Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Δωρεάν δράσεις και εκδηλώσεις
Η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς ξεκινάει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με πολλές εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς ξεκινάει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με μία πλούσια βεντάλια εκδηλώσεων που περιλαμβάνει από μαθήματα χορού, συναυλίες, εργαστήρια και κινηματογραφικές προβολές έως πρωτότυπες αθλητικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Σε μία γιορτινή συναυλία την Πέμπτη 5/1, η Παιδική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), ερμηνεύει έργα των Σούμπερτ, Ροσίνι, Ραχμάνινοφ, και Πέρσελ, εορταστικά χορωδιακά, όπως η «’Αγια Νύχτα», καθώς και χριστουγεννιάτικους ύμνους, στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ.

Οι παιδικές εκδηλώσεις όπως το «Πιάνο Δαπέδου» στο Πάρκο (Τετάρτη 4/1) συνεχίζονται για τους μικρούς φίλους, ενώ η εβδομάδα εμπλουτίζεται με νέες και πρωτότυπες δραστηριότητες. Την Τετάρτη 4/1 με το «Kids Playpark» οι μικροί επισκέπτες θα απολαύσουν στο Πάρκο ψυχαγωγικά παιχνίδια κινητικών και νοητικών δεξιοτήτων και την Παρασκευή 6/1 ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συνδυάζει έργα από διαφορετικές περιόδους και στιλ με ιστορίες για δεινόσαυρους.

Την ίδια μέρα, στη νέα ενότητα εργαστηρίων «Tech Freaks Lab», με το «Anima Park» τα παιδιά θα γνωρίσουν το animation, τις τεχνικές κινούμενης εικόνας και τα ψηφιακά μέσα, φτιάχνοντας όλα μαζί μια ταινία.

Τέλος, την Κυριακή 8/1, ο πιο αγαπητός εξωγήινος της οθόνης, ο E.T. κάνει την εμφάνισή του στο ΚΠΙΣΝ σε μια σπάνια μεταγλωττισμένη εκδοχή για τους μικρότερους σε ηλικία θεατές.

Την Κυριακή 8/1 η Αργεντινή μετακομίζει για λίγο στο ΚΠΙΣΝ, όπου μια μεσημεριανή μιλόνγκα με τη μουσική συνοδεία των Evocaciόn και τους ρυθμικούς παλμούς του Μπουένος ‘Άιρες, καλεί όλους εκείνους που θα ήθελαν να μάθουν τανγκό, αλλά δεν είχαν τολμήσει μέχρι τώρα, σε ένα μοναδικό μεσημεριανό μάθημα χορού το οποίο θα εξελιχθεί σε πάρτι, εγκαινιάζοντας τη νέα σειρά εκδηλώσεων «Social Ballroom».

Από την εβδομάδα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένες και καθιερωμένες προβολές στο πλαίσιο του «Park your Cinema», με αφετηρία την ταινία σταθμός του Φρανκ Κάπρα, «Μια Υπέροχη Ζωή» την Τρίτη 3/1. Την Τετάρτη 4/1 σειρά έχει η απόλυτη ταινία των Χριστουγέννων «Αγάπη Είναι», ενώ το Σάββατο 7/1 τα στερεότυπα της μοντέρνας Σταχτοπούτας καταρρίπτονται από την απαστράπτουσα Όντρεϊ Χέπμπορν στην ταινία «Έξυπνο μουτράκι».

Την Κυριακή 8/1 με την ταινία «Χαρούμενο Ξεκίνημα» εγκαινιάζεται ο κύκλος προβολών «Finos Films: O Μύθος» που δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν ταινίες της ιστορικής εταιρείας στην μεγάλη οθόνη.

Το Σάββατο 7/1, οι The Cave Children, λίγο μετά την πρώτη τους περιοδεία και λίγο – πριν την κυκλοφορία της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς, θα μας ταξιδέψουν σε ήχους του εναλλακτικού πενταγράμμου, ενώ τα μαθητικά συγκροτήματα του Schoolwave θα συνεχίσουν να συντροφεύουν τα μεσημέρια της Κυριακής τους επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΗΜ
40 - 32
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;