Φοιτητική ζωή στο Ηράκλειο Κρήτης! Ο δεκάλογος!
Η φοιτητική ζωή στο Ηράκλειο Κρήτης ξεκινά και μαζί της φέρνει υπέροχα πράγματα που σε καλούν να τα αναζητήσεις!

shutterstock_224431474

Η φοιτητική ζωή στο Ηράκλειο Κρήτης ξεκινά και μαζί της φέρνει υπέροχα πράγματα που σε καλούν να τα αναζητήσεις!

Πάμε να δούμε σε έναν σύντομο δεκάλογο τι σε περιμένει!

  1. Καταρχάς μιλάμε για λαό. Το Αγρίνιο έχει κοντά 50 χιλιάδες κατοίκους. Οπότε μιλάμε για πόλη κανονικότατη.
  2. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως το Πανεπιστήμιο είναι μακριά από την πόλη. Συνεπώς αν δεν μένεις κοντά στη σχολή θα χρησιμοποιήσεις το ιστορικό 11 για το Πανεπιστήμιο και το 12 για το ΤΕΙ.
  3. Κλασικά φοιτητικά στέκια δεν θα σε απογοητεύσουν (πχ loft, sabbia κλπ) καθώς επίσης και πολλά μαγαζιά για κρασιά. Επίσης το φοβερό με το Ηράκλειο είναι πως υπάρχουν και πιο εναλλακτικά μαγαζιά για άτομα που δεν ακούν την mainstream μουσική.
  4. Όσον αφορά το ήρεμο ποτό. Μικρά μαγαζιά αλλά και μεγαλύτερα υπάρχουν σε όλο το κέντρο του Ηρακλείου στα οποία μπορείς να πας για ένα χαλαρό ποτό και να κάνεις την κουβέντα σου σε ήρεμους τόνους. (πχ. the whistler, crop, think tank κλπ.)
  5. Επίσης υπάρχουν πολλά μαγαζιά τύπου μεζεδοπωλεία τα οποία θα τιμήσεις ειδικά τον πρώτο καιρό με τις μεγάλες παρέες που δημιουργούν οι πρωτοετείς. Κρασί, φαγητό, ρακί σε πολύ καλές τιμές!
  6. To μεγάλο θετικό που παρουσιάζει όμως το Ηράκλειο σε σχέση ας πούμε με την Αθήνα, είναι πως όλα τα μαγαζιά και όλα τα μέρη που μπορείς να βγεις είναι σε κοντινή απόσταση και η ευκολία στη βόλτα είναι μεγάλη. Ουσιαστικά δεν υπάρχει το πρόβλημα της μετακίνησης!
  7. Με τον καιρό θα βρεις τα σποτάκια εκείνα που θα λατρέψεις για άραγμα με μπύρες «στο χέρι» και παρέα. Τα Λιοντάρια είναι ένα πολύ ωραίο μέρος και λόγω κόσμου και λόγω ιστορίας. Τα Λιοντάρια στο Ηράκλειο είναι η πλατεία με την Κρήνη Μοροζίνι, ένα πανέμορφο ενετικό συντριβάνι με τα 4 λιοντάρια, που από το στόμα τους αναβλύζει νερό. Η Κρήνη Μοροζίνι βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στο κέντρο του Ηρακλείου, αλλά για τους Ηρακλειώτες η ονομασία αυτή είναι άγνωστη και συνήθως αναφέρονται σε αυτή σαν την Πλατεία Λιονταριών ή για συντομία Λιοντάρια.
  8. Επίσης και από delivery στο Ηράκλειο Κρήτης η φάση είναι πολύ μπροστά. Ο deliveras ήρθε και εδώ!
  9. Για τα πολιτιστικά, εκτός από τις συναυλίες στα γήπεδα, παίζει φυσικά ο πολυκινηματογράφος Τεχνόπολις που διοργανώνει τα πάντα.
  10. Τέλος, μην ξεχάσεις πως παρότι είσαι σε νησί, έχεις πάρα πολλές επιλογές για κοντινές εκδρομές. Το καλοκαίρι Αγία Πελαγία και Χερσόνησος για μπάνια και ποτάκια, είναι ό,τι πρέπει!

Σε ζηλεύω. Θα περάσεις τέλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2