Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων: Ταύρος 2017
Ταύρος 2017, αυτές είναι οι ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου! Από την Λίλιαν Σίμου

shutterstock_383569114

Ταύρος 2017, αυτές είναι οι ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου!

Από την Λίλιαν Σίμου

Σε αναμονή εξελίξεων

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Ο Δίας, πλανήτης της ανάπτυξης και των ευκαιριών, ευνοεί το ζώδιό σας  από τον Οκτώβριο, καθώς περνά απέναντι ακριβώς από το ζώδιό σας.

Ωστόσο, έως τότε, βρίσκεται στον Ζυγό. Με κοινό κυβερνήτη την Αφροδίτη, ο Ήλιος σας και ο Δίας του πρώτου μέρους του έτους, θα μπορούσαμε να πούμε πως συμπορεύεστε, δίχως όμως να ταιριάζει ακριβώς η ροή. Διότι αναζητάτε περισσότερη σταθερότητα και απόλαυση, ενώ ο Δίας στον Ζυγό σας παρακινεί να αντιδράσετε άμεσα, γρήγορα, παρορμητικά και κάποιες φορές…ανατρεπτικά! «Ταράζει να νερά» της καθημερινότητας και της ρουτίνας σας.

Με άγχος ίσως και εν μέρει με προσωπική πίεση, θα ανταποκριθείτε στις συνθήκες αλλά θα αισθάνεστε πως σας επιβάλλουν ένα ρυθμό πολύ διαφορετικό από εκείνον που θα θέλατε. Είναι όμως η εποχή κατά την οποία θα φέρετε ισορροπίες στην προσωπική σας ζωή και στις υποχρεώσεις, θα κάνετε γνωριμίες ικανές να σας βοηθήσουν και θα οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας.

Από τον Οκτώβριο και μετά όμως, καθώς περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας παρέχει ευκαιρίες για κοινωνικές και προσωπικές σχέσεις και ένα άνοιγμα ή μία προώθηση των ενδιαφερόντων σας, προς τους άλλους.

Για τον Δία στον Ζυγό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Για τον Δία στον Σκορπιό, θα έχουμε αφιέρωμα εκείνη την εποχή.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: ΤΑΥΡΟΣ 2017 http://astrolife.gr/zodia-astrologia-etisies-provlepsis-zodion-tavros-2017/

Ο Κρόνος, εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο της φωτιάς, τον Τοξότη μέσα στο νέο έτος.

Ήδη από το 2015 είχε κάνει κάποια δειλά βήματα σταδιακά, αλλά σας απασχόλησε κατά περιόδους. Με ένα διάλειμμα μέσα στο καλοκαίρι του 2015, η πορεία σας φάνηκε πως δεν ήταν παρά ένα ξεκίνημα προς αναγνώριση του βαθύτερου εαυτού σας. Κατά τη διάρκεια του 2016 συνέχισε την πορεία του και την ολοκληρώνει στο τέλος του 2017.

Τα οικονομικά, ως ασφάλεια, η ερωτική σας ζωή και η δύναμη που διαθέτετε ως επιρροή πάνω στους άλλους, θα είναι σημεία που θα παίξουν ένα ρόλο. Θα πρέπει να τα επεξεργαστείτε προσεκτικά, δίχως όμως να έχετε απαισιοδοξία ή ανησυχία. Θα τακτοποιηθούν προφανώς πολλές εκκρεμότητες με Υπηρεσίες, αλλά και θα αλλάξει η ψυχολογική σας διάθεση.

Για τον Κρόνο στον Τοξότη μπορείτε να πληροφορηθείτε στο ειδικό άρθρο μας.

  Ο  Ουρανός   σε ένα ζώδιο φωτιάς, στον Κριό, αναστατώνει τον βαθύτερο εαυτό σας από το 2010. Φέρνει στο φως μνήμες και αισθάνεστε εγκλωβισμένοι. Ίσως μάλιστα, να επιθυμείτε μία «απόδραση» από τους περιορισμούς.

Με ανάπτυξη των ψυχικών ικανοτήτων, θα μπορείτε στο εξής να είστε περισσότερο διορατικοί. Αλλά χρειάζεται να παραμένετε ψύχραιμοι και ήρεμοι, αφού η ζωή σας είναι περιορισμένη σε πλαίσια. ‘Ίσως η υπομονή που σας χαρακτηρίζει να γίνει το εφόδιό σας και αυτή τη χρονιά.

Οι δύσκολες όψεις του Ουρανού με τον Πλούτωνα πλέον δεν θα είναι άμεσες, άρα οι πιέσεις μειώνουν την έντασή τους. Η ιδεολογία σας δεν θα είναι ιδιαίτερα δογματική, ή δεν θα αντιμετωπίζετε δογματική συμπεριφορά από εκείνους που πιέζουν αφόρητα και επηρεάζουν το περιβάλλον.

Ωστόσο, ο Δίας κατά διαστήματα, θα ωθεί σε εσωτερική επανάσταση και θα σας φέρνει έναν εκνευρισμό η καθημερινότητα λόγω πολλών απαιτήσεων.

Αν και το τετράγωνο του Πλούτωνα προς τον Ουρανό έχει εξασθενήσει, ο Δίας ως το φθινόπωρο, προκαλεί δονήσεις και σας κάνει περισσότερο άμεσους και αντιδραστικούς. Εξ άλλου, κλείνει μία επταετία μάχης προς μία νέα εποχή φέτος… Δεν μπορείτε να παραμείνετε θεατές!

Η καρμική διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, είναι ένα σημείο αιχμής για σας. Ως τον Μάιο, η εσωτερική κατανόηση γίνεται με ήπιο τρόπο και οδηγείστε προς την ολοκλήρωση ενός δημιουργικού έργου. Παράλληλα όμως, προετοιμάζεστε για μεγαλύτερες προκλήσεις, που ξεκινούν από τον Μάιο και μετά, για μία περίπου περίοδο ενάμιση έτους. Κατά συνέπεια, κυρίως μετά το φθινόπωρο, οι εμπειρίες διευρύνουν την κατανόηση και η ενδοσκόπηση είναι μονόδρομος για σας.

Οι εκλείψεις του έτους θα γίνουν αντικείμενο μελέτης την κατάλληλη εποχή.

Συνοπτικά όμως θα σας πούμε ότι:

Τον Φεβρουάριο θα σας απασχολήσει μία νέα ιδέα ή στόχος. Δεν αποκλείεται να συμμετέχετε σε ένα συλλογικό έργο που θα σας συγκινήσει. Αποφασίζετε να βάλετε ένα νέο πρόγραμμα ζωής. Νέες συλλήψεις ή αντιλήψεις, ανησυχούν αρχικά, αλλά θα φέρουν        από το καλοκαίρι και μετά, σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.

Τον Αύγουστο θα είστε σε θέση να αλλάξετε το σκηνικό στον κοινωνικό σας χώρο. Μπορεί μέσα από εκπλήξεις να διαμορφώσετε ένα νέο προφίλ και να γίνει ριζική στροφή στην καριέρα σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
3'
48 - 42
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;