Ένας έφηβος γράφει για το Facebook
Γράφω σε εσένα αγαπημένο μου Facebook. Καιρός ήταν. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω γιατί γέμισες τις ώρες της μοναξιάς μου,

facebook-695108_960_720

Το άρθρο είναι της αναγνώστριας μας Μαρίας Σκαμπαρδώνη 

Γράφω σε εσένα αγαπημένο μου Facebook. Καιρός ήταν. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω γιατί γέμισες τις ώρες της μοναξιάς μου, πλέον μπορώ και καλύπτω όλες τις ανασφάλειές μου περίτεχνα με τις φωτογραφίες στις οποίες όλοι μου γράφουν όμορφα σχόλια, μου ζωγραφίζουν καρδούλες και χαμόγελα, με θαυμάζουν. Και ,άξαφνα , νοιώθω ισχυρός, δυνατός, πίσω από μία οθόνη κανείς δε βλέπει τα δάκρυα, τη μοναξιά, τους φόβους και τις αγωνίες μου. Θα βγάζω και άλλες φωτογραφίες, θέλω να δείξω σε όλους πόσο όμορφος είμαι.
Θέλω να σε ευχαριστήσω αγαπημένο μου Facebook ,γιατί πλέον μπορώ να τονίζω τον τόσο ασήμαντο στα σημαντικά εαυτό μου. Βγαίνω έξω για καφέ και πλέον το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι να βγάλω φωτογραφίες γιατί θέλω όλοι να δούνε όλοι πόσο όμορφα περνάω, τις πολυτελείς διακοπές μου και το καινούργιο αμάξι μου. Φαντάζομαι πόσοι φίλοι θα είναι περίεργοι και θα περιμένουν τις επόμενες φωτογραφίες μου για να σχολιάζουν και να ασχολούνται με την τόσο σημαντική ζωή μου.
Θέλω να σε ευχαριστήσω , γιατί πλέον μπορώ να μάθω περισσότερα για τον πρώτο μου μεγάλο έρωτα. Θέλω να μάθω αν έχει κάποιο αμόρε, τι αγαπάει να διαβάζει, σε ποια μέρη θέλει να πηγαίνει. Έτσι θα μπορέσω να την πλησιάσω και ίσως μου δώσει λίγη σημασία. Θα προσπαθήσω να την εντυπωσιάσω…
Θέλω να σε ευχαριστήσω, γιατί με ένα κουμπάκι σου και μόνο, μεταφέρομαι σε όλα εκείνα τα μαγικά μέρη που ονειρευόμουν να πάω από μικρός. Με ένα πάτημα και, άξαφνα, έχω μεταφερθεί αυτόματα σε κάθε παράξενο, εξωτικό μέρος υπάρχει σε αυτό τον κόσμο, δεν χρειάζεται καν να κουνηθώ από την καρέκλα μου. Σε ευχαριστώ, χάρη σε εσένα μπορώ πλέον να ταξιδέψω παντού.
Θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί μου έδωσες την ευκαιρία να μπορώ να μεταμορφωθώ σε έναν διδάκτορα Πανεπιστημίου , γράφοντας απλά και μόνο κάποια ανέκδοτα και ατάκες και μαζεύοντας πολλά likes (!). Νοιώθω την ύπαρξή μου να αποκτά νόημα, δύναμη και υπόσταση. Και οι άλλοι με θαυμάζουν. Και αυτό μου αρέσει!
Θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί γέμισες τις ώρες της μοναξιάς μου με καθημερινές και πολύωρες επισκέψεις ση σελίδα σου. Σε ευχαριστώ, κάλυψες όλα μου τα κενά, πλέον κάνω γνωριμίες και μιλάω εικονικά , εξαρτώντας την κοινωνικότητά μου από τις κόκκινες ειδοποιήσεις.
Σε ευχαριστώ αγαπημένο μου Facebook. Πλέον μπλοκάρω και απορρίπτω ανθρώπους με ένα κουμπάκι μόνο. Δεν κάθομαι πια να εξηγώ, δεν έχω την αίσθηση της ευθύνης απέναντι στο ανθρώπινο πρόσωπο. Μπλοκάρω, σκουπίζω, τελειώνω!
Μου αρέσει ο όμορφος και ολίγον ψεύτικος κόσμος του διαδικτύου. Γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξω τη δική μου προσωπικότητα, τη δική μου ομορφιά , να ξεφορτώνομαι αυτά και αυτούς που δε θέλω, να κρατάω μόνο αυτά που μου αρέσουν, να προβάλλω την τέλεια και ευτυχισμένη μου ζωή ,να κόβω και να ράβω την ευτυχία μου όπως και όσο θέλω. Όλα αυτά που δεν μπορώ να αποφύγω, να έχω, να νοιώσω στην πραγματική μου ζωή, όλα τα βιώνω εκεί με ένα κουμπάκι. Αγαπώ, μισώ, μπλοκάρω και ξεμπλοκάρω, σβήνω και γράφω δημιουργώ και χαλάω φιλίες, βρίσκω σχέση και χωρίζω κιόλας, μπορώ να κάνω τα πάντα!!!
Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα αυτά καλό μου Facebook. Και τώρα, δε σου γράφω άλλο… Είναι και αυτό που πρέπει να σκεφτώ το καινούργιο μου στάτους, φιλιά!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;