Τι θα κάνει από εδώ και πέρα το ζεύγος Ομπάμα; (βίντεο)
Μετά από 8 χρόνια το ζεύγος Ομπάμα θα πρέπει να επιστρέψει σε "κανονικούς ρυθμούς". Τι πρόκειται να κάνει λοιπόν το πιο αγαπημένο προεδρικό ζεύγος των Η.Π.Α;

Μετά από 8 χρόνια το ζεύγος Ομπάμα θα πρέπει να επιστρέψει σε “κανονικούς ρυθμούς”. Τι πρόκειται να κάνει λοιπόν το πιο αγαπημένο προεδρικό ζεύγος των Η.Π.Α;

ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα, αρχικά θα πάνε διακοπές προκειμένου να αναπληρώσουν κάποιες από τις δυνάμεις που δαπάνησαν υπηρετώντας τον αμερικανικό λαό.

Η Μισελ, σημειώνει ότι θα εγκαταλείψουν για λίγο τα social media καθώς έχουν προγραμματίσει να ζήσουν για ένα διάστημα ως «κανονική οικογένεια».

Ο Μπάρακ Ομπάμα ανακοινώνει στη συνέχεια ότι θα δημιουργήσουν ένα ίδρυμα στο Σικάγο με τίτλο Obama Foundation. Θα πρόκειται για Μουσείο, Βιβλιοθήκη και -όπως λέει ο ίδιος «ένα σημείο αναφοράς για την «πραγματική δημοκρατία».

Ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του καλούν επίσης τον κόσμο να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του κέντρου προκειμένου να καταθέσουν τις ιδέες, τις σκέψεις και τα σχέδιά τους για το τι πρέπει να κάνει το κέντρο ώστε να γίνει ο κόσμος καλύτερος και ασφαλέστερος.

Ακόμη και έτσι συνεχίσουν να μας εκπλήσσουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;