Sexbots: Εξερευνώντας την ιδέα του σεξ με ρομπότ!
Και όμως, είναι αλήθεια! Οι ειδικοί αναφέρουν πως η σεξουαλική επαφή με ρομπότ πιθανότατα θα είναι δυνατή σε μερικούς μήνες από τώρα!

Roxxxy

Και όμως, είναι αλήθεια! Οι ειδικοί αναφέρουν πως η σεξουαλική επαφή με ρομπότ πιθανότατα θα είναι δυνατή σε μερικούς μήνες από τώρα!

Το σεξ με ρομπότ σύντομα δεν θα είναι κάτι που βλέπεις μόνο σε σειρές όπως το Westworld, αλλά θα συμβαίνει στην πραγματικότητα!

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Λέβι, ειδικό στα θέματα τεχνητής νοημοσύνης “Το σεξ με τα ρομπότ βρίσκεται εξαιρετικά κοντά, με τα πρώτα sexbots να έρχονται…κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο”.

Η Abyss Creations, εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια, θα αρχίσει από του χρόνου να πουλάει sexbots, φτιαγμένα για να μοιάζουν με ανθρώπους και με την ικανότητα να μιλάνε και να κινούνται σαν άνθρωποι.

Σύμφωνα με τους υπερασπιστές του σεξ με ρομπότ, η συγκεκριμένη πράξη δεν θα υποβαθμίσει τις ανθρώπινες σχέσεις παρά θα οδηγήσει στην βελτιστοποίηση της σεξουαλικής εμπειρίας.

Ο Λέβι ανέφερε, επίσης, πως θα ήταν ανοιχτός στην ιδέα του γάμου με ρομπότ μέχρι το 2050. Τα ρομπότ θα έχουν μεν ανθρώπινα πλεονεκτήματα όπως η υπομονή, η ευγένεια, η προστατευτικότητα και η τρυφερότητα αλλά δεν θα έχουν τα ίδια μειονεκτήματα, π.χ. ζήλια, αγένεια, αυταρέσκεια” αναφέρει ο Λέβι, “εκτός αν θες να τα έχουν”.

Σε μια πιλοτική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Imagineering στη Μαλαισία, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο City, ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να μιλήσουν για το πως αντιλαμβάνονται τα ρομπότ, συμπεριλαμβάνοντας το πως νιώθουν για την έλξη ή την οικειότητα με ένα ρομπότ.

Αν και πολλοί ήταν ανοιχτοί στο ενδεχόμενο του να ασκήσει έλξη ένα ρομπότ στον άνθρωπο, όταν τους ρώτησαν αν θα είχαν έναν ρομπότ ως εραστή, οι περισσότεροι είπαν όχι.

Μένει, λοιπόν, να δούμε τι θα γίνει μόλις κυκλοφορήσουν τα sexbots στην αγορά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;