5+1 λόγοι για να γίνεις μέλος της AIESEC!
Γιατί κάποιος να γίνει μέλος της AIESEC; Τι μπορεί να προσφέρει σε κάποιον ο μεγαλύτερος παγκόσμιος νεανικός οργανισμός;

aiesec

Γιατί κάποιος να γίνει μέλος της AIESEC; Τι μπορεί να προσφέρει σε κάποιον ο μεγαλύτερος παγκόσμιος νεανικός οργανισμός;

Αν σκέφτεσαι κάτι τέτοιο, εμείς έχουμε την απάντηση.

1.Αποκτάς δεξιότητες.
Καθώς το πανεπιστήμιο δεν μπορεί να σου τα παρέχει όλα, δεξιότητες όπως η διαχείριση χρόνου, το να μπορείς να δουλέψεις μέσα σε μία ομάδα, να επικοινωνείς αποτελεσματικά με τα άτομα γύρω σου και να διαπραγματεύεσαι είναι μερικές από τις δεξιότητες που η AIESEC είναι εδώ και σε βοηθάει να αναπτύξεις.

2. Φέρνεις ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.
Με το να προσφέρεις σε άτομα της χώρας σου και του εξωτερικού ευκαιρίες να αποκτήσουν εθελοντική ή πρακτική εμπειρίας τα βοηθάς να αναπτύξουν δεξιότητες, ιδέες και γνώσεις που αλλιώς δε θα είχαν τη δυνατότητα.

3. Ανήκεις στο δίκτυο που βρίσκονται εκατοντάδες νέοι παγκοσμίως.
Όχι μόνο γνωρίζεις άτομα από όλο τον κόσμο, αλλά μαθαίνεις την κουλτούρα άλλων λαών και την καθημερινή ζωή σε χώρες όλου του πλανήτη. Κάνοντας, με αυτόν τον τρόπο, φίλους σε όλο τον κόσμο και αναπτύσσοντας την κατανόηση για το διαφορετικό.

4. Οι δράσεις του οργανισμού ευθυγραμμίζονται με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.
Τα έργα και οι ευκαιρίες που προσφέρει η AIESEC ανά τον κόσμο σχετίζονται με τους 17 στόχους ανάπτυξης που εξέδωσε ο Ο.Η.Ε., όπως “Ποιοτική Εκπαίδευση” και “Ισότητα”.

5. Προωθεί την Ελλάδα στον κόσμο.
Μέσα από τα προγράμματα της, η AIESEC, προσφέρει θέσεις εθελοντικής και πρακτικής εργασίας σε άτομα του εξωτερικού που ενδιαφέρονται για τη χώρα μας και βοηθάει στην κοινωνική ανάπτυξη.

6. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις!
Κάνε την αίτηση σου και ζήσε μία φανταστική, εποικοδομητική και γεμάτη ευκαιρίες εμπειρία. Αν θες να βοηθήσεις στην εξάλειψη κοινωνικών ζητημάτων και ταυτόχρονα να αναπτύξεις τον εαυτό σου η AIESEC είναι ένα μέρος για εσένα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσπαθήσεις.
Εσύ;! Ακόμα να κάνεις αίτηση;
http://aiesec.gr/students/members/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;