Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Ζωδίων: Ζυγός 2017
Ζυγός 2017, αυτές είναι οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο ζώδιο σου! Από τη Λίλιαν Σίμου

shutterstock_383569114

Ζυγός 2017, αυτές είναι οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο ζώδιο σου!

Από την Λίλιαν Σίμου

Νέος κύκλος προοπτικών

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μετά από ένα  μεγάλο χρονικό διάστημα, περίπου ενός έτους, εμπειριών που βιώθηκαν ως δύσκολες ή ως ταλαιπωρίες, απελευθερώνεστε πλέον από τον Σεπτέμβριο του 2016.

Αν και τα γενέθλιά σας του 2016-αν έχετε γεννηθεί μέσα στον Σεπτέμβριο- είναι ακόμη στον απόηχο της ανασφάλειας ή της αβεβαιότητας που βιώσατε, οι μήνες που ακολουθούν ως και τα γενέθλια του 2017, είναι ενθαρρυντικοί.

Κάθε φίλη ή φίλος, γεννημένοι στο ζώδιο του Ζυγού πλέον, ζυγίζει τη ζωή διαφορετικά!

Θα σας συμβούλευα να ξεκινήσετε άμεσα να κάνετε σχέδια και να αλλάξετε στάση ζωής! Χρειάζεστε θετική σκέψη και φυσικά, ένα άνοιγμα στον ορίζοντά σας. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για σας, να κάνετε ανατροπές, δίχως την πίεση των προηγουμένων ετών.

Θα υπάρχουν κάποιες στιγμές κατά τη διάρκεια του έτους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα συμφέροντά σας, και θα αναφερθούμε σ’ αυτές μέσα στους επόμενους μήνες. Θα μοιάζει με μία αφύπνιση, αν χαλαρώνετε τον ρυθμό σας και διστάζετε. Ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια και κατά συνέπεια, δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Από το 2009 και μετά, είχατε αρκετές αλλαγές και απρόοπτα που ενδεχομένως άλλαξαν τις κοινωνικές και προσωπικές ισορροπίες της ζωής σας. Όμως πλέον δικαιούστε να αισιοδοξείτε. Να ανακάμψετε και να απαιτήσετε για σας.

Ο Δίας στον Ζυγό από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 θα σας κάνει πληθωρικούς, ανοιχτούς, θετικούς ξανά προς τις προοπτικές του μέλλοντος.

Για τον Δία στον Ζυγό μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Από τον Οκτώβριο του 2017 και μετά, ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες για σταθερότητα στο εισόδημα ή φέρνει μία αύξηση στο ήδη υπάρχον εισόδημα. Αλλά για το θέμα αυτό, θα αναφερθούμε σε ειδικό αφιέρωμα εκείνη την εποχή.

: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: ΖΥΓΟΣ 2017 http://astrolife.gr/zodia-astrologia-etisies-provlepsis-zodion-zigos-2017/

Με τον Κρόνο στον Τοξότη είχατε αποφασίσει ήδη από τον χειμώνα του 2015 να μειώσετε σε ένα βαθμό τις πολλές και διάσπαρτες γνώσεις και να εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο πεδίο που θα σας απασχολήσει σοβαρά τα επόμενα δύο χρόνια. Για τον λόγο αυτό, από το φθινόπωρο του 2015 πλέον, οι γνωριμίες είναι άνθρωποι που έχουν την γνώση και την εμπειρία να σας βοηθήσουν ή να σας φέρουν περισσότερη ισορροπία με την παρουσία τους. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τους συγγενείς, επιλέγοντας ίσως εκείνους που σας δίνουν την αίσθηση της σταθερότητας και της εμπιστοσύνης.

Θα μπει τάξη στον προγραμματισμό σας και θα έχετε την δυνατότητα να ρυθμίσετε τη ζωή σας με νέο σκεπτικό, ενώ με τον λόγο σας θα πείθετε, γιατί θα εμπνέετε και θα δίνετε την αίσθηση του γνώστη, και του έμπειρου ανθρώπου. Ως τα τέλη του 2017, εκμεταλλευτείτε την θετική επιρροή του Κρόνου στη ζωή σας!

Για τον Κρόνο στον Τοξότη, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Ο Ουρανός στον Κριό, ακόμη μία χρονιά προκαλεί δονήσεις στις σχέσεις και σας φέρνει αντιμέτωπους με εκείνους που προτρέπουν για δράση και αντίδραση. Ωστόσο, έχετε σταδιακά μία μεγαλύτερη ευχέρεια να διαχειριστείτε την επικοινωνία, καθώς τα δύσκολα τετράγωνα ακριβείας προς τον Πλούτωνα, δεν επαναλαμβάνονται. Αφήνετε οριστικά πίσω την δύσκολη πενταετία-εξαετία από το 2009 και μετά.

Με την πάροδο των μηνών μάλιστα, ο Ουρανό σας απελευθερώνει από γνωριμίες που δημιουργούν ρήγμα στην ροή της ζωής σας. Καθώς είναι όμως απαλλαγμένος από δύσκολους συνδυασμούς, ανανεώνει τον τομέα αυτή της ζωής σας και φέρνει εκπλήξεις συχνά ευχάριστες. Έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

Για τον Ουρανό στον Κριό μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Μικρότερη ανησυχία θα έχετε πλέον, καθώς ο Δίας δεν αντιτίθεται πλέον στον Ποσειδώνα και δεν υπερ-τονίζει όπως τους προηγούμενους μήνες, τις δυσκολίες ή το προσωπικό σας ενδόμυχο άγχος. Φυσικά με τον Ποσειδώνα για μερικά χρόνια ακόμη στο ζώδιο των υποχρεώσεων, είναι απαραίτητο να διατηρήσετε με πειθαρχία τις προτεραιότητές σας και να βάζετε τάξη στην καθημερινότητά σας.     

Τα δύσκολα τετράγωνα του Πλούτωνα με τον Ουρανό πλέον δεν θα σας απασχολήσουν, επομένως ξεκινά η αποκομιδή των δώρων του Πλούτωνα,  με πλήρη αναγέννηση και πολλές νέες εμπειρίες, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή σας.

Οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων ως τον Μάιο, δημιουργούν προβληματισμό για μία βαθύτερη αναζήτηση σε πνευματικά πεδία. Αν δεν σας απασχολεί πιθανόν το εσωτερικό μονοπάτι, τότε ας είστε ήρεμοι όσο το δυνατόν ως εκείνη την εποχή, επιδιώκοντας να ανακαλύψετε βιώματα και αδυναμίες ή επιθυμίες ανομολόγητες και να σκεφθείτε πώς θα τα επεξεργαστείτε. Από τον Μάιο και μετά, αλλάζετε στάση ζωής, και σας ενδιαφέρει ένας δημιουργικός στόχος ή μία συμπόρευση με ανθρώπους που θα έχουν κοινή φιλοσοφία με σας.

Οι εκλείψεις του έτους θα αναλυθούν την ανάλογη περίοδο, θα μπορούσαμε να σας πούμε επιγραμματικά πως αφορούν:

Τον Φεβρουάριο, θα σας απασχολήσει μία νέα αρχή στα επαγγελματικά σας, ίσως όμως είστε αρκετά οραματιστές, γι’ αυτό, ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά, ας επεξεργαστείτε καλά τα δεδομένα και τις προϋποθέσεις. Παράλληλα, θα χρειαστεί να ενδιαφερθείτε για την δημιουργική σας πλευρά.

Τον Αύγουστο, θα είναι αρκετά δύσκολο να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή, αφού γίνονται αρκετές αποκαλύψεις ή βιώνετε προκλήσεις σε κοινωνικά πλαίσια. Ωστόσο, θα έχετε μία ξεχωριστή  ευκαιρία για ένα νέο στόχο ή όνειρο.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
6'
35 - 27
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;