Υποτροφίες 2017: Προκήρυξη υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές!
Το Ίδρυμα Μποδοσάκη, προκηρύσσει τη χορήγηση υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές σε ελληνικά ή αλλοδαπά πανεπιστήμια για το ακαδημαϊκό έτος 2017- 2018

Ίδρυμα Μποδοσσάκι

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη, προκηρύσσει τη χορήγηση υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές σε ελληνικά ή αλλοδαπά πανεπιστήμια για το ακαδημαϊκό έτος 2017- 2018. Αίτηση μπορούν να υποβάλουν πτυχιούχοι ή τελειόφοιτοι φοιτητές του πανεπιστημιακού τομέα των Α.Ε.Ι.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 17η Φεβρουαρίου 2017, μετά την οποία καμμία αίτηση δεν θα γίνει δεκτή. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Β’ αριθ. 5, 106 74 Αθήνα. Ημερομηνία υποβολής της αίτησης θεωρείται η ημερομηνία παράδοσης της συστημένης επιστολής στο ταχυδρομείο. Η υποβολή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν είναι αποδεκτή.

    • Για να κατεβάσετε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, πατήστε εδώ.

Το κείμενο περιλαμβάνει τα επιλέξιμα επιστημονικά πεδία μεταπτυχιακών σπουδών, τις γενικές προϋποθέσεις χορήγησης υποτροφιών, τις οδηγίες σχετικά με την αίτηση και τα δικαιολογητικά  που πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση του υποψήφιου υπότροφου, τη διαδικασία επιλογής καθώς και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του υποψηφίου.

  • Για την αίτηση χορήγησης υποτροφίας μεταπτυχιακών σπουδών και τα έντυπα συστατικών επιστολών, πατήστε εδώ.
  • Για την καλύτερη κατανόηση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων και πριν επικοινωνήσετε μαζί μας, σας προτρέπουμε να διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις (FAQ) που θα βρείτε εδώ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;