Οι 5 χρυσοί κανόνες του sexting - Τι πρέπει να προσέξεις!
Το sexting μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα ερεθιστική και διασκεδαστική εμπειρία, ωστόσο, για να βγεις νικητής, πρέπει να υπακούσεις σε μερικούς κανόνες!

21

Το sexting μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα ερεθιστική και διασκεδαστική εμπειρία, ωστόσο, για να βγεις νικητής, πρέπει να υπακούσεις σε μερικούς κανόνες!

Δυστυχώς, η αύξηση των θαυμαστών του sexting συνοδεύεται από την κατ’ αναλογία αύξηση των κινδύνων που ελλοχεύουν αν κανείς δεν προσέξει αρκετά.

“Ο διάολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες” και αυτές είναι που πρέπει να προσέξεις για να έχεις μια ευχάριστη εμπειρία sexting διατηρώντας την ιδιωτικότητα σου ανέπαφη.

Πως θα το πετύχεις; Ακολούθα αυτούς τους απλούς κανόνες!

1. Συνάντησε το άτομο πριν αποφασίσεις να στείλεις sexy μηνύματα

Μην στείλεις οτιδήποτε σεξουαλικού περιεχομένου σε άτομο που δεν έχεις δει από κοντά, είτε αυτό είναι κείμενο ή φωτογραφία. Μπορεί να αλλάξεις γνώμη και να νιώσεις απίστευτα εκτεθειμένος/-η.

2. Μην κάνεις μόνο sexting

Αντικειμενικά, το sexting είναι ένα ορεκτικό πριν το κυρίως… που είναι το σεξ. Δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα, έξαψη, ανυπομονησία κτλ. Αν όλα αυτά πάνε στον βρόντο και δεν γίνεται ποτέ τίποτα, κάτι πάει λάθος.

tumblr_mnmhfq8cAd1rav1sho1_500

3. Λόγια, όχι φωτογραφίες

Προσπάθησε να αποφύγεις τις φωτογραφίες όσο πιο πολύ γίνεται. Τα λόγια, εξάλλου, δημιουργούν μεγαλύτερη έξαψη στον συνομιλητή σου. Στο κάτω κάτω, καλό είναι να μην υπάρχουν στο κινητό του άλλου ατόμου φωτογραφίες σου που να μπορούν αργότερα να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

4. Σβήσε τα πάντα

Μην κρατήσεις τίποτα στο κινητό σου. Μπορεί να σου αρέσει να τα χαζεύεις αυτά αλλά ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει η συσκευή σου. Και οι γυμνές φωτογραφίες ή τα πρόστυχα μηνύματα δεν είναι κάτι που θες να δει κανείς.

black-woman-looking-at-cell-phone

5. Μην το κάνεις αν έχεις πιει

Αν το ένα μάτι σου κοιτάει το άλλο από το ποτό, προτίμησε να φας κάτι παρά να στείλεις μήνυμα σε κάποιον “καλώντας” τον για σεξ. Πρώτον, κινδυνεύεις να κάνεις τρομακτικό λάθος. Δεύτερον, κινδυνεύεις να πεις τρομακτικές κοτσάνες και τρίτον, θα γράφεις σαν ανωμαλάρα γιατί το μυαλό σου θα κολυμπάει στο αλκοόλ. Οπότε, no no.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;