Φοιτητική Ζωή στα Χανιά! Ο δεκάλογος!
Η φοιτητική ζωή στα Χανιά είναι φουλ δυνατή και θα το καταλάβεις πολύ γρήγορα!

Chania_-_Venetian_harbor_1

Η φοιτητική ζωή στα Χανιά είναι φουλ δυνατή και θα το καταλάβεις πολύ γρήγορα!

1. Αρχίζοντας τον δεκάλογο αξίζει να σου αναφέρω ότι τα Χανιά είναι μια πόλη με τεράστια ιστορία. Η πόλη έχει περίπου 110 χιλιάδες κατοίκους. Συγκεκριμένα το κέντρο της πόλης είναι γεμάτο με ιστορικά σημεία τα οποία σε περιμένουν να ανακαλύψεις.

Ενδεικτικά θα σου αναφέρω την Δημοτική Πινακοθήκη Χανιών, το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, τους τάφους των Βενιζέλων και την Δημοτική Αγορά Χανιών.

2.Στα Χανιά μπορείς να φτάσεις είτε με πλοίο, είτε με αεροπλάνο καθώς το αεροδρόμιο της πόλης βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη. Σε συμβουλεύω να κλείνεις τα εισιτήρια σου όσο πιο νωρίς γιατί μόνο έτσι θα πετύχεις καλύτερες τιμές.

3. Από φοιτητιτόκοσμος γίνεται πανικός.

Στην ιστορική πόλη των Χανίων εδρεύουν 2 Τμήματα του ΤΕΙ Κρήτης. Αυτά είναι το τμήμα ηλεκτρονικής και το τμήμα Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών.

Στα Χανιά εκτός από το ΤΕΙ Κρήτης εδρεύει και το Πολυτεχνείο Κρήτης. Η Πολυτεχνειούπολη καταλαμβάνει έκταση 2900 στρεμμάτων. Εκτός από την έκταση αυτή, το ίδρυμα έχει στην κατοχή του και άλλα παραδοσιακά και ιστορικά κτίρια, όπως τη Γαλλική Σχολή και το Ενετικό Συγκρότημα.

4. Η ευκαιρία που σου έχει δοθεί να σπουδάσεις στα Χανιά είναι μια ευκαιρία να γνωρίσεις όλη την Κρήτη. Για αυτό και οι καλοκαιρινές σου διακοπές θα είναι απλά τέλειες! Περιττό να σου πω πως τα Χανιά είναι γεμάτα πανέμορφες γαλάζιες παραλίες!

5. Η καρδιά της διασκέδασης χτυπά στην “Σπλάντζια”, εκεί θα βρεις πάρα πολλά ουζερί στα οποία συχνάζουν και πολλοί φοιτητές. Στο «Πλάτανος της Σπλάντζιας» και «το Καφενείο» θα γνωρίσεις πολλούς φοιτητές οι οποίοι σχηματίζουν τεράστιες παρέες, όχι και άσχημα ε;

6. Για καφέ μπορείς να πας στο κέντρο της πόλης!

7. Αν φοβάσαι ότι θα χάσεις τις αγαπημένες σου ταινίες πηγαίνοντας, το Mega Place θα σου λύσει τα χέρια καθώς είναι ένας πολυχώρος ο οποίος διαθέτει και αίθουσες κινηματογράφου

8. Στα Χανιά επίσης δεν θα δυσκολευτείς να βρεις σπίτι καθώς καινούργιες γκαρσονιέρες παίζουν από 200 ευρώ.

9. Μια μοναδική εκδρομή για να ξεσκάσεις και λίγο ακούει στο όνομα Φαράγγι της Σαμαριάς. Το μεγαλύτερο φαράγγι της χώρας έχει απόσταση 18 χιλιόμετρα και πολλοί τουρίστες το διασχίζουν κάθε χρόνο. Η ομορφιά του θα σε γοητεύσει!

10. Τέλος, για καφέ ή φαγητό, μην κολλάς καθόλου. Το delivery στα Χανιά αναβαθμίστηκε αφού ο deliveras έφτασε και εκεί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1 
 1