5 λειτουργίες του Facebook που μάλλον δε γνώριζες!

Από neolaia.gr Team 5 Ιανουαρίου 2017

facebook

Το Facebook έχει τόσες λειτουργίες που συνεχώς ανακαλύπτουμε μια καινούργια! Αυτές είναι 5 ρυθμίσεις που μάλλον δε γνώριζες και είναι τέλειες!

1. Διάβασε τα κρυμμένα μηνύματα

Αν τυχόν σου παραπονιούνται ότι σου έχουν στείλει μήνυμα και δεν το βρίσκεις στο inbox σου, πιθανότατα βρίσκεται στα φιλτραρισμένα. Για να διαβάσεις αυτά τα μηνύματα,
θα πρέπει να κάνεις κλικ στο εικονίδιο “Μήνυμα”, στη συνέχεια “Αιτήματα Μηνυμάτων” και τέλος πάτησε “Φιλτραρισμένα αιτήματα”

2. Τσέκαρε από που μπαίνεις

Αν αναρωτιέσαι αν έχεις αποσυνδεθεί από τον υπολογιστή του φίλου σου, μπορείς να κάνεις κλικ στην επιλογή “Ρυθμίσεις”, μετά “Ασφάλεια” και στη συνέχεια επίλεξε “Ειδοποιήσεις Σύνδεσης”. Τώρα, μπορείς να παρακολουθείς όλα τα προγράμματα περιήγησης στα οποία είσαι συνδεδεμένος.

3. Πώς δεν θα χακαριστείς

Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με το σύστημα ασφαλείας του Facebook, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το “Εγκρίσεις Σύνδεσης” στην καρτέλα “Ασφάλεια”. Το σύστημα
ασφαλείας θα απαιτεί στο εξής έναν κωδικό πρόσβασης όταν συνδέεσαι από μια άγνωστη συσκευή. Ο κωδικός πρόσβασης θα αποστέλλεται στο κινητό σου τηλέφωνο.

4. Επίλεξε ένα φίλο υπεύθυνο για τον λογαριασμό σου

Το Facebook μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ένα πρόσωπο που θα είναι υπεύθυνο για τη σελίδα μας όταν πεθάνουμε κάνοντας κλικ στο “Έμπιστες Επαφές” στην καρτέλα “Ασφάλεια”. Οι “Έμπιστες Επαφές” δεν θα είναι σε θέση να δημοσιεύουν ή να συνομιλούν για λογαριασμό μας. Η δουλειά τους είναι να αλλάξουν την εικόνα του προφίλ μας και να απαντήσουν σε αιτήματα φιλίας.

5. Αποθήκευσε ένα μήνυμα για αργότερα

Το Facebook είναι γεμάτο με αρκετές πληροφορίες, γεγονός που σε αρκετές περιπτώσεις δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο για να τις διαβάσουμε. Μπορείς πλέον να αποθηκεύεις το post που σε ενδιαφέρει, κάνοντας κλικ πάνω δεξιά στο ποστ που έχει ένα βέλος και πάτησε αποθήκευση συνδέσμου. Στην καρτέλα “Αποθηκευμένα” θα βρεις όλα τα post που έχεις “σώσει”.