Ζώδια: Άρης στους Ιχθείς και εβδομαδιαίες προβλέψεις
Άρης στους Ιχθείς και εβδομαδιαίες προβλέψεις Από την Λίλιαν Σίμου

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Άρης στους Ιχθείς και εβδομαδιαίες προβλέψεις Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων ξεκινά με την αλλαγή θέσης του Άρη, που περνά στο ζώδιο των Ιχθύων. Ζώδιο πνευματικό και ιδιαίτερα ευαίσθητο, ταιριάζει με την εποχή που ξεκίνησε με την γέννηση του Ιησού.

Ο Άρης θα είναι στους Ιχθείς από τις 19 Δεκεμβρίου ως τις 27 Ιανουαρίου 2017.

Με τον Άρη σε αυτή τη θέση του τόσο ρομαντικού συναισθήματος των Ιχθύων, η ευαισθησία και η συμπόνια θα είναι έντονα ανεπτυγμένη. Θα μας δημιουργήσει ένα έντονο ρομαντισμό, φαντασία και θα νιώσουμε την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Δεν θα έχουμε όμως αποφασιστικότητα και πρακτική σκέψη στη δράση και θα είναι δύσκολο να κάνουμε σαφείς επιλογές.

Τις περισσότερες φορές θα χρειαστούμε παρακίνηση για να ενεργήσουμε ή για να πάρουμε μία απόφαση.

Ευαισθητοποιημένοι, θα αντιδράμε  έντονα ισχυρά και η ενεργητικότητα θα μεταβάλλεται εύκολα, ανάλογα με την ψυχική μας διάθεση.

Η θέση του Άρη σ’ αυτό το ζώδιο, ωθεί σε μία φυγή εκτός πραγματικότητας. Απροσδιόριστοι και ασαφείς κάποιες φορές, αδυνατούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινής ζωής.

Θα νιώσουμε την ανάγκη να βοηθήσουμε και να υπερασπιστούμε τους πιο αδύναμους. Να προσφέρουμε την γενναιοδωρία μας σε χώρους όπου οι άνθρωποι είναι έγκλειστοι ή υποφέρουν.

Θα μας εγκλωβίζει η θλίψη, η συμπόνια, η λύπη, το συναίσθημα και μπορεί να γίνουμε θύματα ή (σε περίπτωση που λειτουργεί η αρνητική μας πλευρά στο σύνολο του χάρτη) θύτες.

Είναι μια θέση που ευνοούνται οι δραστηριότητες τέχνης (μουσική-χορός-ποίηση-ζωγραφική), αλλά και η ενασχόλησή μας σε τομείς της Ιατρικής( νοσοκομεία) ή σε ιδρύματα- και χώρους εγκλεισμού όπως είναι οι φυλακές.

 

Ο Άρης στους Ιχθείς προκαλεί να δράσουμε με διαφορετικό, ευέλικτο τρόπο. Θα έχουμε διακυμάνσεις συναισθηματικές ή η δράση μας θα εξαρτηθεί από τις εντυπώσεις και τα συναισθήματα που απορροφάμε από το περιβάλλον…

Τα αρνητικά:

-Λανθασμένες κινήσεις ή πρωτοβουλίες

-Περίπλοκες δραστηριότητες, όχι ξεκάθαρες

-Προδοσία, πλάνη και ψέμα

-Τραυματισμός ψυχικός ή σωματικός

-Αποτυχημένη προσπάθεια από έλλειψη οργάνωσης

-Απροθυμία για συνεργασίες

-Συμπλέγματα ανωτερότητας ή κατωτερότητας στις σχέσεις

– Αποφυγή χρήσης αλκοόλ, φαρμάκων, τσιγάρου, συντηρητικών στις τροφές

 

Τα θετικά:

-Απελευθέρωση από ό,τι μας καθηλώνει

-Τόλμη και νέα προσπάθεια προς ένα όραμα

-Νέες κατακτήσεις πλατωνικές  αρχικά προφανώς

-Καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργία

-Ετοιμότητα και ευελιξία στη δράση

-Ιδεολογία που οδηγεί σε νέες διαδρομές αναζήτησης

 

Αρχικά όμως μπορεί να λειτουργήσει περισσότερο η προδιάθεση για το αρνητικό μέρος του συνδυασμού, έως ότου επιτρέψουμε στην διαισθητική μας αντίληψη να μας οδηγήσει έξω από τις πλάνες και το τέλμα.

 

Σημαντικές ημερομηνίες:

 

24 Δεκεμβρίου (ήδη έχει εμβέλεια από 21 ως 27) εξάγωνο προς τον Ήλιο

Ημέρες όπου κάνουμε όνειρα με εφικτούς στόχους ή ωριμάζει η επιλογή, ανάληψη ευθυνών και αποφασιστικότητα

 

 

26 και 27 Δεκεμβρίου: σύνοδος με τον Νότιο Δεσμό

Λάθη του παρελθόντος βγαίνουν στο φως, δυσκολία ανάδειξης του έργου μας, προδοσία ή απομυθοποίηση. Πολύ καλό για ενδυνάμωση μέσα από εμπειρίες και αποφυγή πλάνης, διαλογισμό και πνευματική ανάταση.

 

31 Δεκεμβρίου και 1η Ιανουαρίου: σύνοδος με τον Ποσειδώνα

Πολύ ενδιαφέρουσα όψη για όνειρα, οραματισμό, καλλιτεχνική έμπνευση, πνευματική εργασία. Όχι όμως για πρακτικές επιλογές, προσοχή σε πλάνη και τυχερά παιχνίδια!

 

11 και 12 Ιανουαρίου (η όψη έχει και 3 μέρες εμβέλεια): εξάγωνο προς Πλούτωνα

Δράση που συνδέει το όνειρο με την υλοποίηση, το πείσμα της ανάπτυξης και εξέλιξης.  Φυσική αναζωογόνηση, ενδυνάμωση μετά από κάποια περίοδο φυσικής εξασθένησης.

 

16 και 17 Ιανουαρίου: σύνοδος με τον Χείρωνα

Θεραπευτική ικανότητα, διδασκαλία πνευματική, έμπνευση δημιουργική. Επουλώνουμε τραύματα προδοσίας και απομυθοποιούμε εκείνους που μας γοήτευσαν έχοντας ένα προσωπείο.

 

18 και 19 Ιανουαρίου: τετράγωνο προς τον Κρόνο, χιαστί προς τον Δία

Μία ίσως σκληρή προσγείωση, μετά από μακροχρόνια περίοδο ευπιστίας ή αφέλειας. Θα προκύψει θετικό αποτέλεσμα, μόλις συνειδητοποιήσουμε αυτό που συμβαίνει. Αν έχουμε εξαπατήσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα κάποιον, θα αποκαλυφθεί η εξαπάτηση. Προσοχή σε ευαισθησίες υγείας.

 

 

Κριός

Η περίοδος αυτή θα είναι υποτονική και θα δημιουργεί ασάφεια, άγχος, κάνοντάς σας διστακτικούς, λιγότερο παρορμητικούς. Μπορεί το άγχος να διατηρηθεί ακόμη για ένα χρονικό διάστημα, γιατί γενικά είστε σε μία ομιχλώδη κατάσταση εσωτερικά και αυτό μειώνει την προώθηση των ιδεών σας, αλλά σίγουρα θα αισθανθείτε σύντομα πιο δυνατοί, πιο σίγουροι και πιο βέβαιοι για τα όνειρά σας. Επιμεληθείτε τα προσεκτικά, σχεδιάστε και δώστε χρόνο όπου χρειάζεται. Απλά μην μένετε πλέον σε σύγχυση και αδράνεια.

Υπάρχει έμπνευση, δημιουργική έφεση και καλλιτεχνική προδιάθεση, αν έχετε κάποιο ταλέντο. Προσέχετε όμως μήπως πως έχετε παρασκηνιακή επιθετική συμπεριφορά από έναν άνθρωπο καυστικό ή επικριτικό. Στην ουσία όμως –αν αυτό ευσταθεί -είναι ένα ερέθισμα για να παρακινηθείτε να κάνετε κάποιες σωστές επιλογές.

Αποφύγετε κάθε πράξη που εμπεριέχει ρίσκο ή δεν είναι στα πλαίσια της εντιμότητας.

Η ρομαντική διάθεση των ημερών, σας κάνει να ονειροπολείτε προφανώς μία σχέση πλατωνική ή δύσκολα εφικτή. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει ένα ενδιαφέρον για σας που δεν αντιλαμβάνεστε.

 

Ταύρος

Η περίοδος αυτή θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις δυνατότητες που υπάρχουν γύρω από στόχους στα θέματα εργασίας. Θα μπορείτε πλέον να κάνετε προγραμματισμό και σχέδια που θα σας βοηθήσουν να προοδεύσετε στα επαγγελματικά σας όνειρα. Η εμπειρία που αδράξατε μέσω των καθυστερήσεων των τελευταίων μηνών, θα φανεί πολύ χρήσιμη. Σταδιακά, αφού ασκήσατε την επιμονή και την υπομονή σας, θα δείτε πως νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται.

Προτάσεις, ή νέες ιδέες, πρωτοβουλίες σε επίπεδο επαγγελματικό, θα σας φέρουν ικανοποίηση και δρομολογείται η υλοποίηση όσων ιδεών είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Μπορεί να πάρετε μία γνώση σχετικά με την εργασία σας, ή να κάνετε μία νέα αρχή σε ένα πόστο εργασίας. Όπως και να έχει, θα είστε σε μεγαλύτερη διάθεση για να προωθήσετε ό,τι έχετε ονειρευτεί. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή διαφορετικά, ίσως μάλιστα –αν είστε μόνοι- να σκεφθείτε να κάνετε μία μόνιμη σχέση. Επιλέγοντας την κοινωνική προσφορά, θα επιδιώξετε να κάνετε ένα ανθρωπιστικό έργο.

 

Δίδυμοι

Μία καλή περίοδος ξεκινά για σας, μετά από αρκετές δυσκολίες και παλινδρομήσεις στα σχέδιά σας. Επαγγελματικά, αν ήσασταν επιμελείς και αρκετά προσεκτικοί, αν πήρατε την κατάλληλη γνώση, μόρφωση, ειδίκευση και εμπειρία, θα αναγνωριστείτε σταδιακά. Καλό θα είναι να μην ενθουσιαστείτε, αλλά να προχωρήσετε βάση των ήδη γνωστών δεδομένων σας.

Σίγουρα όμως, θα διαπιστώσετε πως η υπομονή σας, σας ανταμείβει. Αν έχετε ένα δημιουργικό ταλέντο, θα κάνετε την αλλαγή τώρα πια, μέσα από ένα νέο στυλ έκφρασης. Θα αρέσει το έργο σας και θα υπάρχει ανταπόκριση τις πρωτοβουλίες σας. Στον ερωτικό τομέα, μπορείτε να γίνετε πιο τολμηροί και να ανταποκριθείτε σε ένα ερωτικό κάλεσμα. Διασκεδάστε, αλλά και ρισκάρετε λίγο, για το όνειρό σας. Ωστόσο, φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε, πως ό,τι σας καθυστέρησε και δημιούργησε ρωγμές στις κοινωνικές σας σχέσεις, θέλει τον χρόνο του για να επιδιορθωθεί ή να αποκατασταθεί.

Αποφύγετε τις επιπόλαιες και ασαφείς επιλογές. Κινηθείτε μόνο μέσα από προγραμματισμό, ακολουθώντας τα ταλέντα σας.

 

Καρκίνος

Με την πορεία των ημερών να προδιαγράφει ενδιαφέρουσες αλλαγές και για σας, θα διαπιστώσετε πως είστε σε μία θετική πορεία σε σχέση με τις προσωπικές σας επιλογές. Μπορείτε να ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, αλλά και να κάνετε μία επιλογή συντρόφου, αν είστε μόνοι αυτή την εποχή. Θα αρέσετε, θα είστε προσιτοί και τρυφεροί, ευγενικοί και ευχάριστοι. Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές, για να προωθήσετε την εικόνα σας και να έχετε τα ποθητά αποτελέσματα.

Αν σας ενδιαφέρει ένα ταξίδι και είχε καθυστερήσει, θα μπορείτε πλέον να το πραγματοποιήσετε. Όμως προσοχή στις νομικές υποθέσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ανταγωνισμό, ή αντιπαράθεση. Μπορείτε καλύτερα με ένα συμβιβασμό να βρείτε τη λύση. Σε ό,τι αφορά μία οικογενειακή υπόθεση, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλία και να κινήσετε τα νήματα της ζωής σας. Ίσως θελήσετε μία μετακόμιση ή μία αλλαγή μέσα στο σπίτι. Με τους οικείους σας όμως ας αποφύγετε τους διαπληκτισμούς.

 

Λέων

Κάποιες ευαισθησίες υγείας που σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά αυτό το διάστημα, θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν τώρα, αν είστε επιμελείς. Με την προσπάθεια επικεντρωμένη στο άγχος που γίνεται κακός σύμβουλος, θα ήταν απαραίτητο να ξαναβρείτε την χαμένη ψυχραιμία και να αντιμετωπίσετε κάθε τι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μία εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος, ίσως να ήταν προτιμότερη.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, η υπομονή και η μεθοδικότητά σας, θα αποδώσουν τελικά και θα βρείτε τρόπους να τα βάλετε σε μία σωστή σειρά. Στις ερωτικές σας σχέσεις, η περίοδος αυτή χαλαρώνει την ένταση και κάποια παράπονα πλέον εξαλείφονται. Καλό θα ήταν να γίνετε πιο ουσιαστικοί στην προσέγγιση και να μην στέκεστε στις λεπτομέρειες. Στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ένα όνειρο μπορεί να υλοποιηθεί, είτε αφορά τον γάμο σας, είτε το πατρικό σας σπίτι, ή την οικογένεια ευρύτερα.

 

Παρθένος

Στις συνεργασίες σας αντιμετωπίζετε ή θα αντιμετωπίσετε αυτή την εποχή, κατά διαστήματα, δυσκολίες και ένα αθέμιτο ανταγωνισμό από κάποιον συνεργάτη. Σχόλια, κακή κριτική και πικρές εμπειρίες έκαναν το κλίμα αφόρητο. Όμως ας είστε ευέλικτοι για να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας. Θα βρείτε  κάποιον συμπαραστάτη στα θέματα εργασίας και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σωστά.

Αν είστε παντρεμένοι, αυτή η περίοδος είναι θετική για τη σχέση σας, αλλά μην γίνεστε καυστικοί. Βρείτε μία ενδιαφέρουσα κοινή δραστηριότητα με το ταίρι σας, θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να κάνετε πολύ ωραίο έργο μαζί. Στις συζητήσεις θα είστε πειστικοί και οι απόψεις σας θα βρίσκουν αποδέκτες. Αν έχετε διαφωνία σε συναλλαγές, ας είστε σαφείς και ας δώσετε βάση στην λεπτομέρεια. Δεν πρέπει να υπάρχουν δυσδιάκριτα σημεία. Συμφωνίες επωφελείς μπορούν να γίνουν αυτές τις μέρες, αλλά με σύνεση και σωστό προγραμματισμό. Εξετάστε κάθε λεπτομέρεια, όπως μπορείτε και το κάνετε μεθοδικά. Μην αφεθείτε στις εντυπώσεις!

 

Ζυγός

Καθώς πλέον πολλά θέματα εκτυλίσσονται στις υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν, θα είστε περισσότερο αποτελεσματικοί στο εξής, μέσα από πολλές και ενδιαφέρουσες επιχειρήσεις που θα αναλάβετε. Δραστηριοποιηθείτε, μελετήστε σωστά τις λεπτομέρειες στα όνειρά σας και μεθοδεύστε σταδιακά τα επόμενα βήματα της ζωής σας. Μπορείτε να τολμήσετε, ακόμη κι αν αισθάνεστε ανασφαλείς. Το κυριότερο μέλημα θα είναι να κάνετε ένα σωστό προγραμματισμό.

Θα είστε πιο άμεσοι στις αποφάσεις και περισσότερο ωμοί όμως στον λόγο. Προσέχετε τι λέτε ή υπογράφετε, όταν σας επηρεάζει η ταχύτητα.

Απαιτείται πλήρης μεθοδικότητα όμως, στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, καθώς θα σας προκαλούν χαοτική κατάσταση πολλές εμβόλιμες υποθέσεις.

Θα αισθάνεστε την ανάγκη για περισσότερες απολαβές και ουσιαστικές αποδείξεις για την χαρά που ονειρεύεστε, είτε σε προσωπικό επίπεδο σχέσεων, είτε στα οικονομικά σας. Μπορείτε να επιμείνετε και θα διαπιστώσετε πως πολλά οφέλη έρχονται σε όσους τολμούν να ονειρεύονται!

 

Σκορπιός

Επιτέλους η δημιουργική σας έκφραση μπορεί να αναπτυχθεί και να έχετε περισσότερες ικανοποιήσεις μέσα από το έργο σας. Η επιμονή με την οποία το επιμελείστε θα αναγνωριστεί ως προσόν και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον θαυμασμό όσων σας περιβάλλουν. Σε ένα προσωπικό επίπεδο, έχετε περισσότερη λάμψη και θα έλξετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, αν μάλιστα είστε μόνοι, θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες πλέον να βρείτε το ταίρι που ονειρεύεστε. Είναι απλά στην προσωπική σας εκτίμηση, η ίδια η επιλογή. Καθώς θα θέλετε να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, η ποιότητα και η λεπτομέρεια, θα σας βοηθήσουν. Κινηθείτε άνετα, ελέγχοντας κάθε βήμα και προγραμματίζοντας σωστά κάθε σας μελλοντική κίνηση.

Εκείνο που θα πρέπει να ελέγχετε είναι ένας εσωτερικός εκνευρισμός, που ενδεχομένως θα σας κάνει να είστε σε ένταση, ακόμη κι αν δεν το εκδηλώνετε στους άλλους. Μην ανησυχείτε πλέον, πολλά εξομαλύνονται και θα αισθανθείτε δυνατοί να αναλάβετε τα ηνία της ζωής σας. Αφήστε την διαίσθησή σας και τα ταλέντα σας να εκφραστούν!

 

Τοξότης

Λίγο καλύτερα θα κυλήσουν στο εξής τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και έχουν σχέση με τις οικογενειακές υποθέσεις. Η οξύτητα που ενδεχομένως προϋπήρχε, μειώνεται σταδιακά και θα μπορείτε να κάνετε μία καλύτερη συνεννόηση. Αλλά οι παρεξηγήσεις κατά καιρούς θα είναι προ των πυλών… Ας είστε σαφείς και όχι υπερβολικοί!

Φυσικά δεν χρειάζεται να αφεθείτε άμεσα στο καλύτερο κλίμα και να εκφράσετε με ενθουσιασμό όλα σας τα σχέδια, γιατί δεν έχει έρθει η εξισορρόπηση προς το παρόν. Σίγουρα όμως, θα βρείτε συμπαραστάτες στα όνειρά σας και θα ήταν καλό να ενθαρρυνθείτε από άτομα της ιδίας σκέψης, για να προχωρήσετε με ένα πιο άμεσο τρόπο.

Εκείνοι που θα έχουν νοητικά ενδιαφέροντα ανάλογα με τα δικά σας, ή θα μοιράζονται με σας μία κοινή ιδεολογία, θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι αυτό το διάστημα και θα ήταν καλό να βρίσκεστε κοντά σε άτομα που έχουν ενθουσιασμό, αλλά και ζωντάνια στη ζωή τους. Παράλληλα, αν υπήρχε ένα πρόβλημα επισκευής στο σπίτι, θα είναι καλή η περίοδος για να αποφασίσετε να το επιδιορθώσετε. Προσοχή κυρίως στα υδραυλικά συστήματα.

 

Αιγόκερως

Σε μία ενδιαφέρουσα περίοδο έρχεστε αυτή την εποχή. Ως προς τα μελλοντικά σας σχέδια, θα είστε σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε κινήσεις σημαντικές. Οι πρωτοβουλίες θα σας ανήκουν και θα πρέπει να είστε άμεσοι και αποτελεσματικοί. Ίσως φανείτε αρκετά οραματιστές, αλλά μπορείτε να γίνετε οι πρωταγωνιστές κάτω από ένα «βήμα» που θα έχει για σας ένα αρχηγικό προφίλ. Αν πάλι δεν έχετε κάποια καριέρα να εξελίξετε, τότε αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να αλλάξετε το κοινωνικό σας προφίλ και να εντυπωσιάσετε με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο.

Απλά, να ξέρετε πως θα είναι απαραίτητο να βασιστείτε στα μαθήματα και στις εμπειρίες του χθες και να κάνετε ένα πολύ προσεκτικό προγραμματισμό. Τα σχέδια μπορείτε να τα συζητήσετε με άτομα που στενού σας περίγυρου, ικανά να σας κατανοήσουν και να σας συμπαρασταθούν. Επίσης, μπορείτε να δώσετε τις προτάσεις σας για εμπορικές συναλλαγές, συμφωνίες γραπτές, μετά από ενδελεχή έρευνα. Αν έχετε συγγραφικό ταλέντο, θα είστε σε μία δημιουργική πορεία.

 

Υδροχόος

Τα οικονομικά σας ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καθώς είστε σε μία διαρκή ανάγκη διασφάλισής τους, θα διαπιστώσετε πως μπορείτε πλέον να λειτουργήσετε πιο θετικά στον τομέα αυτό. Πολλά εμπόδια μοιάζουν να παραμερίζονται, αλλά μην ενθουσιαστείτε. Να είστε συνετοί και να κατανοήσετε το μάθημα που πήρατε ως τώρα. Σίγουρα μπορείτε να κάνετε μικρές κινήσεις και να τολμήσετε ξανά να διεκδικήσετε όσα σας αναλογούν!

Ίσως η βοήθεια έρθει με μία επιμόρφωση, ή χρησιμοποιώντας πιο σωστά τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Επιπλέον, θα ήταν καλό να ανοίξετε ορίζοντες για να βρείτε νέα έσοδα. Η γνώση αν δεν είναι επαρκής, προφανώς θα σκεφθείτε να ακολουθήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, που θα σας ωφελήσει. Αλλά μην πάρετε παρορμητικά αποφάσεις. Σε οικονομικές εκκρεμότητες, καλό θα είναι να κινηθείτε πιο αποφασιστικά αυτή την εποχή, δίχως ρίσκο.

 

Ιχθείς

Στο ζώδιό σας είναι ο Άρης. Σε σας έγκειται η πρωτοβουλία.Οι ανησυχίες και το άγχος που σας έχει κουράσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αρχίζουν να μειώνονται πλέον. Αλλά άμεσα ίσως δεν θα αισθανθείτε την διαφορά. Καλό θα είναι να πιστέψετε όμως στις δυνάμεις σας και να φανείτε πιο αποφασιστικοί. Μπορείτε να τολμήσετε, γιατί για σας κάθε δυναμικό σχέδιο, δεν είναι αφελές ή ανούσιο. Απαιτεί όμως υπομονή, οργάνωση, μεθοδικότητα και να το βάλετε σ’ εφαρμογή.

Στα οικονομικά σας, θα είναι πιο εύκολο να τακτοποιήσετε δάνεια ή άλλα εκκρεμή θέματα. Αν ήσασταν ως τώρα λίγο διστακτικοί με το ταίρι σας, αφήστε τον παρορμητισμό των ημερών να εκφραστεί περισσότερο. Θα βοηθήσετε την σχέση να γίνει πιο δυνατή, ξεχωριστή και πιο ενθουσιώδης. Δώστε λίγη φλόγα στην αγάπη και στον έρωτα.

Ένα ταξίδι θα είναι προς το συμφέρον σας και καλό θα ήταν να το αποφασίσετε. Ωστόσο, αν σας χρειάζονται γνώσεις ή ενημέρωση, τότε μην βιαστείτε να το πραγματοποιήσετε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΗΜ
40 - 32
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;