Athens Music Festival: CLUB DES BELUGAS feat. Brenda Boykin -Μαρίζα Ρίζου - MIKRO
Η καλύτερη επιλογή για να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να ξεκινήσουμε χορεύοντας τις γιορτές!!! Απόψε μη το χάσετε!

unnamed (3)

To ATHENS MUSIC FESTIVAL φιλοδοξεί να γίνει το “σημείο συνάντησης” κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με την αφρόκρεμα των Ελλήνων καλλιτεχνών. Πρόκειται για μία πρόταση που ξεπερνά τα τετριμμένα φέρνοντας κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και προσκαλώντας τους να συνεργαστούν επί σκηνής.

Το φεστιβάλ αυτό ξεκινά στις 17 Δεκεμβρίου με τις συναυλίες του Goran Bregovic και της Γιώτας Νέγκα και θα παρουσιάζει δύο διαφορετικές μουσικές παραστάσεις κάθε μήνα μέχρι και τον Μάρτιο του 2017.

Δεύτεροι προσκεκλημένοι οι πρωτοπόροι της Nu-jazz μουσικής, Club des Belugas, σε super χορευτική διάθεση θα συναντήσουν ένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα σχήματα της ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής τους Mikro και τη Μαρίζα Ρίζου με την ξεχωριστή φωνή και τη δυνατή σκηνική παρουσία.

Ένας συνδυασμός εκρηκτικός, καθώς η swing, funky μουσική φλερτάρει με τη jazz και τους ηλεκτρονικούς ήχους.

Καλεσμένος του ATHENS MUSIC FESTIVAL είναι και ο γνωστός παραγωγός και διευθυντής προγράμματος του PEPPER Γιώργος Μουχταρίδης ο οποίος θα ανοίξει τη βραδιά και θα συνεχίσει με τις μουσικές επιλογές του και μετά το live.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου!
Η καλύτερη επιλογή για να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να ξεκινήσουμε χορεύοντας τις γιορτές!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;