαχειριστείτε…

 

Υδροχόος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

 

Πρωταγωνιστής το ζώδιό σας, μαζί με αυτό του Λέοντα στην πρόκληση της έκλειψης. Θα ολοκληρώσετε θέματα που προέκυψαν από τα τέλη του καλοκαιριού.

Με την στήριξη του Ήλιου στο ζώδιό σας, νέες ιδέες, νέες προτάσεις, νέες ανακαλύψεις αλλά και νέοι προορισμοί μπορούν να υπάρχουν, αν και είναι δύσκολο να αποφύγετε τις καθυστερήσεις. Καλοδεχτείτε τες, καθώς έχοντας επίγνωση της ανάγκης μίας συγκεκριμένης ισορροπίας.

Οι σχέσεις δοκιμάζονται και η κριτική σας σκέψη θα είναι αυτή που θα φέρει ξανά την λύση. Ο Ερμής στο ζώδιό σας βοηθά στο να έχετε νέα οπτική και ιδέες.

Κι αυτό, γιατί βγαίνουν στο φως στοιχεία του συνεργάτη σας, σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα, που δεν είχατε προσέξει. Κάποιες συνεργασίες θα διακοπούν μέσα από ένα κλίμα έντασης και ανατροπής.

Ενώ σε προσωπικές σχέσεις, θα διακρίνετε εγωιστικό κίνητρο σε κάποιους ανθρώπους. Θα φανεί όμως ποιος είναι αξιόπιστος στη ζωή σας. Θα ωφεληθείτε, αν είστε σε ετοιμότητα.

Νέοι ρυθμοί συνεργασιών εξελίσσονται στο εξής.

 

Ιχθείς (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

 

Η έκλειψη Σελήνης είναι βασικό σημείο αναφοράς προκειμένου να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και να αναδιοργανώσετε τον χρόνο σας. Πρέπει να λάμψετε στον εργασιακό τομέα και να ακολουθήσετε μία συνεπή τακτική.

Ωστόσο, για όλους, περισσότερο ή λιγότερο, ωθεί να βάλετε τάξη σε ό,τι αξίζει πραγματικά στη ζωή σας.

Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και περίπλοκες. Κατά συνέπεια, αισθάνεστε συχνά πως πνίγεστε και δεν μπορείτε να ξεφύγετε.

Τώρα θα κατανοήσετε την αξία συγκεκριμένων δεσμεύσεων και σ’ αυτές θα βασιστείτε στο εξής. Θα δώσετε βαρύτητα σε εκείνο που ξεχωρίζει και σας εκφράζει.

Μην αμελείτε όμως την υγεία σας. Μικρά προβλήματα μπορεί να διογκωθούν, ειδικά αν σας αγγίζει η επόμενη έκλειψη, στα τέλη του μηνός.

Αυτή την εποχή είστε δημιουργικοί, περισσότερο ανατρεπτικοί και ρομαντικοί. Παράλληλα οραματίζεστε στόχους και ταξιδεύετε νοερά μέσα από αυτούς.

Είναι η ώρα σχεδιασμού, για κάποιο όνειρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;