Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις ζωδίων: Λέων 2017
Λέων 2017, αυτές είναι οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου! Από τη Λίλιαν Σίμου

shutterstock_383569114

Λέων 2017, αυτές είναι οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου!

Από την Λίλιαν Σίμου

Ολοκλήρωση δημιουργικού έργου

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Με διστακτικό ρυθμό από το 2015 και πιο αποφασιστικό κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου του 2015, κυρίως, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Κρόνος ξεκίνησε να ενθαρρύνει την δημιουργική σας πλευρά και να στηρίζει τις σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή.

Ως τα τέλη του 2017 λοιπόν, ολοκληρώνετε αυτό το έργο. Κινείται για τελευταία χρονιά στον Τοξότη και μπορείτε να εκπληρώσετε σημαντικές επιλογές, να κριθεί το σύνολο του έργου σας, να διακρίνετε με μεγαλύτερη σύνεση ποιος άνθρωπος είναι σε θέση να σταθεί πλάι σας, να αποφασίσετε την επισημοποίηση μίας σχέσης.

Καθώς δεν υπάρχει διάθεση για λάθη πλέον, κατά τη διάρκεια αυτού του γενεθλιακού σας έτους, ως τα τέλη του 2017, θα μπορείτε να επιλέξετε τους ανθρώπους που κερδίζουν μία σημαντική θέση στην καρδιά σας, είτε ως σχέση ερωτική, είστε ως προσωπική φιλία και συναισθηματική σύνδεση. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, δεν θα σπαταλήσετε πλέον συναίσθημα για όσους δεν εκτιμούν την παρουσία σας.

Η ψυχαγωγία θα έχει νόημα και ουσία, θα γνωρίζετε στο εξής αυτό που σας δίνει χαρά.

θα ορίζετε καλύτερα την ζωή σας με σοφία, επιλογές ξεχωριστές, σημαντικές αποφάσεις και στόχους.

Είναι σημαντικό να αξιοποιηθεί κάθε ταλέντο και δεξιότητά σας.

Είστε δημιουργικοί, αλλά κάποιες φορές καθυστερεί το έργο σας. Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο να το επεξεργαστείτε και να το αναπτύξετε, μπορείτε πλέον όμως να αποφασίσετε γι’ αυτό, προσθέτοντας τεχνογνωσία ή μία κατάρτιση που θα σας εξελίξει και θα προωθήσει κάθε δημιουργία.

Μέχρι τότε, θα σας απασχολήσουν όνειρα και στόχοι που ακόμη δεν έχουν εκφραστεί ανοιχτά, ή δεν είχατε την δυνατότητα να καλλιεργήσετε και να υλοποιήσετε. Σας έχουν ταλαιπωρήσει, εμπόδια απρόσμενα ίσως σας έχουν καθυστερήσει.

Ωστόσο, όλη αυτή η καθυστέρηση ήταν σημαντική προκειμένου να αναπτύξετε καλύτερα αυτά τα σχέδια και να τα προσαρμόσετε στις ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής. Λόγω του ότι από την φύση σας δεν είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι, αυτό φάνηκε λίγο δύσκολο, αλλά σας έκανε ικανούς να αντιδράτε περισσότερο άμεσα στα γεγονότα που εκπλήσσουν και ανατρέπουν την καθημερινότητά σας. Ευτυχώς στο εξής δεν θα υπάρξει ακριβές τετράγωνο ανατροπών, μεταξύ των μεγάλων πλανητών που προκάλεσαν αναταραχές, του Ουρανού και του Πλούτωνα.

Για τον Κρόνο στον Τοξότη, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: ΛΕΩΝ 2017 http://astrolife.gr/etisies-astrologikes-provlepsis-zodion-leon-2017/

Από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και μετά, μεταφέρεται η επεκτατική δύναμη του Δία στον Ζυγό και από το ζώδιο αυτό θα είστε περισσότερο συνεργάσιμοι, διαλλακτικοί και θα αναζητήσετε τις κοινωνικές σχέσεις που σας προσφέρουν ιδέες, όραμα, προοπτική. Η κοινωνικότητα αυτή θα είναι ένα δώρο για τα επόμενα βήματα και σίγουρα θα ανατρέψει ό,τι έχει παραμείνει στάσιμο για καιρό.

Για τον Δία στον Ζυγό  μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις ιδεολογικές σας εκτιμήσεις και μπορεί να αλλάξετε οπτική πολλές φορές, σε θέματα που έχουν να κάνουν με γνώση και τη φιλοσοφία της ζωής. Θα είναι αρκετά δύσκολο να παραμείνετε στις ίδιες θέσεις, αλλά θα είστε περίεργοι για το καινούργιο, το διαφορετικό και το πρωτότυπο. Η επαφή με το εξωτερικό, αλλά και με ανθρώπους που έχουν διαφορετική νοοτροπία από τη δική σας, θα είναι σημαντική. Μην ξεχνάτε πως ευνοεί το ζώδιό σας.

Για τον Ουρανό στον Κριό, περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό»

Μην στέκεστε ανενεργείς μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας.

Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές αλλά σταδιακά πλέον μειώνεται η διαρκής αναστάτωση, χαλαρώνει η πίεση και θα ωφεληθείτε, αφού θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές.

Σημαντικές εμπειρίες σας περιμένουν, αλλά και απομάκρυνση από τις ήδη υπάρχουσες συνήθειες, με υποχρεώσεις που δεν είναι σταθερές, αλλά και δεν είναι εύκολες συχνά. Δεν σας ταιριάζει να λειτουργείτε υπό πίεση, πρέπει όμως να κάνετε υπομονή και αυτή την χρονιά. Θα ανακαλύψετε πως η αντοχή σας δοκιμάζεται, αλλά είναι και αρκετά ενδιαφέρουσα η εμπειρία που προκύπτει, αφού κατανοείτε τις δυνατότητές σας και χειρίζεστε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας.

Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας  «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω»

Οι Δεσμοί της Σελήνης, βρίσκονται  στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και για την περίπτωσή σας, θα λέγαμε πως βιώνετε ως τον Μάιο, την ανάγκη να κατανοήσετε τις αξίες ή να εδραιώσετε μία ασφαλή πορεία. Από τον Μάιο και μετά, θα είναι ένας σχετικά εύκολος δρόμος συνειδητών επιλογών, καθώς περνούν στον άξονα του Λέοντα και του Υδροχόου. Ας περιμένετε εξελίξεις για μία διετία λοιπόν.

Οι εκλείψεις  του έτους θα αναπτυχθούν σε ειδικά αφιερώματα την κατάλληλη εποχή. Ωστόσο, θα μπορούσαμε να δώσουμε μία γενική εικόνα.

Τα φετινά σας γενέθλια του 2016 ξεκινούν με μία έκλειψη λιγότερο αισθητή, αφού θα είναι παρασκιάς και δεν θα είναι εμφανής από τη γη, απέναντι από το ζώδιό σας. Θα μπορούσε να σας προϊδεάσει όμως για τις εκλείψεις που ακολουθούν κατά τη διάρκεια του νέου έτους, 2017.

Τον Φεβρουάριο του 2017, οι δύο εκλείψεις αγγίζουν τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών, αφ’ενός, και τα οικονομικά σας, αφετέρου. Κατά συνέπεια, θα σας απασχολήσει ένα νέο ξεκίνημα για να βελτιώσετε τις υποθέσεις σας.

Οι επόμενες εκλείψεις του 2017, συμπίπτουν με τα νέα σας γενέθλια, το επόμενο καλοκαίρι και σηματοδοτούν μία σημαντική χρονιά για σας, ανάλογα και με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά και φυσικά τα ατομικά σας προγνωστικά συστήματα. Θα υπερτονιστεί η προσωπική φιλοδοξία και η προσδοκία για πιο εναρμονισμένες σχέσεις ή ανανέωση των σχέσεων. Θα είναι ένα σημαντικό έτος, για το οποίο θα αναφερθούμε αναλυτικά εκείνη την εποχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;