Ας κάνουμε όλοι τις ευχές μας πραγματικότητα -
Τελευταίο άρθρο για το 2016 λοιπόν και θα πω ότι μακάρι να κρατήσουν οι ευχές μας όχι 10 μέρες, αλλά ένα χρόνο ολόκληρο. Να συνεχίσουμε να είμαστε αισιόδοξοι και να ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά

tumblr_static_life-is-beautiful-wallpaper-340

Together we stand, Divided we fall

Τι ωραίες γιορτινές μέρες! Τι ωραίες ευχές! Τι ωραία που περνάμε! Γενικά, μια ωραία κατάσταση!!

Προσωπικά, πάντα εύχομαι να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία. Είναι το πιο βασικό νομίζω, χωρίς όμως να υποτιμώ και όλες τις άλλες ευχές. Σίγουρα ο κάθε ένας έχει τις δικές του ευχές, τα δικά του όνειρα, τα δικά του θέλω και παλεύει με νύχια και με δόντια να τα κάνει πραγματικότητα. Κάποιοι τα καταφέρνουν, κάποιοι τα παρατάνε. Κάποιοι πάλι για να τα καταφέρουν, πατάνε όπου βρουν. Ό,τι μπορεί κάνει ο καθένας!

Κάθε νέα χρονιά που έρχεται, ευχόμαστε να είναι καλύτερη από την περσινή. Κάθε πέρσι και καλύτερα λέμε. Κάθε αρχή του χρόνου κάνουμε ευχές, υποσχόμαστε πράγματα, ξεκινάμε προσπάθειες. Αναρωτιέμαι αν ποτέ σκεφτόμαστε στο τέλος του χρόνου αυτά που υποσχόμαστε στην αρχή του.

Τελευταίο άρθρο για το 2016 λοιπόν και θα πω ότι μακάρι να κρατήσουν οι ευχές μας όχι 10 μέρες, αλλά ένα χρόνο ολόκληρο. Να συνεχίσουμε να είμαστε αισιόδοξοι και να ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά (ή καλύτερα) και ότι μετά τα Φώτα δεν θα επιστρέψουμε στον κλασικό κλαψ….ικο εαυτό μας. Θέλω να ελπίζω ότι δεν λέμε τις ευχές απλά και μόνο επειδή τις λένε οι άλλοι και θέλουμε και εμείς να ανανεώσουμε το status μας στο facebook.

Κυρίως εύχομαι να μην τα παρατήσουμε τόσο εύκολα όσο άλλες χρονιές. Να μην ξεκινήσουμε να κάνουμε κάτι και να το αφήσουμε στη μέση. Να μην κωλώσουμε στην πρώτη δυσκολία που θα βρούμε. Να μην “ξοδέψουμε” όλη μας την όρεξη στα πρώτα βήματα και μετά δεν έχουμε τίποτα άλλο να μας σπρώξει.

Και ας κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μόνο όλοι μαζί θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Ομαδικά και με συνεννόηση θα μπορούμε να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας. Άλλωστε δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον μάταιο κόσμο, είμαστε κοινωνία. Όλοι απολαμβάνουμε τα καλά αλλά όλοι τρώμε στη μούρη και τα κακά και ας φταίει μόνο ένας.

Πολλές φορές (και ίσως το έχω ξαναγράψει) έχω σκεφτεί και καταλήξει ότι εθνικός μας ύμνος θα έπρεπε να είναι το Hey You, των Pink Floyd. Χαρακτηριστικό της κοινωνίας μας να ενώνεται στα καλά και να χωρίζεται στα άσχημα. Μόνιμη ευχή μου λοιπόν να αλλάξει αυτό και να είμαστε ενωμένοι όσο μπορούμε περισσότερο. Είτε στους μικρόκοσμούς μας είτε στο ευρύτερο περιβάλλον μας. Πολλά μυαλά και καρδιές είναι πάντοτε καλύτερα από ένα.

Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και ελπίδα για όλους. Και ας θυμόμαστε ότι τις ευχές μας εμείς τις κάνουμε πραγματικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;