Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων: Κριός 2017
Κριός 2017, αυτές είναι οι ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου! Από την Λίλιαν Σίμου

shutterstock_383569114

Κριός 2017, αυτές είναι οι ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου!

Από την Λίλιαν Σίμου

Σχέσεις – συνεργασίες – αναγνώριση

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Από το 2010, έχετε βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» μεγάλων κοινωνικών και προσωπικών αλλαγών. Το προηγούμενο έτος, 2016, σας απασχόλησε με δύσκολες όψεις μεταξύ του Ουρανού και του Πλούτωνα, παρ’ ό,τι πλέον δεν υπήρξαν σε ακρίβεια. Οι δονήσεις όμως συνεχίστηκαν και αισθάνεστε  ακόμη τον απόηχο..

Ήδη τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί, σας έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο το τοπίο δεν ολοκληρώθηκε και ακόμη θα χρειαστεί να έχετε υπομονή. Η υπομονή είναι  δύσκολο έργο για σας, και φυσικά ο Ουρανός στον Κριό, παρορμητικός και ανατρεπτικός, ενισχύει την δυναμική σας μαχητική διάθεση.

Σε ένα κόσμο ροής και ανατροπής τα τελευταία χρόνια, είστε οι πρώτοι που αντιλαμβάνεστε την ανάγκη για ταχύτερες εξελίξεις, άμεσες αποφάσεις, ριψοκίνδυνες επιλογές. Ωστόσο, λόγω της παρορμητικής σας ιδιοσυγκρασίας, ας τελειώνετε με ό,τι ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια και πλέον δεν έχει νόημα για σας. Διαφορετικά, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις όπως εσείς μόνο γνωρίζετε: μαχητικά και δημιουργικά!

Πόσο μάλλον τώρα, που ο Δίας είναι στον Ζυγό και ζυγίζονται σχέσεις, συνεργασίες, αλλά και οι προσωπικές σας αντοχές.

Με τον Δία στο ζώδιο του Ζυγού και θα είστε σε μία διαρκή ενδυνάμωση, καθώς αναπτύσσετε τις σχέσεις και έχετε σταδιακά την δυνατότητα εξέλιξης μέσω αυτών.

Είναι μία ευτυχής συγκυρία, αφού κατά τη διάρκεια του 2017 θα είστε σε θέση να απομακρύνετε άνετα όσους δεν εναρμονίζονται με τη ζωή σας και τις ανάγκες σας και θα διευρύνετε τον κύκλο με εκείνους που μπορούν να συμπορεύονται σε ένα σημαντικό έργο. Ο Δίας κατά διαστήματα σε συνδυασμό με τον Ουρανό ή τον Πλούτωνα, προκαλεί και σας φέρνει σε εγρήγορση. Παρορμητικά, θα αντιδράσετε και δεν θα είστε υποχωρητικοί. Αυτό λοιπόν έχει ως αποτέλεσμα, να σας οδηγήσει ρήξη, αλλά και ανατροπές.

Μην διστάσετε να προχωρήσετε δυναμικά, αφού θα είναι το τιμόνι των σχέσεων και των συνεργασιών στο χέρι σας! Αποφύγετε τον δογματισμό όμως.

Από τον Οκτώβριο και μετά, ο Δίας στο ζώδιο του Σκορπιού, αναπτύσσει το ένστικτο επιβίωσης και την ερωτική διάθεση. Ίσως μάλιστα ενδιαφερθείτε για μία επένδυση.

Για τον Δία στον Ζυγό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Για τον Δία στον Σκορπιό θα έχουμε άρθρο εκείνη την εποχή.

Ο Κρόνος είναι σε ζώδιο φωτιάς , βρίσκεται στον Τοξότη (από τα τέλη του 2014 ξεκίνησε διστακτικά την είσοδό του) και θα παραμείνει ως το τέλος του 2017.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Κριός 2017 http://astrolife.gr/zodia-astrologia-etisies-provlepsis-zodion-krios-2017/

Έχετε όλη την ευχέρεια λοιπόν να τον υποδεχτείτε με ικανοποίηση καθώς σας στηρίζει για δυόμιση περίπου χρόνια. Θα ενδυναμώνει τον Ήλιο σας, την φυσική και πνευματική υγεία, θα προσδώσει αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και  θα ευνοεί τις σπουδές, τις αναζητήσεις μέσω της φιλοσοφίας, το άνοιγμα των συνόρων του νου και τα αξιόλογα μακρινά ταξίδια, εφ’ όσον το αποφασίσετε.

Ρυθμίζει τον ενθουσιασμό σας και τον οδηγεί σε πιο σημαντικές κινήσεις και αξιόπιστες επιλογές. Η φλόγα της δημιουργίας αξιοποιείται στο εξής σωστά.

Θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε μία γνώση ή να ακολουθήσετε σπουδές με διακρίσεις.

Σε φυσικό επίπεδο, έχετε αντοχές και υπομονή.

Για τον Κρόνο στον Τοξότη μπορείτε να πληροφορηθείτε στο ειδικό άρθρο μας.

Ένας ακόμη πλανήτης σε φωτιά είναι φυσικά ο Ουρανός στο ζώδιό σας.

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις στο προσωπικό σας προφίλ  και θα είναι εκεί για δύο χρόνια ακόμα. Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική σας νέα έκφραση, περισσότερο εκκεντρική ή επαναστατική για πολλούς, όπως και αρκετά συνυφασμένη με το «μέλλον» καθώς αδημονείτε πλέον να βρεθείτε πιο μπροστά από την εποχή, να καινοτομήσετε και να ανατρέψετε ό,τι σας ενοχλεί, ή έχει θεωρηθεί παρωχημένο.

Με το τετράγωνο με τον Πλούτωνα δεν θα είναι ακριβείας πλέον, αλλά ισχύει εξασθενημένα κατά καιρούς. Εξακολουθείτε να δονείτε τον κοινωνικό σας περίγυρο και να αναζητάτε ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος. Σχέσεις, που ίσως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην κοινωνική ζωή, απομακρύνονται πλέον και οριστικά, αν δεν έχει ήδη συμβεί αυτή η ανατροπή ή σοβαροί κλυδωνισμοί. Η ζωή κυλά με εκπλήξεις για σας, αλλά και για όσους σας περιβάλλουν.

Η αντίθεση προς τον Δία, θα είναι μία πυροδότηση για σας, σε θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασία ή γάμο. Ξαφνικές ανατροπές ή αποφάσεις, λοιπόν.

Ο Δίας τετραγωνίζει κατά διαστήματα τον Πλούτωνα, φέρνοντας σε ένταση ή ανταγωνισμό, συνεργασίες.

Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, φέρνει προς όφελός σας την καθημερινότητα, επιβάλλοντας τάξη, υπομονή και διάκριση. Η ευελιξία αναπτύσσεται, θέλοντας και μη… Από τον Μάιο και μετά όμως, η πορεία της καρμικής σας ανάπτυξης φαίνεται πιο ευχάριστη για σας. Θα ασχοληθείτε με σημαντικά σχέδια, θα κάνετε καινοτομίες και θα προβάλλετε ένα έργο που σας εκφράζει, αν αποφύγετε την στενή εγωιστική αντίληψη.

Οι εκλείψεις του έτους θα αναλυθούν την εκάστοτε περίοδο, αλλά θα λέγαμε συνοπτικά τα εξής:

Τον Φεβρουάριο θα έχετε έμπνευση για ένα νέο ξεκίνημα, αν και δεν θα είναι εύκολο να γίνει άμεσα. Μία πρώτη αίσθηση της δημιουργικής σας προοπτικής, σας ενθουσιάζει. Η σπίθα σας κάνει να φλέγεται η ψυχή.

Τον Αύγουστο, οι συνθήκες ευνοούν να έχετε την πρωτοβουλία για ανάπτυξη συναισθημάτων, δημιουργικότητα ή ένα συλλογικό έργο. Θα γίνουν ξεκαθαρίσματα στον κοινωνικό σας κύκλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;