Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Δείτε μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση!

Από neolaia.gr Team 5 Ιανουαρίου 2017

ΕΑΠ

Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για 5 προπτυχιακά και 20 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών ανακοίνωσε το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ). Ως νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους φοιτητές ορίστηκε η 16η Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα πρόσκληση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για φοίτηση στα Προγράμματα Σπουδών του Ιδρύματος γνώρισε σημαντική επιτυχία. Η πολιτική του Ιδρύματος και οι καινοτομίες της πρόσκλησης επέτρεψαν στο ΕΑΠ για πρώτη φορά να εισαγάγει φοιτητές χωρίς κλήρωση, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στις ακαδημαϊκές προοπτικές του.

Όπως δηλώνει ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής καθηγητής Βασίλης Καρδάσης: “Αποδείχτηκε ότι το πνεύμα ανανέωσης και ανάπτυξης που εμφύσησε η Διοίκηση στις ακαδημαϊκές και διοικητικές δομές, έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στον χώρο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, αναβαθμίζει την ακαδημαϊκή υπόσταση του Ιδρύματος και προβάλλει τον κοινωνικό ρόλο αλλά και την ποιότητα σπουδών στο ΕΑΠ”. Πρέπει να σημειωθεί ότι το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο παραμένει το μοναδικό Δημόσιο ΑΕΙ στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, που προσφέρει πτυχία και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών.

Ανοικτά Προγράμματα Σπουδών προς υποβολή αιτήσεων

Το ΕΑΠ, στο πλαίσιο της δέσμευσης του για ένα πραγματικά ανοικτό πανεπιστήμιο, παρέτεινε μέχρι την 16η Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00 τη δυνατότητα της υποβολής αιτήσεων στα ακόλουθα Προγράμματα Σπουδών.

Δείτε όλα τα προγράμματα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486