Η Angelika Dusk live στο six d.o.g.s.!
Μέσα από τους στίχους και τη μουσική της περιγράφει ρεαλιστικές και ​οριακές καταστάσεις "φλερτάροντας" με τα άκρα γιατί κάπου εκεί βρίσκεται η αλήθεια της.

Angelika Dusk

Μέσα από τους στίχους και τη μουσική της περιγράφει ρεαλιστικές και οριακές καταστάσεις “φλερτάροντας” με τα άκρα γιατί κάπου εκεί βρίσκεται η αλήθεια της.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου & Σάββατο 4 Μαρτίου
& Σάββατο 1 Απριλίου στις 21:00

Είσοδος: 7 ευρώ

Η Angelika Dusk έρχεται για πρώτη φορά στο six dogs, ή μάλλον για τρεις πρώτες φορές και ξεχωριστές live εμφανίσεις, στις 4 Φεβρουαρίου, 4 Μαρτίου και 1 Απριλίου.

Μας προκαλεί να εξερευνήσουμε το άγνωστο, να ξεπεράσουμε τα όρια, να κάνουμε επιλογές έξω από αυτό που έχουμε συνηθίσει και να πάρουμε ρίσκα. Μία δημιουργική πάλη, άλλοτε εσωτερική και άλλοτε εξωτερική, που μας φέρνει ολοένα πιο κοντά στην ουσία που κρύβουμε μέσα μας.

Edgy, sexy, hard ήχος και σαγηνευτική σκηνική παρουσία συνθέτουν τις live εμφανίσεις της Angelika. Στο πρόγραμμά της περιλαμβάνονται γνωστά τραγούδια από το πρώτο της άλμπουμ, νέα κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο της, καθώς επίσης και επιλογές από τη rock, pop και indie σκηνή (Depeche Mode, Florence and the Machine, Editors ανάμεσα σε άλλους), μέσα από το προσωπικό της πρίσμα.

Αυτήν την περίοδο η Angelika Dusk βρίσκεται στο στούντιο ολοκληρώνοντας το δεύτερο άλμπουμ της, σε συνεργασία με τον βραβευμένο παραγωγό, ενορχηστρωτή, τραγουδοποιό Rupert Christie (U2, Coldplay, Tom Baxter, Lou Reed). Από αυτό έχει ήδη ξεχωρίσει το “Scream” ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και δεύτερο single, το μελωδικό “Drown out The Light”.

Πληροφορίες

Angelika Dusk (φωνή, πλήκτρα)

Συμμετέχουν:
Κιθάρα: Γιώργος Καρδιανός
Μπάσο: Κωσταντίνος Βήχος
Πλήκτρα: Γιώργος Κουρέλης
Τύμπανα: Ντένης Παναγιωτίδης
Φωνητικά: Φωτεινή Κωστοπούλου

Ηχολήπτης Κυριάκος Αστερίου.

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

Ώρα Έναρξης: 21:00
Είσοδος: 7 ευρώ

Official website: angelikadusk.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
0 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
'
32 - 34
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;