Αντίο Found.Ation, ευχαριστούμε!

Από Γιώργος Γκριτζάλας 19 Δεκεμβρίου 2016

foundation cover

Αυτό το άρθρο δεν ενδιαφέρει το μέσο αναγνώστη μας. Πιθανότατα ενδιαφέρει μόνο εμάς. Αλλά αυτό το άρθρο γράφεται για να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ομάδα του Found.Ation στο οποίο στεγαζόμασταν μέχρι χτες, για τρία ολόκληρα χρόνια.

hangover foundation

Το co-working space και startup enabling platform Found.Ation, που μας έκανε να νιώσουμε αμέσως μέλη του #foundationfamily και μας βοήθησε να γίνουμε από start-up…. grown-up!

Ευχαριστούμε λοιπόν. Ευχαριστούμε Κωνσταντίνε, Δημήτρη, Γιάννη, Εύα και όλοι οι υπόλοιποι που γνωρίσαμε όλο αυτό το διάστημα, είστε οι καλύτεροι και είστε μία φοβερή ομάδα που πραγματικά προσφέρει στο σταρταπο-οικοσύστημα.

Φίλε αναγνώστη ειλικρινά αν σκέφτεσαι να κάνεις την ιδέα σου πράξη, δεν υπάρχει καλύτερος προορισμός. Ειδικά αν ασχολείσαι με αυτά τα ντίτζιταλ (που γενικά είναι του διαβόλου), δεν είναι μόνο τα σεμινάρια που διοργανώνονται συνέχεια (και είναι συνήθως δωρεάν για τους «ενοίκους»), αλλά είναι και όλοι οι άνθρωποι που θα γνωρίσεις. Από αυτούς που επίσης «προσπαθούν» όπως εσύ, μέχρι «φτασμένους» επιχειρηματίες από το εξωτερικό που έρχονται για να τσεκάρουν την ελληνική φάση!

Και δεν έχεις ιδέα πόσο κόσμο θα γνωρίσεις. Πόσες start-ups θα συστεγαστούν δίπλα σου και θα μοιραστούν τις ιδέες και τους προβληματισμούς τους. Και θα κάνουν και εσένα καλύτερο.

ΥΓ 1: Βούλα μας λείπεις ήδη.

ΥΓ 2: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε SimpleApps, Radiojar, Jetdrops και TEDxAth, κάνατε το «διάλειμμά» μας καλύτερο.

ΥΓ 3: Έχω ξεχάσει κάπου το κοντρόλ μίας τηλεόρασης, όποιος το βρει, το θέλω!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ