Ο superstar Pitbull συνεργάζεται με το Hard Rock Heals Foundation!
Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Pitbull και το Hard Rock Heals Foundation ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το νέο limited edtion t-shirt!

collage

Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Pitbull και το Hard Rock Heals Foundation ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το νέο limited edtion t-shirt!

Το limited edition t-shirt έχει σχεδιαστεί με στόχο την ενίσχυση του SLAM Foundation

Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2017 – Ο παγκοσμίου φήμης και βραβευμένος με GRAMMY® superstar Pitbull και το Hard Rock Heals Foundation αποκαλύπτουν το limited edition t-shirt, Pitbull Signature Series: Edition 35! Μέσω του limited edition t-shirt, στόχος είναι η υποστήριξη του οργανισμού SLAM Foundation, βασικό έργο του οποίου είναι να προωθήσει τις ευκαιρίες μάθησης για τα παιδιά όλου του κόσμου.

unnamed (3)

«Η μουσική και η εκπαίδευση υπήρξαν ανέκαθεν οι κινητήριες δυνάμεις της ζωής μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Pitbull. «Η συνεργασία με το Hard Rock Heals Foundation για το t-shirt Signature Series θα στηρίξει τη δράση του ιδρύματος SLAM, στην προσπάθειά του να βοηθήσει φοιτητές από κάθε οικονομική, κοινωνική και εθνική ομάδα να επιτύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους».

«Τόσο ο Pitbull όσο και το Hard Rock International, κατανοούμε πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη να επενδύουμε στο μέλλον μας, μέσα από την εκπαίδευση των παιδιών», δήλωσε η Kellie Brown, Hard Rock International Philanthropy Manager. «Ο Pitbull υπήρξε υποστηρικτής της Hard Rock International και είναι μεγάλη τιμή η συνεργασία μας μαζί του στο πρόγραμμα Signature Series, το οποίο θα έχει απήχηση στα παιδιά όλου του κόσμου».

Μέρος των εσόδων από την πώληση του limited edition t-shirt, Pitbull Signature Series, θα δωρίζονται στο ίδρυμα SLAM, μέσω του Hard Rock Heals Foundation. Το εμβληματικό t-shirt φέρει το διάσημο ψευδώνυμο του Pitbull, «Mr. Worldwide», με έντονα τιρκουάζ και ροζ γράμματα που αποτίνουν φόρο τιμής στον τόπο καταγωγής του, το Μαϊάμι. Το συλλεκτικό t-shirt κυκλοφορεί σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη και είναι ήδη διαθέσιμο στο Rock Shop του Hard Rock Cafe Athens.

#ThisIsHardRock #AthensRocks

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;