Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις ζωδίων: Υδροχόος 2017
Υδροχόος 2017, Αυτές είναι οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου! Από τη Λίλιαν Σίμου

shutterstock_383569114

Υδροχόος 2017, Αυτές είναι οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου!

Από την Λίλιαν Σίμου

Οι σχέσεις σας κι εσείς!

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η χρονιά σας φαίνεται πως ξεκινά με καλές προδιαγραφές, αφού ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Δίας ευνοεί το ζώδιό σας.

Έρχεται να αποδώσει δικαίωση ή δικαιοσύνη, ανάλογα με τις συνθήκες του ατομικού σας ωροσκοπίου. Ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης, θα σας στηρίζει και θα σας ανοίγει νέους ορίζοντες. Θα μπορέσετε να διευθετήσετε θέματα με γνώση, επιμόρφωση, δικαιοσύνη, επαναφέροντας ισορροπία τη ζωή σας.

Ένα ταξίδι στην γνώση ή και επί της ουσίας, σε άλλους τόπους. Θα είναι εφικτό, αν και κατά τη διάρκεια του έτους, θα πρέπει να προσέχετε τις ανατροπές ή τις εκπλήξεις, που φυσικά σας αρέσουν, αλλά δεν είναι κάθε φορά ευχάριστες. Κι αυτό διότι έχετε την τάση να προηγείστε των γεγονότων κι όχι να σας καταλαμβάνουν εξ απροόπτου. Φροντίστε τουλάχιστον να είστε σωστοί, τυπικοί και αληθινοί. Ο Δίας θα φροντίσει να υπερασπιστείτε το δίκαιό σας.

Οι απρόβλεπτες εξελίξεις κατά διαστήματα, ας μην σας ανησυχούν, καθώς ό,τι κι αν προκύψει, θα επικρατήσει το φως και η αίσθηση της δικαίωσης θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τον ρυθμό σας. Ίσως μάλιστα προκληθείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες.

Στην συνέχεια, από τον Οκτώβριο και μετά, θα είναι ο Δίας στον Σκορπιό για ένα περίπου χρόνο. Από τότε πλέον θα πρέπει να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την προώθηση του έργου σας. Θα έχετε αναγνωρισιμότητα, αν και παράλληλα υπάρχουν απαιτήσεις και ανταγωνισμός. Μπορείτε όμως να κάνετε πολλά, μέσα από συνθήκες πιεστικές και να προσδιορίσετε το κοινωνικό σας προφίλ εκ νέου.

Για τον Δία στον Ζυγό μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Για τον Δία στον Σκορπιό, θα αναφερθούμε εκείνη την εποχή.

Ο Κρόνος, κυβερνήτης σας (μαζί με τον Ουρανό),  στο  ζώδιο  του  Τοξότη, καθορίζει μία διετία με συγκεκριμένες δημιουργικές ανησυχίες.

Η διετία αυτή ξεκίνησε από τις αρχές του 2015 σε αργούς ρυθμούς, αλλά από το φθινόπωρο του 2015, είστε πλέον σε μία ουσιαστική αναζήτηση του στόχου της ζωής. Πολλές οι ιδέες σας, πολυσυλλεκτικοί συνήθως, κοινωνικοί και ικανοί να ξεχωρίζετε τα σημαντικά δώρα από τον περίγυρό σας, φθάνετε σε ένα σημείο να αξιολογήσετε πλέον αυτά που δεχτήκατε. Ίσως είναι δύσκολο να γίνει η επιλογή, αλλά με διορατικό τρόπο θα ξεχωρίσετε τα θέματα που είναι πρωτεύοντα για σας και θα ξεκινήσετε να τα σχεδιάζετε πλέον συστηματικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2017 http://astrolife.gr/zodia-astrologia-etisies-provlepsis-zodion-idrochoos-2017/

Δύσκολες οι φιλικές σχέσεις κάποιες φορές, καθώς δημιουργούνται αποστάσεις.

Είναι σημαντική η περίοδος αυτή, αν και ενδέχεται να αισθάνεστε κατά διαστήματα άβολα, γιατί προγραμματίζετε καλύτερα τα επόμενα βήματα.

Για τον Κρόνο στον Τοξότη μπορείτε να πληροφορηθείτε στο ειδικό άρθρο μας.

  Ο  Ποσειδώνας   σας ωθεί να ονειρευτείτε την σιγουριά και την ασφάλεια, αλλά είναι δύσκολο να είστε πρακτικοί σε θέματα υλικά. Κατά συνέπεια, δεν αποκλείεται να πρέπει να βάλετε όλη την «τέχνη» σας προκειμένου να πετύχετε το θετικό αποτέλεσμα. Εκείνο που είναι δύσκολο για σας, είναι να αντιμετωπίσετε την εξαπάτηση στον οικονομικό τομέα. Για τον λόγο αυτό, ας είστε διορατικοί, σε εγρήγορση και έντιμοι στις συναλλαγές. Ας μην εμπιστεύεστε δίχως ασφαλιστικές δικλείδες, τις συμφωνίες.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στους Ιχθείς».

Ο  Ουρανός ,δεύτερος κυβερνήτης σας, από το 2010 κινητοποιεί αλλαγές στις γνωριμίες και στον περίγυρό σας.

Απρόοπτες συναντήσεις, γνωριμίες που εντυπωσιάζουν, αλλά και νέα γνώση, προσδίδουν μία ανατρεπτική πινελιά στη ζωή σας. Δύσκολα θα μπορείτε να είστε σε ηρεμία, γι αυτό ας προσέχετε λίγο περισσότερο την ένταση και τις αντιπαραθέσεις. Στις συζητήσεις θα φανείτε εκκεντρικοί, αλλά σίγουρα θα μαγνητίζονται από τον λόγο σας.

Κάποιες φορές, η παρόρμηση μπορεί να διαλύσει σχέσεις ή να σας φέρει εμπόδια σε συνεννοήσεις. Για τον λόγο αυτό, ας είστε με ένα πνεύμα ειρήνης και συνεννόησης, κυρίως όταν οξύνονται οι συνθήκες.

Περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας θα βρείτε στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό».

Ο Πλούτωνας από το 2010 σας απασχολεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δύναμη του υποσυνειδήτου. Μνήμες βιωματικών εμπειριών, απωθημένα, ανασφαλή συναισθήματα, ανεκπλήρωτοι πόθοι, υποκινούν κάποιες φορές τις επιλογές σας. Δύσκολο να αντιληφθείτε αυτό που κρύβετε στα βάθη της ψυχής. Ωστόσο, αν ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας δρόμο, θα έχετε αποκαλύψεις και μία εκ βαθέων μεταμορφωτική ανέλιξη.

Εμπειρίες μεταφυσικές μπορεί να σας εντυπωσιάσουν.

Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας  «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω»

Το καρμικό σας μονοπάτι με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, είναι ένα μονοπάτι που ως τον Μάιο θα σας οδηγήσει σε αυτογνωσία και θα αντιμετωπίσετε χρέη του παρελθόντος. Αν είστε με την πλευρά του δικαίου, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, θα βρείτε λύσεις. Ωστόσο, η περίοδος έχει και ένα βαθύτερο μήνυμα, για την καρμική σας απελευθέρωση και την εσωτερική σας συνειδητοποίηση. Στην πορεία, από τον Μάιο και μετά, θα αντιληφθείτε πως οι σχέσεις απαιτούν μία διαφορετική προσέγγιση και είναι απαραίτητο να εξελιχθείτε μέσα από αυτές.

Οι εκλείψεις  του έτους είναι μία σημαντική εμπειρία για σας. Θα αναφερθούμε διεξοδικά εκείνη την εποχή, ωστόσο, τα γενέθλιά σας του 2017 ξεκινούν σε περιβάλλον εκλείψεων.

Τον Φεβρουάριο θα ενδιαφερθείτε για τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους και για την οικονομική και συναισθηματική σας ασφάλεια.

Ενώ τον Αύγουστο, οι εκλείψεις θα σημάνουν για σας ένα ξεκαθάρισμα σε προσωπικά πιστεύω και σε σχέσεις ή συνεργασίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;