keaprogram.gr - Αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης- ΚΕΑ 2017
Με αγωνία χιλιάδες δικαιούχοι αναμένουν να ανοίξει η εφαρμογή στο keaorogram.gr για να κάνουν τις αιτήσεις τους για το ΚΕΑ 2017.
 Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης- ΚΕΑ 2017
Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης- ΚΕΑ 2017

Με αγωνία χιλιάδες δικαιούχοι αναμένουν να ανοίξει η εφαρμογή στο keaprogram.gr για να κάνουν τις αιτήσεις τους για το ΚΕΑ 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εισέλθουν στην ιστοσελίδα και να ακολούθησουν τις οδηγίες. Η αίτηση είτε εγκρίνεται αμέσως είτε όχι. Η πλατφόρμα έχει συνδεθεί με το taxis, με την Εργάνη και με τον Ήλιο, ώστε να υπάρχουν πλήρη δεδομένα. Τα δεδομένα είναι όσο πιο σύγχρονα γίνεται και οι πολίτες μπορούν να ενημερώνουν για την οικονομική τους κατάσταση τους τελευταίους έξι μήνες. Αν πάλι προκύπτει στην πλατφόρμα δεδομένων κάποιο λάθος, όπως ότι είναι εγγεγραμμένα 2 παιδιά, ενώ έχει γεννηθεί κι ένα ακόμη από τη στιγμή που καταχωρίστηκαν τα στοιχεία, αρκεί να δοθεί πιστοποιητικό στον τοπικό δήμο και το πρόβλημα λύνεται.

Το πρόγραμμα για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης επεκτείνεται σε όλη τη χώρα. Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε πιλοτικά μέχρι το τέλος του έτους σε 30 δήμους της χώρας και ενίσχυσε 48.319 δικαιούχους, από τους οποίους το 50% περίπου είχε μηδενικό εισόδημα.Οι στόχοι, το κόστος και οι βασικοί ορισμοί του Προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) ορίζονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπεγράφη από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Οικονομικών και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β’ 2089/7-7-2016).

Το πρόγραμμα Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης είναι ένα προνοιακό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και απευθύνεται σε νοικοκυριά που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Το πρόγραμμα βασίζεται σε τρεις πυλώνες: α) την εισοδηματική ενίσχυση, β) τη διασύνδεση με υπηρεσίες κοινωνικής ένταξης, και γ) τη διασύνδεση με υπηρεσίες ενεργοποίησης που στοχεύουν στην ένταξη ή επανένταξη των δικαιούχων στην αγορά εργασίας και στην κοινωνική επανένταξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;