Beauty and the Beast: Το τραγούδι της Emma Watson διέρρευσε μέσα από μια...κούκλα!
Η ταινία μπορεί να είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017, ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει την Disney από το να μας τροφοδοτεί με μικρά κομμάτια πληροφορίας μήνα με τον μήνα!

Beauty and the Beast

Η ταινία μπορεί να είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017, ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει την Disney από το να μας τροφοδοτεί με μικρά κομμάτια πληροφορίας μήνα με τον μήνα!

Αυτήν την φορά η αποκάλυψη έγινε μέσα από μια κούκλα της Belle, από το Beauty and the Beast, η οποία βρίσκεται κατά εκατοντάδες στα ράφια των παιχνιδάδικων της Αμερικής προτού ακόμη κυκλοφορήσει η ταινία.

Η κούκλα αυτή, μόλις πατήσει κανείς ένα κουμπί, ξεκινά και τραγουδά το “Something There” με την φωνή της Emma Watson, προφανώς από την ταινία που περιμένουμε με τόση ανυπομονησία!

New live-action singing Belle has been spotted in stores #beautyandthebeast #batb #beourguest #taleasoldastime #disney #emmawatson #danstevens #lukeevans #joshgad #ewanmcgregor #emmathompson #ianmckellen #stanleytucci #gugumbatharaw #kevinkline #hattiemorahan #billcondon #beautyandthebeast2017 …. Repost from @toycollector6202: Omg!!!!!! This is the first look of the live action Beauty and the Beast Belle doll!!!!! And she sings!!!!! Found this pic from @disneyfancollector @disneyeverafter_aprillilly #dollphotogallery #dollstagram #dollphotography #belle #beautyandthebeast #liveaction #omg #yasss #singingdoll #toycollector6202

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Beauty & the Beast Movie News (@beautyandthebeastmovienews) στις

Την παρατήρηση έκανε ένας χρήστης του Instagram και fan της ταινίας που παρατήρησε την κούκλα σε ένα κατάστημα παιχνιδιών. Φυσικά, το πόσταρε στα social media και έγινε viral, αναγκάζοντας ακόμη και τον Jack Morrissey, τον παραγωγό της νέας ταινίας, να παραδεχτεί πως πρόκειται για την φωνή της Watson.

Ο Morrissey, μάλιστα, αναδημοσίευσε το βίντεο και στο δικό του Instagram βάζοντας τέλος μια για πάντα στις αμφιβολίες πως αυτή είναι η φωνή της αγαπημένης μας Emma.

? Well there it is, straight from the shelves at Toys R’ Us…? ・・・ @The_West_Wing_ : Get ready for this one guys… FIRST LISTEN AT EMMA SINGING “SOMETHING THERE”!!!! I am officially floored, if she wasn’t perfect enough this has absolutely nailed her as #Belle! I cannot wait for this movie!!! ?? Recording taken from the singing Belle Hasbro doll! Not sure who to credit though, sorry! . #BeautyandtheBeast #Disney #EmmaWatson #Belle #BillCondon #BeOurGuest #taleasoldastime

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Jack Morrissey (@therealjackmorrissey) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;