Ρομαντικά μέρη στην Αθήνα για ζευγαροκατάσταση!
Ψάχνεις που θα βγάλεις το ταίρι σου τώρα που έρχεται ο Άγιος Βαλεντίνος; Έχουμε μερικά ιδανικά μέρη γι' αυτήν την δουλειά!

Άγιος Βαλεντίνος

Ψάχνεις που θα βγάλεις το ταίρι σου τώρα που έρχεται ο Άγιος Βαλεντίνος; Έχουμε μερικά ιδανικά μέρη γι’ αυτήν την δουλειά!

Αν και το γεύμα έξω είναι αρκετά καλή επιλογή, δεν είναι απαραίτητο να πληρώσετε κάτι. Μπορείτε απλά να πάτε να αράξετε κάπου μαζί με μια μπύρα στο χέρι και αρκετά παθιασμένα φιλιά και να περάσετε φίνα.

Αυτές είναι οι προτάσεις μας για τον Άγιο Βαλεντίνο, λοιπόν. Κάνε την επιλογή σου και θα δεις πως θα περάσεις εγγυημένα καλά!

 

Λόφος Στρέφη

Ίσως το συγκεκριμένο σημείο να μην είναι για όλα τα γούστα, όμως, σίγουρα αξίζει να το επισκεφτεί κανείς έστω μια φορά. Ο λόφος του Στρέφη προσφέρεται για τα πιο ρομαντικά αράγματα που θα κάνεις ποτέ έχοντας την Αθήνα πιάτο.

Attica_06-13_Athens_38_View_from_Lycabettus_-_Strefi_Hill

Πλανητάριο

Ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη που μπορεί να βρεθεί κανείς. Πλανήτες, αστέρια, ησυχία. Έχεις ό,τι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις την τέλεια ατμόσφαιρα!

Δον Κιχώτης (Καστέλλα, Πειραιάς)

Ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό café-bar με μεγάλα παράθυρα που μπορείς να δεις την θάλασσα. Μπορεί η μουσική να μην είναι ό,τι πιο ήρεμο κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά σάμπως είσαι εσύ;

Τελεφερίκ Λυκαβηττού

Και θέα Λυκαββητού γενικά. Φιλιά πριν φτάσεις και αφού βρεθείς στην κορυφή. Αυτά είναι.

Πάρκο Ελευθερίας

Καλύτερα κατά την διάρκεια της ημέρας. Το συγκεκριμένο πάρκο είναι ιδανικό για πικ νικ. Πάρε τα τσιπράγκαλα σου, πάρε τοστάκια, σεντόνια και ό,τι άλλο θες και απολαύστε τον ήλιο σε ένα από τα πιο όμορφα πάρκα της Αθήνας.

23675211_9YI-JaZghfvr70C_MzHM8BK84uKXW-itxIliVmX4WLM

Βραχάκια Ακρόπολης

Κλασικό σημείο που δεν σταματάει ποτέ, όμως, να είναι ρομαντικό. Βλέπε στρατηγική λόγου Στρέφη: ποτό στο χέρι, φιλιά και αστέρια. Έκλεισες.

Τρένο στο Ρουφ – Wagon Restaurant

Tο Wagon-Restaurant είναι μία αναπαλαιωμένη προπολεμική εστιάμαξα, που λειτουργεί ως εστιατόριο. Είναι ένας απίστευτα όμορφος και ρομαντικός χώρος για να βρεθεί κανείς την ημέρα των ερωτευμένων.

Μαρίνα Φλοίσβου

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου. Ένας όμορφα διαμορφωμένος χώρος που προσφέρεται και για αυτούς που θέλουν να κάτσουν κάπου να πιουν το ποτό τους αλλά και για εκείνους που θέλουν απλά να αγναντεύσουν την θάλασσα!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;