Αυτός θα είναι απ' ότι φαίνεται ο νέος James Bond!
Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει αυτός έχει ξεκάθαρα τις περισσότερες πιθανότητες και "καρφώθηκε" στη τελευταία του συνέντευξη!

1442520552323.cached

Το τελευταίο καιρό οι εικασίες για το ποιος θα είναι ο James Bond ήταν πολλές.

Απ’ ότι φαίνεται όμως και απ’ όσα ξέρουν τα ξένα ειδησεογραφικά sites ο Tom Hardy είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Κατά βάση όταν ρωτήθηκε ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε τις φήμες.

Όταν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, έγινε αναφορά στον σκηνοθέτη Christopher Nolan (με τον οποίο ο Hardy συνεργάστηκε στα «Inception» και «The Dark Knight Rises») και το όνειρό του να σκηνοθετήσει μια ταινία του Bond, ο Hardy είπε με ενθουσιασμό:

«Ουάου, ναι, ο Chris θα ήταν καταπληκτικός! Ουάου, θα ήταν τόσο cool αν συνέβαινε αυτό».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αναρωτιέμαι τι μορφή θα έχει η επόμενη ταινία του franchise, και πιστεύω πως όταν αναφέρεις κάποιον σαν τον Christopher Nolan, φέρνεις σε αυτόν τον κόσμο (του Bond) μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα που θα φέρει κάτι νέο και θα δημιουργήσει κάτι πολύ βαθύ -ξανά».

Όταν όμως ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το πώς βλέπει ο ίδιος το ενδεχόμενο να αναλάβει το ρόλο του διάσημου πράκτορα, ο Hardy απάντησε πολύ μετρημένα, όχι όμως χωρίς να αφήσει να εννοηθεί πως, ναι, φυσικά και θα ήθελε να το κάνει.

«Ξέρεις, υπάρχει ένα ρητό ανάμεσά μας, στην αδελφότητα της υποκριτικής, και στην αδελφότητα της ομάδας των ομολόγων μου, που λέει πως αν μιλήσεις για αυτό, τότε βγαίνεις αυτόματα από την κούρσα. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το σχολιάσω! Αν το αναφέρω, θα εξαφανιστεί», είπε ο Hardy.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;