Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων: Δίδυμοι 2017
Δίδυμοι 2017, αυτές είναι οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου! Από τη Λίλιαν Σίμου

shutterstock_383569114

Δίδυμοι 2017, αυτές είναι οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου!

Από την Λίλιαν Σίμου

Αξιολόγηση νέων ευκαιριών

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Η χρονιά ξεκινά με τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιό σας ακόμη μία φορά. Όμως θα είναι και η τελευταία εμπειρία του είδους αυτού, καθώς ολοκληρώνει την πορεία του στον Τοξότη ως τέλος του 2017.

Είναι ένα από τα δύο σημαντικά χαρακτηριστικά για το νέο σας έτος. Ο Κρόνος ενδυναμώνει τις σχέσεις σας και είναι μία κρίσιμη περίοδος στη ζωή σας, κατά την οποία θα πρέπει να αντιληφθείτε αυτό που αντικατοπτρίζουν οι σχέσεις προς εσάς.

Συχνά είναι ο καθρέφτης σας, επομένως ας επιλέξετε αξιόλογους ανθρώπους και εκείνους που ξέρουν να εκτιμούν και να σέβονται την προσωπικότητά σας.

Μέσω εμπειριών, θα διδαχτείτε να αναγνωρίζετε τους αξιόπιστους ανθρώπους. Αρχικά φαίνεται δύσκολο, θα είναι όμως ευεργετικό.

Ίσως αισθανθείτε πίεση κατά διαστήματα, περιορισμό, πλαίσιο κινήσεων χωρίς ελευθερία.  θα έχετε όμως την δυνατότητα να κρίνετε με περισσότερη σοφία, πως υπάρχουν αξιόλογες επιλογές ακόμη και κάτω από συνθήκες πίεσης. Εξ άλλου θα αποδώσουν η γνώση, η εκπαίδευση, κάθε ιδέα σας.

Για τον Κρόνο στον Τοξότη μπορείτε να πληροφορηθείτε στο ειδικό άρθρο μας.

Ο Δίας, πλανήτης της ανάπτυξης, είναι το δεύτερο σημαντικό δώρο της χρονιάς, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της. Καθώς διανύει το ζώδιο του Ζυγού ως και τον Σεπτέμβριο, θα σχηματίσει ευνοϊκές γωνίες προς το ζώδιό σας.

Όπως θα ενημερωθείτε στο ειδικό αφιέρωμα, ο Δίας στον Ζυγό σας φέρνει σε ισορροπία. Από το ζώδιο του Ζυγού, ρυθμίζετε τις σχέσεις και έχετε άνεση επικοινωνίας, με σοβαρότητα και ιδέες που γίνονται εύκολα αποδεκτές.

Οι κοινωνικές σχέσεις διευκολύνονται, η στάση σας ως προς τη ζωή αλλάζει και γίνεται θετική.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: ΔΙΔΥΜΟΙ 2017 http://astrolife.gr/zodia-astrologia-etisies-provlepsis-zodion-didimi-2017/

Οι άνθρωποι που κερδίζουν θέση στην καρδιά σας αξίζουν και σας προσφέρουν χαρά πλέον. Μαζί, θα δημιουργήσετε το μέλλον!

Από τον Οκτώβριο και μετά, καθώς περνά στον Σκορπιό, θα έχετε περισσότερες ευθύνες προφανώς και ίσως παλέψετε με πείσμα για ένα σημαντικό έργο ή για βαθιές αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

Για τη θέση του Δία στον Ζυγό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Για την θέση του Δία στον Σκορπιό, θα αναφερθούμε την κατάλληλη εποχή.

Ο  Ουρανός, ένας πλανήτης που αλλάζει τα δεδομένα μας, είναι στον Κριό από το 2010. Θα έχει μικρότερη ένταση σταδιακά, αφού απομακρύνεται από το τετράγωνο προς τον Πλούτωνα. Ωστόσο, ακόμη προκαλεί δονήσεις.

Στις δονήσεις αυτές, συμμετέχει φέτος και ο Δίας, που όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, είναι συνοδοιπόρος και σας στηρίζει. Άρα, οι ανατροπές θα έχουν θετικές εξελίξεις, οπότε χαρείτε τον άνεμο αλλαγής αυτή τη χρονιά!

Φίλοι ξαφνιάζουν και φεύγουν απρόοπτα από τη ζωή σας, αλλά σας αφήνουν «χώρο» για νέες φιλίες, περισσότερο ενδιαφέρουσες και ταιριαστές με την δική σας ιδιοσυγκρασία.

Σε ό,τι αφορά τα σχέδια της ζωής και τους στόχους, θα έχετε μία μεγαλύτερη άνεση πλέον να κάνετε αλλαγές, να πρωτοτυπήσετε, να εντυπωσιάσετε, να διαφοροποιηθείτε.

Για τον Ουρανό στον Κριό, περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό»

Ο  Ποσειδώνας  οδηγεί το όνειρο της ζωής και σε ό,τι σας αφορά, θα είναι και φέτος στα ζητήματα του κοινωνικού σας χώρου. Ο Ποσειδώνας για αρκετά χρόνια κινείται στο ζώδιο της κυριαρχίας του, στους Ιχθείς.

Η εικόνα που δίνετε στις συναναστροφές σας, είναι συγκεχυμένη, κάποιες φορές. Αν αυτό σας ενδιαφέρει, προκειμένου να μην είστε αρκετά προβλέψιμοι, θα το πετύχετε. Αν όμως σας ενδιαφέρει να είστε σαφείς, ο Ποσειδώνας δεν βοηθά. Ας είστε συγκροτημένοι, υπομονετικοί, και συγκεκριμένοι.

Αν είστε καλλιτέχνες, θα έχετε έμπνευση και όραμα δημιουργίας.

Με τον Χείρωνα επίσης στους Ιχθείς, μπορείτε να διδάξετε και να διδαχτείτε, με ευαισθησία και κατανόηση, συμπόνια και αγάπη. Χρειάζεται διάκριση, που ευτυχώς για σας, προσφέρει ο Κρόνος, για να μην πέσετε θύμα της γενναιοδωρίας σας.

Ο  Πλούτωνας   πλέον δεν θα είναι τόσο ανατρεπτικός στη ζωή σας, όπως ήταν κατά την τελευταία πενταετία. Η ένταση των τετραγώνων με τον Ουρανό, μειώνεται σταδιακά. θα σας απασχολήσει όμως η ρύθμιση χρεών (αν υπάρχουν), μία επένδυση και η αλλαγή στην ψυχολογική σας διάθεση.

Όμως παρατείνονται οι κλυδωνισμοί, αφού ο Δίας θα απαιτεί ξεκαθαρίσματα ή μία πλήρη ισοπέδωση για να επέλθει κάτι νέο στην αισθηματική και δημιουργική σας ζωή, σε ένα βαθύτερο πεδίο κατανόησης και στους στόχους.

Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, σας έχει ταλαιπωρήσει από πέρυσι. Οραματισμοί και όνειρα επανεξετάστηκαν και δεχτήκατε απογοητεύσεις. Παρ’ όλ’ αυτά όμως, δεν πρέπει να απογοητεύεστε. Διότι υπάρχει πλέον η εμπειρία και ως τα μέσα Μαΐου, μπορείτε να διδαχτείτε από αυτήν.

Η προσγείωση δεν είναι κάτι που σας περιορίζει, γιατί η φύση σας είναι να κινείστε με τη λογική. Κατά συνέπεια, εκλογικεύοντας τα όνειρα και τους στόχους, θα αποφύγετε στο εξής τις πικρίες. Από τα τέλη της Άνοιξης,  ανθίζει η ιδέα, η έμπνευση και ο σχεδιασμός, με ένα τρόπο αντιληπτό και διαφορετικό. Επομένως, θα ανακαλύψετε τρόπους να εξελιχθείτε, θωρακίζοντας τον εαυτό σας.

Οι  εκλείψεις  του  έτους θα περιγραφούν σταδιακά την ανάλογη εποχή.

Συνοπτικά όμως θα λέγαμε πως σας αγγίζουν ως εξής:

Τον Φεβρουάριο θα κάνετε μία νέα αρχή καθώς θα ενδιαφερθείτε για την κοινωνική σας εικόνα, προφανώς επιδιώκοντας να αλλάξετε ανάλογα με τις προσδοκίες και τα όνειρά σας, την έκφρασή σας. Μπορείτε επίσης να στοχεύσετε προς ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον, που θα σας δώσει χαρά, αγάπη και αρμονία.

Τον Αύγουστο, θα έχετε μία ευεργετική επίδραση κατά πάσα πιθανότητα, ανάλογα με τα ατομικά στοιχεία πάντα. Αλλά φωτίζεται ο δρόμος του πνεύματος, ένα ταξίδι, ή μία ενδιαφέρουσα γνωριμία που φέρνει ξένες ιδέες, και πολλές όμορφες στιγμές στη ζωή σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1