Code Arena 4: Επιστρέφει δυναμικά - Κλείσε θέση δωρεάν τώρα!
Το CollegeLink σε συνεργασία με την Netstudio διοργανώνουν το Code Arena 4 στο οποίο θα εκπαιδευτούν εντελώς δωρεάν 20 νέοι φοιτητές και απόφοιτοι στον τομέα του Web Development με σκοπό την πρόσληψή τους από την Netstudio.

unnamed (1)

To Code Arena επιστρέφει για 4η χρονιά ακόμα πιο δυναμικά.

Το CollegeLink σε συνεργασία με την Netstudio διοργανώνουν το Code Arena 4 στο οποίο θα εκπαιδευτούν εντελώς δωρεάν 20 νέοι φοιτητές και απόφοιτοι στον τομέα του Web Development με σκοπό την πρόσληψή τους από την Netstudio.

Το Code Arena 4 απευθύνεται σε νέες και νέους υποψηφίους οι οποίοι αναζητούν εργασία στον χώρο του Web Development. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία και ιδιαίτερες τεχνικές δεξιότητες, πέρα από την προηγούμενη χρήση τουλάχιστον μίας γλώσσας προγραμματισμού. Κυρίως, αρκεί η όρεξη για μάθηση και η αγάπη για την τεχνολογία.

Η Netstudio θα επιλέξει και θα εκπαιδεύσει στα γραφεία της 20 από τους υποψηφίους σε 15ωρη δωρεάν εκπαίδευση. Οι ημέρες εκπαίδευσης έχουν ορισθεί για την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, Δευτέρα 6 Μαρτίου, Σάββατο 11 Μαρτίου και Σάββατο 18 Μαρτίου 2017. Στις ενδιάμεσες ημέρες οι συμμετέχοντες καλούνται να μελετήσουν, να ολοκληρώσουν εργασίες από το σπίτι και να περάσουν κάποια online tests τα οποία θα βασίζονται σε αυτά που διδάχθηκαν στις ημέρες εκπαίδευσης.

Κλείσε τη θέση σου 

Αφότου ολοκληρωθούν οι εκπαιδεύσεις οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συμμετάσχουν στο τελικό και πλέον καθοριστικό Online test του οποίου η ώρα και ημέρα θα οριστεί από την Netstudio. Με βάση τα αποτελέσματα του κάθε συμμετέχοντα στο Online test καθώς και με βάση την πρόοδο του καθ’ όλη την διάρκεια των 2 εβδομάδων η Netstudio θα πραγματοποιήσει έως και 5 προσλήψεις των υποψηφίων με πολύ ανταγωνιστικό πακέτο μισθών και παροχών.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Εκπαίδευσης από την Netstudio καθώς οι υποψήφιοι που θα καταφέρουν περάσουν το τεστ με βαθμολογία άνω του 90% θα παραλάβουν επίσημη πιστοποίηση της Netstudio με τίτλο “Netstudio Certified Developer”. Επίσης οι 20 συμμετέχοντες οι οποίοι θα επιλεγούν να εκπαιδευτούν από την Netstudio για 3 εβδομάδες, μετά το πέρας του Code Arena 4 θα είναι αυτόματα κάτοχοι του CollegeLink Web Development Badge.

Αγαπάς την τεχνολογία, έχεις όρεξη για μάθηση και θέλεις να εργαστείς στην Netstudio;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα του Code Arena 4, τις εκπαιδεύσεις και τις προϋποθέσεις συμμετοχής δες εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
82'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
78'
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;