Οι πιο όμοιες δίδυμες στον κόσμο αποφάσισαν να παντρευτούν τον ίδιο άνδρα!
"He's twinning and he's winning" είναι το μότο των διδύμων Lucy και Anna DeCinque από το Πέρθ της Αυστραλίας που δηλώνουν σίγουρες πως θέλουν να παντρευτούν τον ίδιο άνδρα!

 Screen Shot 2017-01-03 at 12.37.05

“He’s twinning and he’s winning” είναι το μότο των διδύμων Lucy και Anna DeCinque από το Πέρθ της Αυστραλίας που δηλώνουν σίγουρες πως θέλουν να παντρευτούν τον ίδιο άνδρα!

Η Lucy και η Anna πιστεύουν πως είναι οι πιο όμοιες δίδυμες στον κόσμο, και δεν έχουν άδικο.

Τον παραπάνω ισχυρισμό επιβεβαιώνουν περιγράφοντας τις καθημερινές τους συνήθειες. Ας πούμε, αν η μια χρησιμοποιεί την τουαλέτα, θα το κάνει και η άλλη την ίδια στιγμή, κάνουν ντους μαζί (γιατί) και τρώνε το ίδιο πράγμα ακριβώς την ίδια στιγμή.

HAPPY NEW YEAR EVERYONE ?? LETS CELEBRATE ❤❤#twinningiswinning #twinstagram #selfie #dresses #global #worldwide #mostindentical #picoftheday #babes #two #sisters #lovexy #lovequotes #outfit #fashion #australia #perthisok #poses #pretty #gorgeous #beautiful #business #commercial #advertisement

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης AnnaLucy DeCinque (@annalucydecinque) στις

“Αν εκείνη τρώει ένα κομμάτι ψωμί, εγώ πρέπει να καταναλώσω την ίδια ποσότηταείπε η Lucy σε συνέντευξη της στo Yahoo.

Είναι προφανές πως τα δίδυμα απολαμβάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα, σε ενοχλητικό βαθμό, πράγμα που αποδεικνύει η κοινή αγάπη τους για την πλαστική χειρουργική,  ο κοινός τους λογαριασμός στο Instagram και το κοινό τους… αγόρι.

TWINS HAVE ALL THE FUN ❤❤#twinningiswinning #twinstagram #inspiration #instalike #fun #happy #uniquecouple #seeingdouble #lovexy #socialmedia #famous #facebook #business #commercial #twin

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης AnnaLucy DeCinque (@annalucydecinque) στις

Το αγόρι αυτό, ο Ben Byrne, πλέον όμως δεν είναι απλά ένα φλέρτ, καθώς, όπως ανακοίνωσαν οι δίδυμες, βγαίνουν ήδη 5 χρόνια και σκοπεύουν να τον παντρευτούν.

MTQzOTk5NjAwMDM2OTQ3ODQ2

Οι δίδυμες γνώρισαν τον Ben στο Facebook και μετά από 5 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τον παντρευτούν, όχι όμως στην Αυστραλία -όπου η πολυγαμία απαγορεύεται- αλλά στο Τούσκον της Αριζόνα.

TWINS IS A PACKAGE ❤❤#twinningiswinning #twinstagram #selfie #cool #fun #pretty #gorgeous #goodtimes #beautiful #perthisok #australia #awesome #model #motivation #inspiration #instalike #instasize #business #commercial #advertisement #picoftheday

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης AnnaLucy DeCinque (@annalucydecinque) στις

Ακόμα και εκεί, η πολυγαμία απαγορεύεται αλλά δεν υπάρχει κάποια τιμωρία. Έτσι, οι δίδυμες θα παντρευτούν τον αγαπημένο τους με έναν ελαφρώς παράνομο τρόπο.

 

BEST FRIENDS ❤❤#twinningiswinning #twinstagram #australia #perthisok #facebook #instagram #twitter #seeingdouble #picoftheday #dresses #boohoostyle #hot #bestfriends #bestofthday #model #beautiful #gorgeous #girls #lovexy #xyskinspecialist

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης AnnaLucy DeCinque (@annalucydecinque) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;